Cofraj catarator, cofraj tunel, cofraj pentru poduri

 
Cofraj pentru poduri Doka ParaTop

Cofrajul ParaTop este potrivit atat pentru poduri cu suprastructura metalica cat si pentru suprastructuri din beton prefabricate, datorita conceptului modular.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sistem catarator ghidat pe traverse MEVA MGC

Sistem modular potrivit pentru sistemul de protective MEVA-MGS, respectiv cel catarator MEVA-MGC. Sistem catarator ghidat pe traverse -cu pavaj plasat jur imprejur- pentru cofrari sigure protejate de vint, in inaltimi mari. Montarea se executa in siguranta, la sol. In fiecare faza de lucru, platforma cataratoare -prin traversele de ghidaj- este fixata de structura de beton. Aceasta platforma se deplaseaza impreuna cu cofrajul pentru diafragme, facand parte din acelasi sistem.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme cataratoare Doka

Prin gama larga de sisteme de cofrare cataratoare, Doka acopera orice cerinta referitoare la cofrarea pilonilor sau a cladirilor inalte, asigurand atat rapiditate, cat si siguranta in lucru.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sistem de cofrare cataratoar SCS

Serveste ca structura de sustinere pentru cofrajul unilateral (fara ancoraje) sau cofrajul bilateral (cu ancoraje). Solicitarile date de presiunea betonului proaspat sunt transferate prin intermediul consolelor catre ancorele acestora, fixate in faza anterioara de betonare. Sistemul cu console cataratoare SCS se caracterizeaza printr-un grad inalt de rentabilitate, urmare a conceptului modular ce permite adaptarea la geometria si caracteristicile specifice proiectului. Unitati mari, manevrabile cu macara, urmare a capacitatii portante foarte mari a consolelor si a modului de dispunere a ancorajelor. Optimizare materiale cu acelasi cofraj si componente de sistem de la inceput, pe toate etapele de betonare. Suprafete de lucru sigure datorita adaptabilitatii platformelor la utilizarea in plan inclinat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme cataratoare Hünnebeck
2 produse

SCF - cofrajul autocatarator; CS 24 - schela mobila cataratoare; Schela plianta Hünnebeck.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Cofraje Doka pentru constructii speciale

Mobilitatea presupune un proces complex de imbinare a tuturor cailor de transport aeriene ,terestre, pe apa si pe sine. Dezvoltarea infrastructurii unei tari este unul din obiectivele cele mai importante ale timpurilor noastre. Sistemele si componentele de cofrare Doka va ofera echipamentul necesar pentru toate cerintele. Compatibilitatea sistemelor de cofrare Doka economiseste material, timp si bani pe santier.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Cofraj catarator, ofraj tunel, cofraj pentru poduri

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...