Electromagnetica SA

Electromagnetica SA

Persoane de contact
Castor - proiector cu LED
 
Castor - proiector cu LED

Acest corp de iluminat face parte din grupa proiectoarelor cu LED, fiind potrivit atat pentru iluminatul exterior, cat si cel interior al halelor si al constructiilor industriale. Conceptul aparatului a fost gandit astfel incat montarea sa se faca usor si rapid, atat in varianta suspendata, cat si aparenta pe tavan sau perete, cu posibilitatea de rotire la 90° sus-jos si indexarea cu cate 15°.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Argo - corpuri de iluminat cu LED
 
Argo - corpuri de iluminat cu LED

Se pot monta in linie, suspendate sau aparente. Totul depinde de ceea ce se doreste sau de cum e organizat spatiul. Destinat centrelor comerciale si industriale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
EVOCity - corp de iluminat stradal
 
EVOCity - corp de iluminat stradal

Corpul de iluminat EVOCity ofera combinatii flexibile de module cu LED-uri pentru puteri cuprinse intre 20 – 160 W. Corpul de iluminat EVOCity este realizat dintr-o carcasa turnata din aluminiu, de culoare gri inchis, cu protectie exterioara, tratament anticoroziv si rezistenta UV a vopselei. Este dotat cu dispersor din sticla securizata, cu protectie la impact mecanic IK10. Montajul pe stalp se poate realiza orizontal sau vertical, cu posibilitatea reglarii unghiului in plaja de valori -15°…+15° si se poate realiza cu ajutorul unei piese intermediare. Corpul EVOCity dispune de protectie la supratensiune de 10 kV si asigura un grad de protectie IP66 pentru toate variantele constructive.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Statie de incarcare vehicule electrice ELMotion Power 22 Statie de incarcare rapida vehicule electrice ELMotion Sive
 
Statii de incarcare ELMotion pentru vehicule electrice
2 produse

Echipamente de alimentare pentru vehicule electrice care ofera incarcare profesionala pe domeniul public. Echipamentele se monteaza pe sol si se conecteaza la reteaua de curent trifazat (3P+N).

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...