Constructii

Produse noi

Dale Bradstone® Lias
 
Dale Bradstone® Lias

Inspirat de aerul manastirilor din sudul Angliei, Bradstone Lias a avut drept model pietrele originale. Gradina va incanta prin perfecta armonie dintre arta pavajelor traditionale, designul modern, pretentios si rosturile mici dintre ele.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Bloc ceramic cu vata bazaltica integrata EC 40 VB Bloc ceramic cu vata bazaltica integrata EC 44 VB Bloc ceramic cu vata bazaltica integrata EC 1/2 44 VB Bloc ceramic cu vata bazaltica integrata EC 12 VB
 
Caramizi inteligente EVOCERAMIC
14 produse

Zidarie portanta, exterioara si interioara, zidarie neportanta exterioara si interioara si element de ventilatie Cemacon.

14 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Scara rulanta KONE TransitMaster™ 120 Scara rulanta KONE TravelMaster 110 Scara rulanta KONE TransitMaster™ 140 Trotuar rulant Travelmaster™ 115
 
Scari si trotuare rulante Kone
5 produse

Scari si trotuare rulante destinate proiectelor comerciale cat si proiectelor de infrastructura publica (aeroporturi, gari, linii metrou).

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Kit de control climatic VELUX ACTIVE
 
Kit de control climatic VELUX ACTIVE

VELUX ACTIVE cu NETATMO este cea mai simpla metoda pentru a obtine un climat interior mai sanatos. Senzorii inteligenti masoara in permanenta temperatura, umiditatea si nivelurile de CO₂ din locuinta si inchid sau deschid ferestrele de mansarda, rulourile si roletele exterioare electrice VELUX INTEGRA®, pentru a crea un climat interior mai sanatos. Senzorii inteligenti masoara in permanenta temperatura, umiditatea si nivelurile de CO2 si inchid sau deschid ferestrele de mansarda. Aplicatia VELUX ACTIVE actioneaza ferestrele de mansarda, rulourile si roletele exterioare electrice VELUX INTEGRA® indiferent de locul in care va aflati, cu ajutorul smartphone-ului. Senzorul de climat interior VELUX ACTIVE poate fi instalat fara ajutor din partea unui specialist.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de usi si ferestre Max Light Design
 
Sisteme de usi si ferestre Max Light

Sistemele de usi si ferestre Max Light si disponibile in 4 versiuni: Max Light Design, Max Light Invisible, Max Light Modern si Max Light Steel, destinate proiectelor arhitecturale moderne.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tigla neteda Mikado
 
Tigla neteda Mikado

Posibilitatea de deplasare de circa 29 mm integrata in spatiul de faltului de cap si picior ofera o flexibilitate sporita in cazul tuturor proiectelor de constructii noi si renovare, simplificand astfel acoperirea. Materiile prime de prima clasa permit o omogenitate sporita, comportament scazut de contractie, iar continutul ridicat de oxid de fier ofera culori naturale cu stralucire intensa. 2 ciocuri stabile de agatare asigura o prindere fixa si o aerisire posterioara fiabila. Conform ZVDH (Asociatia centrala germana a montatorilor de acoperisuri), poate fi montata in cazul cladirilor subordonate, in acoperire imbinata la o inclinare a acoperisului incepand cu 10° cu o membrana impermeabila.

CAD
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Izolatii din vata minerala bazaltica ISOVER Profi Terrasse
 
Izolatii din vata minerala bazaltica ISOVER Profi Terrasse

Placile Isover Profi Terrasse au fost concepute pentru izolarea termica, fonica si protectia la foc a acoperisurilor terasa cu o rezistenta la compresiune de 30-70 kPa. Se pot monta pe structura metalica cu dibluri, ancore mecanice, bitum, sau adeziv poliuretanic. Se pot acoperi direct cu membrana hidroizolatoare, sau cu dale pe care se poate circula. La montaj se vor respecta indicatiile fabricantului. Placi din vata minerala bazaltica. Placile se obtin prin topirea in cuptor a materiilor prime minerale, fibrilizarea topiturii, aplicarea prin pulverizare a unui liant si adaugarea de uleiuri minerale pentru protectie impotriva patrunderii prafului si pentru hidrofobizare. Fibrele minerale rezultate sunt procesate pe linia de productie sub forma de placi.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de profile din otel Jansen Art' 15
 
Sisteme de profile din otel Jansen Art'15

Sistemul de profile din otel neizolat de la Jansen, permite un design unic datorita elementelor cu latimea vizibila extreme de redusa. Usile si compartimentarile realizate cu Jansen Art'15 pot fi folosite pentru separarea zonei de intrare de zona de living, bucataria de zona de luat masa sau biroul de acasa din sufragerie, fara a afecta vizual spatial, iar otelul este un material care asigura o durata lunga de viata.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pavele si dale premium Rondo Grande
 
Pavele si dale premium Rondo Grande

Unul dintre cele mai frumoase si flexibile modele, Rondo Grande se distinge printr-o combinatie de cinci forme diferite, ce permit realizarea unor amenajari complete, prin obtinerea de linii curbe, cercuri sau alte forme. Se integreaza perfect in spatii de forme variate si este potrivit pentru pavarea aleilor din parcuri, a teraselor si pietelor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Usa rapida spirala Efaflex SST-L Premium
 
Usa rapida spirala Efaflex SST-L Premium

Efaflex este inventatorul usilor rapide spirale, acest tip de usa este produsa de la brevetarea din 1993, in prezent pana la o latime de 10 m si o inaltime de 12 m. Gama de dimensiuni L include usile pana la latimea 4,5 m si inaltimea de 5 m. Usa rapida SST cu deschidere pe verticala, cu ghidaj in forma de spirala, contine arcuri de tensionare care in cazul intreruperii energiei electrice deschid usa la actionarea manetei de avarie situata pe cadrul usii. Ghidajul foii usii este asistat de role cu rulmenti situati in tocul usii. Usile sunt produse din panouri cu perete dublu, de aluminiu sau otel EFA-THERM®, cu izolare termica, cu grosime de 40 mm si inaltime de 225 mm. Culoare standard RAL9006.

CAD
BIM
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...