Adeziv pentru placari reci

weberset marmo plus - adeziv alb flexibil pentru marmura weberset ST10 - adeziv pentru placari ceramice la interior weberset stone - adeziv alb pentru piatra weberset EX25 max² - adeziv pentru placari ceramice la interior si exterior
 
Adezivi weber pentru placari ceramice
9 produse

Adezivi pentru gresie, faianta si piatra naturala in mediu uscat si in mediu umed. Domenii de utilizare: holuri, birouri, bai, bucatarii, spalatorii, scari, terase acoperite si neacoperite, socluri, garduri, fatade, piscine rezidentiale etc.

9 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CM 9 - Adeziv standard pentru placi ceramice la interior CM 11 PLUS - Adeziv pentru placi ceramice CM 12 - Adeziv flexibil cu consistenta plastic fluida pentru placari ceramice CM 16 - Adeviz flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala
 
Adezivi Ceresit pentru placari
8 produse

Adezivi pentru placi ceramice, placi de clinker si placi din piatra naturala.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Adeziv pe baza de ciment Kerabond T-R Adeziv pe baza de ciment Keraquick S1 Latex Isolastic pentru flexibilizarea adezivilor Adeziv pe baza de ciment Keraflex Maxi S1
 
Adezivi MAPEI pentru placari ceramice la interior si exterior
10 produse

Montarea la interior si exterior a placilor ceramice tip gresie portelanata, placi de klinker, mozaic vitroceramic, placi din piatra recompusa etc., pe o multitudine de straturi suport.

10 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mortar adeziv pentru placaje Cemix S1 Flex
 
Mortar adeziv pentru placaje Cemix S1 Flex

S1 Flex este un adeziv pe baza de ciment, flexibil, clasa C2TE / S1. Se foloseste pentru placi si placaje absorbante si neabsorbante de format mare (gresie portelanata cu latura de pana la 90 cm), piatra naturala. Recomandat peste placaje existente stabile, pentru incalzirea prin pardoseala sau perete, trafic intens, solicitari mari. Folosit la interior si exterior in conditii deosebite de solicitare. Atentionare: nu este recomandat pentru placi de OSB, plastic, si metal.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Adeziv Moment pentru gresie si faianta
 
Adeziv Moment pentru gresie si faianta

Lucrabilitate foarte buna pentru placi ceramice la interior si exterior. Se utilizeaza la placi ceramice absorbante (grupele BIIa, BIIb, BIII) sau din piatra naturala, teracote, la interior si exterior (expunere redusa la umiditate), la fmontarea placilor cu intrados profilat, la interior si exterior pe toate suporturile, avand ca liant cimentul si la fplacare pe suprafete standard nedeformabile (tencuiala, beton, sapa de ciment, placi de ipsos etc.). Ambalat in saci de hartie de 25 kg.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mortare adezive Murexin pentru placari reci
 
Mortare adezive Murexin pentru placari reci

Mortar adeziv flexibil alb rapid SFK, clasa C2F S1, pentru lipire flexibila rapida la interior si exterior a placilor ceramice, din marmura si piatra naturala, in special a celor de dimensiuni mari, la pardoseli si pereti. Mortar adeziv flexibil Trass KTF 55, clasa C2T S1, pentru lipirea flexibila a placajelor de fatada din bratca, clinker marmura, piatra naturala etc. Mortar adeziv Profiflex KPF 35 imbunatatit, clasa C2TE, agreat in industria alimentara, rezistent la apa si inghet, pentru lipirea in spatii interioare si exterioare a placilor ceramice, a placilor cu absorbtie de apa sub 0,5% supuse la solicitari termice si statice ridicate. Mortar adeziv alb Profiflex KPF 31 alb, imbunatatit, clasa C2TE, agreat in industria alimentara, rezistent la apa si inghet, pentru lipirea in spatii interioare si exterioare a placilor din piatra naturala, a placilor de format mare, pentru lipiri placa peste placa, pentru lipirea placilor cu absorbtie de apa sub 0,5% supuse la solicitari termice si statice ridicate. Mortar adeziv flexibil alb KWF 61 de culoare alba, clasa C2TE S1, pentru lipire flexibila la interior si exterior a tuturor tipurilor de placaje, inclusiv piatra naturala - in grosime de 4-20 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...