Cofraj de perete

Cofraj de diafragme AluFix, de categorie usoara Cofraj modular de mana EcoAs, pentru diafragme Cofraj pentru diafragme cu sistem de ancorare variabila MEVA Mammut XT Cofraj de diafragme MEVA Mammut 350
 
Sisteme de cofraje MEVA
6 produse

Sisteme de cofraje modulare de mana MEVA de categorie usoara si pentru diafragme.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de cofraj cu panouri Domino
 
Sistem de cofraj cu panouri Domino

Cofraj robust si usor, utilizat pentru cofrarea elementelor verticale din beton, ideal pentru proiecte de constructii civile si industriale. Rama proprie, coltare, panouri de inchidere si de compensare, o gama larga de aplicatii pot fi realizate cu acest sistem de cofraj. Schela de betonare ce completeaza sistemul se utilizeaza la crearea de platforme de lucru. Ramele panourilor Domino sunt realizate din otel sau aluminiu. Toate componentele sistemului Domino pot fi manevrate fara macara. Cofrajul usor este potrivit pentru cofrarea urmatoarelor elemente: fundatii; grinzi; elemente verticale de infra si suprastructura; piscine si bazine de agrement; pile si stalpi rectangulari; parapeti de beton si ziduri de sprijin; camine si galerii pentru instalatii; proiecte de renovare structuri.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cofrajul cu grinzi pentru pereti VARIO GT 24
 
Cofrajul cu grinzi pentru pereti VARIO GT 24

Cu cofrajul de pereti alcatuit din grinzi, dispunerea componentelor individuale ale sistemului pot fi liber alese. Astfel, cofrajul VARIO GT 24 poate fi adaptat oricarei geometrii si cerinte, de ex. pozitia ancoreleor sau in ceea ce priveste presiunea admisibila a betonului proaspat. Sistemul se utilizeaza ca solutie personalizata pe proiect atat in cazul constructiilor rezidentiale cat si in cazul celor industriale, culei si pile de pod, ziduri de sprijin, precum si pentru structurile la care se impun suprafete aparente de beton arhitectural.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cofraj Manto Cofraj Rasto - Takko Cofraj Ronda Cofraj GF 24
 
Cofraje pentru pereti Hünnebeck
5 produse

Cofrajele pentru pereti de la Hünnebeck Manto, Takko, Rasto, Ronda, GF 24, contraforti pentru cofrare pe o singura fata.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...