Comunicate de presa

Schüco SmartActive - Protectie antimicrobiana pe termen lung pentru manere de ferestre si profile din aluminiu
Noul coronavirus COVID-19 tine in prezent intraga lume in suspans. In aceste perioade de raspandire puternica a virusurilor si bacteriilor cerintele de igiena cresc.
Schell obtine Iconic Award 2020: Interior inovator
Premiul in domeniul inovatiilor pentru sistemul de gestionare a apei SWS
Schell obtine Iconic Award 2020: Interior inovator
Premiile VELUX pentru arhitecti si-a desemnat castigatorii
A sasea editie a competitiei regionale
Premiile VELUX pentru arhitecti si-a desemnat castigatorii
Plafoane metalice Prometal pentru spatii de invatamant
Intampinand exigentele moderne ale proiectelor de constructii, Prometal fabrica produse metalice dedicate amenajarilor interioare, conform normelor specifice in materie de: rezistenta la incendiu (clasa 0), rezistenta la umiditate, acustica, durabilitate in exploatare, intretinere simpla. Datorita cromaticilor si a sectiunilor variate, plafoanele Prometal permit realizarea de configuratii deosebite in proiectarea arhitectonica.
Plafoane metalice Prometal pentru spatii de invatamant
Mobilitate electrica la scara larga cu o solutie de incarcare ABB pentru domeniul rezidential
Cu solutii de transport durabile care constituie o componenta cheie "Mission to Zero" a business-ului ABB de Electrificare pentru orasele inteligente, ABB, pionierul in tehnologiile digitale prezinta cea mai recenta extensie a portofoliului sau de mobilitate electrica.
Calitatea precara a aerului din scoli, afecteaza sanatatea copiilor si actul educational
Cum se poate rezolva problema ventilatiei?
Vimar a castigat Premiul "Archiproducts Design Award 2019"
Suntem tare bucurosi sa te anuntam ca Vimar, ambasadorul design-ului "Made in Italy", a castigat premiul "Archiproducts Design Award 2019" cu sistemul de control Vintage al seriei Eikon Exé. Acest premiu, aflat la cea de-a patra editie, celebreaza excelenta in design-ul international.
Vimar a castigat Premiul "Archiproducts Design Award 2019"
CEMACON confirma si in 2019 ca investitiile in inovatie si resurse umane sunt cheia catre succes
50,38 milioane lei profit operational (EBITDA)
ABB finalizeaza vanzarea business-ului de invertoare solare catre Fimer SpA
ABB a finalizat vanzarea business-ului sau de invertoare solare catre compania italiana Fimer SpA. Tranzactia permite astfel business-ului ABB de Electrificare sa imbunatateasca focalizarea portofoliului sau pe pietele cu crestere prioritara si sa sporeasca totodata oportunitatile de afaceri pentru business-ul de invertoare solare, cu Fimer.
ABB finalizeaza vanzarea business-ului de invertoare solare catre Fimer SpA
Cladiri pasive consum zero de energie
Optiunile oferite de Skylux Construction
Cladiri pasive consum zero de energie
Danfoss a incheiat 2019 cu o crestere de 28% a cifrei de afaceri pe piata din Romania
Demareaza un proiect ambitios, la nivel global
Cum iti poti eficientiza munca cu scara telescopica multifunctionala Svelt Scalissima
Conceputa atat pentru uz profesional, cat si pentru uz casnic, scara dubla Scalissima de la Svelt este realizata din profile usoare si balamale ce ofera performanta maxima pentru orice tip de lucrare.
Imi International prezinta lista de verificare a sistemului HVAC
Pe masura ce sistemele de incalzire se opresc la sfarsitul iernii, este un moment ideal pentru planificarea lucrarilor de intretinere a sistemelor HVAC ale clientilor dumneavoastra.
Imi International prezinta lista de verificare a sistemului HVAC
Geberit AquaClean - Vase wc cu functie de bideu
Apa este o parte integranta a igienei personale zilnice. Curata, revigoreaza si aduce un sentiment de bunastare. Datorita acestui fapt tot mai multi oameni opteaza pentru o experienta benefica pe care o ofera curatarea cu apa. Toaletele cu functie de bideu Geberit AquaClean asigura curatarea si bunastarea si va ofera un sentiment de prospetime in fiecare zi, doar prin apasarea unui buton.
Geberit AquaClean - Vase wc cu functie de bideu
Schüco la FENSTERBAU FRONTALE 2020
Schüco Polymer Technologies KG prezinta la FENSTERBAU FRONTALE 2020 ferestre, usi de intrare si usi glisante pentru constructii rezidentiale orientate spre viitor. Standul 503 din hala 7 a fost realizat sub motto-ul "Caminul este totul" si transforma in realitate viziunea beneficiarilor de case de azi si de maine prezentand tehnologii smart pentru produse din aluminiu si PVC. O zona de prezentare a serviciilor puternic colorata atrage atentia asupra diverselor servicii si solutii digitale cu care Schüco isi deserveste si ajuta partenerii.
Schüco la FENSTERBAU FRONTALE 2020
Tehnologie vs design inovativ? Vimar stie cum.
Daca in trecut, ideea de "casa inteligenta" era greu de conceput, in prezent, tehnologia este la indemana oricui, devenind o necesitate si o simplificare a stilului de viata. Gandeste-te cat timp si energie salvam prin simplul fapt ca toate obiectele din locuinta pot fi controlate prin intermediul unor simple butoane.
Tehnologie vs design inovativ? Vimar stie cum.
Centrale de tratare a aerului Rosenberg
Cerintele pentru un sistem de ventilatie nu sunt intotdeauna aceleasi. In multe dintre aplicatii, este necesar doar un schimb de aer simplu, in shimb in alte aplicatii cerintele pot fi foarte precise in ceea ce priveste temperatura, umiditatea si puritatea aerului. Unitatile de tratare a aerului Rosenberg din seria Airbox au un design modular si pot fi configurate individual. Astfel, solutia adecvata este asamblarea acestora folosind un principiu modular pentru fiecare tip de aplicatie printr-o procedura rapida si simpla. Atat in zona de inalta precizie cat si pentru tehnologia cladiriilor clasice, unitatile de tratare Rosenberg furnizeaza aer curat in conditiile adecvate de climatizare a camerei, fiind posibile proiectari rezistente la intemperii cat si la explozii, precum si variante constructive igienice certificate la cele mai ridicate standarde.
Centrale de tratare a aerului Rosenberg
Masuri de siguranta si rafturi pentru depozitarea paletilor: un angajament continuu
Achizitionarea rafturilor reglabile pentru depozitarea paletilor poate fi o investitie mare pentru orice companie si este o investitie de care trebuie sa aveti grija.
Decor Floor, Winner of the Best Interior Innovations of the Year
We are excited to announce that Decor Floor has won the Best Interior Innovations of the Year award, at the Romania CIJ Gala 2019!
Decor Floor, Winner of the Best Interior Innovations of the Year
Arhiva

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...