Constructii

Produse noi

Sistem de control acces ASSA ABLOY Incedo™
 
Sistem de control acces ASSA ABLOY Incedo™ Lite

Incedo™ combina controlul accesului si hardware-ul pentru securitate cu un software ales, intr-un singur mediu usor de extins. Sistemele Incedo™ ASSA ABLOY au fost proiectate pentru a oferi usurinta in folosire, flexibilitatea si adaptabilitatea cerute in ziua de astazi. Usor de extins si scalabil la infinit, se instaleaza si actualizeaza rapid, oferind rezultate la fel de repede. De asemenea, este suficient de agil pentru a se adapta celor mai recente modificari tehnologice, combinand in mod intuitiv puncte de acces sigure si conectate cu tehnologii de identificare inteligente, pentru o solutie de viitor. Incedo™ Business a fost proiectat sa ofere integrare fara cusur cu hardware-ul compatibil Incedo™, care se testeaza riguros inainte de conectare, pentru o integrare mai usoara si de incredere a tertelor parti.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Vata minerala de sticla URSA SF 32
 
Vata minerala de sticla URSA SF 32

Saltea din vata minerala de sticla, cu marcaj pe una dintre fete, ambalata sub forma de role, comprimata pana la 1:2,8. Produs autoportant. Recomandate pentru izlarea termica si fonica de inalta performanta a acoperisurilor inclinate, a peretilor pe structura de lemn, a podurilor si a mansardelor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Etansant pentru interior si exterior ISOVER VARIO DOUBLE FIT+
 
Etansant pentru interior si exterior ISOVER VARIO DOUBLE FIT+

Adeziv elastic pentru realizarea de lipituri etanse la imbinarile membranelor bariera de vapori si a membranelor anticondens cu diverse elemente ale constructiei cum ar fi: pereti, ferestre, placa, planseu, etc. Etansant adeziv multicomponent cu reteta imbunatatita, ce se poate folosi pentru lipituri etanse realizate in interior cat si la exterior. Aplicarea etansantului adeziv se va realiza intr-un cordon continu cu diametrul de 6-8 mm.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Adeziv pe baza de ciment Keraflex Easy S1 Zero
 
Adeziv pe baza de ciment Keraflex Easy S1 Zero

Adeziv pe baza de ciment, de inalta performanta, de culoare gri, deformabil, cu timp deschis extins, foarte usor de aplicat, cu proprietati excelente de umezire si emisii foarte scazute de compusi organici volatili si cu emisii compensate de Gaze cu Efect de Sera. Recomandat in particular pentru lipirea de placi de mari dimensiuni pe pardoseli foarte mari. Emisii reziduale de gaze cu efect de sera compensate prin achizitionarea de credite de mediu certificate. Emisie foarte redusa de COV.

Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Materiale pentru fatada ventilata Equitone - [tectiva]
 
Materiale pentru fatada ventilata Equitone

Materialele pentru fatade ventilate Equitone ofera o flexibilitate de neegalat in materie de design. Fibrocimentul are o culoare autentica, aceeasi in toata masa sa, ceea ce inseamna ca suprafata arata textura si culoarea intrinseca a materialului eternit din interior. Oricare ar fi optiunile de design de fatada care se doresc a fi explorate, aceste materiale de culoarea miezului de fibrociment pot fi transformate in detalii clare, monolitice de fatada.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Rigole ACO ProfiLine
 
Rigole ACO ProfiLine

ACO Profiline este o gama de rigole din otel zincat sau din otel inoxidabil special destinate instalarii pe terase cu finisaj permeabil. In cazul in care ultimul strat al terasei este realizat cu pietris, pavele, dale sau cu pardoseala flotanta, apele pluviale se vor impregna in finisaj si vor avea nevoie sa fie drenate de pe hidroizolatie de un sistem de rigole cu preluare laterala. O gama larga de gratare si de accesorii permit relizarea unor configuratii tehnice complexe. O atentie deosebita este acordata descarcarilor, care trebuie sa strapunga in siguranta hidroizolatia terasei, fara sa apara infiltratii la etajele inferioare. Este recomandata utilizarea acestor produse in aplicatiile: terase, fatade si acoperisuri verzi.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Ascensor persoane EOX
 
Ascensor persoane EOX

EOX este noua platforma de ascensor eco-eficienta si nativ digitala de la TK Elevator. Aduce specificatii premium la standardul entry level si este conceput pentru a fi o extensie naturala a modului in care traim si ne miscam in lumea de astazi, constienti de mediu si mereu conectati. EOX este o fuziune a celor mai recente tehnologii digitale si de economisire a energiei. Acesta explica angajamentul TK Elevator de a adauga valoare cladirilor prin contributia la eficienta energetica [E] si la reducerea amprentei de carbon. Punand clientul in centru si parcurgand un cerc complet [ O ] cu privire la nevoile de astazi si de maine ale tuturor celor care proiecteaza, construiesc, administreaza sau utilizeaza o cladire. Si transformand digital [ X ] ascensorul de zi cu zi. EOX este un ascensor fiabil care mentine cladirea in miscare, precum o platforma digitala moderna care face totul pentru a avea o mobilitate verticala mai convenabila si mai eficienta.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Oglinzi Geberit Option
 
Oglinzi si dulapuri cu oglinzi Geberit Option

Cerintele de design in baie sunt pe cat de diverse, pe atat de individuale, motiv pentru care Geberit si-a extins gama de produse pentru a include o selectie larga de oglinzi iluminate care sa se potriveasca diferitelor bugete si cerinte. Cu 22 de modele noi adaugate la colectia Geberit Option, clientii pot alege acum din pana la 40 de oglinzi iluminate diferit. Toate dulapurile cu oglinzi Geberit Option Plus sunt dotate cu lumina reglabila. Iluminarea directa este potrivita pentru toate ocaziile. O sursa de lumina indirecta aflata dedesubt serveste la crearea unei atmosfere, iluminand in acelasi timp si lavoarul. Dulapurile cu oglinzi sunt completate cu rafturi elegante, reglabile pe inaltime, un port USB si un intrerupator cu senzor, cu lumina de orientare albastra. O oglinda de toaleta completeaza cu stil pachetul de confort Geberit Option Plus.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
TCR / TCF - Tuneluri solare pentru acoperis terasa
 
TCR / TCF - Tuneluri solare pentru acoperis terasa

Tunelurile solare VELUX aduc lumina in spatiile de sub acoperisurile tip terasa, unde iluminatul natural ar fi imposibil. Profilul exterior, similar cu cel al unei ferestre pentru acoperis terasa, este fabricat din PVC si este protejat de o cupola acrilica. Alege un tunel solar cu tub rigid, TCR, pentru o lungime a tunelului de maxim 6 m, cu ajutorul extensiilor, sau un tunel cu tub flexibil, TCF, pentru o lungime a tubului de 0,9 m. Foloseste aplicatia Calculator de lumina disponibila pe velux.ro pentru a vedea modelul de tunel potrivit si cantitatea de lumina necesara incaperii.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ancora chimica bicomponenta Ceresit CF 920
 
Ancora chimica bicomponenta Ceresit CF 920

CF920 este un mortar de injectie cu doua componente, cu priza rapida, pentru ancorare pe baza de rasini reactive, fara stiren. Este caracterizat de o capacitate portanta mare. Materialul este indicat pentru utilizare in interior si exterior, precum si pentru suprafete de baza permanent umede. Aplicarea materialului este usoara si posibila cu un pistol cu cartus obisnuit sau unul special, in functie de tipul cartusului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...