Constructii

Produse noi

Panouri de cofraj pentru coloane AluFix
 
Panouri de cofraj pentru coloane AluFix

Panourile de cofraj pentru coloane AluFix cu inaltimea de 150 si 300 cm, permit cofrari cu o precizie la centimetru pentru sectiunile transversale ale coloanelor in trepte de 5 cm pana la max. 60 × 60 cm lungime laterala. Versatilitatea invinge totul: panourile de coloana sunt echipate cu toate functiile AluFix testate in timp si pot servi, de asemenea, ca panouri standard. Capacitatea de incarcare a betonului proaspat pe intreaga suprafata ajunge la 50 kN/m² pentru trei randuri de legaturi si la 75 kN/m² in cazul in care se utilizeaza patru randuri de legaturi.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de usi liftant-glisante Schüco LivIngSlide
 
Sistem de usi liftant-glisante Schüco LivIngSlide

Sistem de usi liftant-glisantedin PVC Schüco LivIngSlide care combina eficienta maxima de procesare si montajul cu cele mai inalte standarde de confort si design. Sistemul inovator Schüco LivIngSlide este dezvoltat pe baza sistemului Schüco LivIng, cu profile de cercevea cu adancime de 82 mm. Aceasta compatibilitate asigura un numar de componente comune, reduce numarul de articole si capitalul imobilizat in stocuri. Un plus special al sistemului Schüco LivIngSlide: garniturile de vitrare din EPDM sudabile, coextrudate cu profilele de cercevea, asigura o etanseitate optima si in zonele de imbinare ale colturilor. Se pot realiza numeroase tipologii, cu doua, trei sau patru cercevele mobile, cu una sau doua cai de rulare. Greutate maxima cercevea 400 kg. Profilele sunt disponibile intr-o mare varietate coloristica, finisaj uni sau decor tip lemn.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ascensoare KONE TranSys™ DX
 
Ascensoare KONE TranSys™ DX

Ascensor durabil destinat unui volum mare de persoane in centre comerciale, industrial, facilitati medicale, dar si in cladiri de birouri si aeroporturi. Acesta nu necesita camera masinii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Panou incapsulat STS 23 DT 82 si STW 23 DT 82 cu finisaj aplicat
 
Panou incapsulat STS 23 DT 82 si STW 23 DT 82 cu finisaj aplicat

Panoul full incapsulat cu finisaj laminat pe substrat metalic STS 23 DT 82 si STW 23 DT 82 reprezinta o inovatie in materie de pardoseala tehnica, fiind ideal pentru sistemele de pardoseli suprainaltate cu rezistenta ridicata la solicitari mecanice si oferind, totodata, multiple posibilitati de design. Datorita finsajului aplicat inca din procesul de fabricatie, acest tip de panou aduce un avantaj major in ceea priveste timpul de montaj si costurile. Avand o rezistenta foarte ridicata la trafic si la abraziune, este ideal pentru orice zona publica, fiind o solutie functionala si cu durata de viata foarte lunga.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Bloc zid de colt Siena cu 3 fete splitate
 
Bloc zid de colt Siena cu 3 fete splitate

Blocurile de zid reprezinta solutii superioare celor clasice din piatra, beton monolit si lemn, datorita timpului scurt de montaj, a manoperei mai putin costisitoare si a durabilitatii in timp. Culori disponibile: Alb-crem; Antracit; Cafe; Maro patinat. Destinate pentru: amenajare curte; garduri; ziduri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de acoperis verde semi-intensiv Ecostratos
 
Sistem de acoperis verde semi-intensiv Ecostratos

Acoperisul semi-intensiv este recomandat pentru proiecte rezidentiale si comerciale ce dispun de o capacitate portanta medie. Poate cuprinde o gama variata de plante ornamentale, de aceea este solutia perfecta pentru cei care cauta echilibrul intre functionalitate si frumusete naturala. Sistemul combina elemente din cele doua tipuri de acoperis verde, respectiv extensiv si intensiv. Poate sa includa o varietate de plante care necesita o intretinere moderata. Este mai versatil fata de acoperisul verde extensiv, deoarece ofera o gama larga de optiuni de design, cu o varietate mai larga de plante si o mai buna capacitate de retinere a apei, dar necesita mai multa ingrijire. Adancimea substratului este mai mare decat in cazul sistemului extensiv, dar mai mica decat in cazul acoperisului verde intensiv. Plantele utilizate pentru acoperisul verde semi-intensiv includ specii de: gazon, ierburi, plante perene, suculente sau arbusti de mici dimensiuni. Cel mai raspandit strat top de acoperis verde semi-intensiv este cel biodivers care seamana ca vegetatie cu pajistile salbatice cu mii de flori. Sistemul poate fi format din covoare verzi cu dimensiunea de 150 pana la 200 mm avand o greutate de 200 pana la 300 kg/m².

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Caramida aparenta CEMACON - Capidava
 
Caramida aparenta CEMACON

Caramida aparenta CEMACON este conceputa pentru cladirile din Romania, fiind adaptata climei, avand o durata de viata de peste 100 de ani si “imbatranind” frumos in timp. Prin procesul specific de fabricatie, beneficiind de cea mai moderna tehnologie in domeniu, se obtine un produs cu durabilitate mare, cu absorbtie de apa redusa si rezistenta ridicata la inghet-dezghet. Caramida aparenta CEMACON este produsa din argila sau amestecuri de argile, impreuna cu alte ingrediente naturale necesare in procesul de fabricatie. Selectia acestora se face in urma unui proces laborios, in laboratorul propriu, pentru a se obtine proprietatile estetice si fizice dorite. Selectarea atenta a argilelor folosite, obtinerea unei densitati mari a produsului si arderea la temperaturi de pana la 1200°C permit obtinerea unui grad redus de absorbtie de apa si o rezistenta ridicata la ciclurile de inghet-dezghet. Caramizile aparente CEMACON sunt testate si validate pentru rezistenta la inghet-dezghet in laboratoare internationale de testare certificate.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Otel COR-TEN® pentru fatade
 
Otel COR-TEN® pentru fatade

COR-TEN® reprezinta o gama exceptionala de oteluri rezistente la intemperii, pentru fatadele cladirilor, necesitand practic zero lucrari de intretinere. Datorita proprietatilor sale anticorozive, otelul COR-TEN® reduce la minimum necesitatea intretinerii si a tratamentului anticoroziv, contribuind semnificativ la costuri reduse de intretinere pe tot parcursul ciclului de viata al produsului. Otelul COR-TEN® este alegerea ecologica. Otelul COR-TEN® are proprietati excelente de formare, prelucrare prin aschiere si sudare. Sortimentul COR-TEN® cuprinde o gama larga de grade de oteluri cu proprietati mecanice si tolerante dimensionale care in general depasesc standardele din EN 10025-5 si gradele ASTM.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ancora expandabila premium Rawlplug R-HPTIII-ZP
 
Ancora expandabila premium Rawlplug R-HPTIII-ZP

Ancora expandabila premium pentru sarcini statice si seismice in beton fisurat si nefisurat (otel carbon). Adancimea variabila de ancorare va permite sa alegeti adancimea in functie de gradul de incarcare al ancorei. Rezistenta la foc R30-R120. Performanta maxima in beton fisurat si nefisurat C20/25-C50/60. Distante mici de montaj fata de marginea substratului cat si intre ancore. Poate fi utilizata pentru a instala elemente din otel / aluminiu si lemn. Designul camasii expandabile cu un blocator suplimentar si un inel inovator la capatul acesteia, asigura o conexiune excelenta intre ancora si substrat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stergator profesional modular AluTileMat® Mini
 
Stergator profesional modular AluTileMat® Mini

O solutie ideala de controlul poluarii atat pentru intrarile in cladiri cu trafic mediu, mai putin de 1.000 de persoane / zi, cat si in caldiri de birouri, centre comerciale, facilitati industriale si alte cladiri publice. Stergatoarele profesionale modulare AluTileMat® Mini se pot combina in module de diferite forme si dimensiuni de unde rezulta o libertate nelimitata de design. Gama larga de module si culori. Sistem de pardoseala care se instaleaza rapid si este usor de intretinut. Unitati modulare de 8 profile. Dimensiunea unitatilor modulare, care pot fi combinate pentru a proiecta diferite modele: 240,5 mm × 240,5 mm unitatea (unitatile) de module; 481 mm × 240,5 mm unitatea (unitatile) de module; 721,5 mm × 240,5 mm unitatea (unitatile) de module. Inaltimea stergatorului in functie de materialul utilizat: material textil 18 mm, pasla cu ac 18 mm, cu suprafata razuitoare fibroasa 19 mm. Stergatoarele pot fi realizate in versiuni pentru exterior.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...