Comunicate de presa

Arké Fit: rama Vimar si solutiile pentru o casa inteligenta
Noua rama Vimar care s-a adaugat seriei Arké este
Arké Fit: rama Vimar si solutiile pentru o casa inteligenta
Vic&And Construct castiga titlul "Cea mai frumoasa amenajare cu Elis Pavaje" trim I
Primul premiu trimestrial al concursului adresat montatorilor: "Cea mai frumoasa amenajare cu Elis Pavaje" ii revine firmei Vic&And, din Bucuresti, pentru lucrarea realizata in judetul Ilfov. Proiectul de amenajare a fost finalizat in anul 2019, cu produsele Elis Pavaje: Decora Tempo, Borduri B1 si B10, Blocheti Compac III cu fata dreapta si semirotunda si capace de blocheti.
O identitate noua - acelasi profesionalism Skylux
O companie sanatoasa evolueaza in permanenta, pastrandu-si, insa, in acelasi timp valorile si angajamentul care o definesc.
O identitate noua - acelasi profesionalism Skylux
Hota depresurizeaza bucataria si creaza disconfort in casa?
Hota depresurizeaza bucataria si creeaza disconfort in casa?
Iata solutia pe care o propune Atrea, lider in sistemele de ventilatie si recuperare de caldura
Hota depresurizeaza bucataria si creeaza disconfort in casa?
Knauf Insulation pune eficienta si sustenabilitatea pe primul loc
Reducerea emisiilor de carbon ale cladirilor
Knauf Insulation pune eficienta si sustenabilitatea pe primul loc
3M™ Microsfere de sticla (3M™ Glass Bubbles) - Particule mici, impact mare
Imaginati-va vopsele care ajuta la pastrarea caselor mai reci in zilele calduroase si mai calde in zilele geroase; modalitati mai eficiente de extragere a petrolului la 3.000 de metri sub nivelul marii; masini cu o amprenta mai mica de carbon la sol.
3M™ Microsfere de sticla (3M™ Glass Bubbles) - Particule mici, impact mare
DEKO: Nu trebuie sa fie intotdeauna unghiular! Ne place curbat!
Formele organice si curbele delicate sunt o alegere populara de ceva vreme in designul de interior al multor tipuri de cladiri, iar tendinta nu prezinta semne de disparitie. Atunci cand sunt situate in mijlocul spatiilor liniare si patrate, aspectul partitiilor vitrate rotunde si curbate servesc drept un plus revigorant la un spatiu care nu numai ca are ca rezultat spatii de lucru mai spatioase si bine iluminate, dar adauga si un sentiment de confort si un incontestabil factor „wow”.
DEKO: Nu trebuie sa fie intotdeauna unghiular! Ne place curbat!
Raspandeste ventilatia rezidentiala virusul SARS-CoV-2?
Ultimele luni au fost dificile la nivel mondial din cauza pandemiei de COVID-19. Chiar si astazi, autoritatile recomanda igiena riguroasa si distantarea sociala pentru a diminua raspandirea virusului SARS-CoV-2. Dar care este riscul de a contracta o infectie la interior? Aceasta este o intrebare care nu ii ingrijoreaza doar pe cei care utilizeaza transportul public sau pe proprietarii de restaurante. Proprietarii de locuinte se intreaba, de asemenea, daca ventilatia rezidentiala raspandeste virusul SARS-CoV-2.
Raspandeste ventilatia rezidentiala virusul SARS-CoV-2?
Premiul Red Dot Award pentru gratarul Voronoi de la ACO
Inspirat de natura pentru casa si gradina
Premiul Red Dot Award pentru gratarul Voronoi de la ACO
Grup ABB - preluand initiativa pentru un Viitor Electric
De Ziua Mondiala a Vehiculelor Electrice VE, (9 septembrie) soferii din peste 60 de tari si-au luat un angajament ferm in vederea tranzitiei catre un vehicul electric.
Grup ABB - preluand initiativa pentru un Viitor Electric
Avantajele Akustik Board, vata minerala fonoabsorbanta de la Knauf Insulation
De cate ori nu ati fost deranjati de zgomotul vecinilor? Televizorul cu sonorul dat prea tare, electrocasnice precum masina de spalat sau aspiratorul folosite la ore nepotrivite din zi sau discutiile mai aprinse sunt deranjante si devin o sursa de stres zilnic. Daca mai adaugam si zgomotul provenit din exteriorul apartamentului, ajungem sa nu ne mai simtim bine in propria casa. Pentru a obtine acasa un confort ambiental placut avem nevoie de liniste. Si cum nu putem solicita vecinilor sa-si izoleze locuinta, iar zgomotul exterior nu-l putem controla, este nevoie de un proiect pentru izolarea eficienta a propriului apartament.
Avantajele Akustik Board, vata minerala fonoabsorbanta de la Knauf Insulation
Grupul VELUX se angajeaza in parteneriat cu WWF sa sechestreze amprenta sa istorica de carbon si sa devina neutra de carbon la nivel Global
Grupul VELUX se angajeaza sa reduca viitoarele sale emisii de carbon si sa captureze amprenta sa istorica de carbon de la infiintarea companiei in 1941 - in total 5,6 milioane de tone de CO₂. Acest lucru va fi realizat in colaborare cu WWF, prin proiecte forestiere care vor aborda schimbarile climatice, cu scopul de a opri pierderea habitatului si de a pastra biodiversitatea, imbunatatind mijloacele de subzistenta locale.
Reducerea riscului de infectie cu Covid-19 in halele cu sistem de incalzire infrarosu
Angajatorii si angajatii au deja o teama: care este riscul infectiei la locul de munca? Infectia unui angajat poate conduce la inchiderea fortata a companiei? Chiar daca respectarea distantelor de siguranta, dezinfectarea periodica a suprafetelor si a locurilor de munca, sunt masuri adecvate pentru a reduce riscul de infectie, au intrat in vigoare si alte instructiuni in ceea ce priveste igiena. De asemenea s-au luat in calcul echipamente speciale pentru constructie, iar sistemele de incalzire au fost si ele examinate critic.
Domoferm Prestige UT6xx doors
When highest quality is required, Prestige door with rebated 64 mm leaf thickness is the model of your choice. Multiple accessory options offer a variety for modern room design in projects.
Domoferm Prestige UT6xx doors
Izoleaza-ti casa cu produsele Knauf Insulation cu ECOSE® accesand programul casa eficienta energetic
Programul "Casa Eficienta Energetic" ofera finantare pentru mai multe tipuri de solutii de eficienta energetica, printre care si termoizolarea locuintelor.
Sistemele de ventilatie cu recuperare de caldura Atrea, solutia "sanatoasa" pentru scolile romanesti
Atrea, unul dintre cei mai importanti producatori din domeniul sistemelor de ventilatie cu recuperare de caldura, a furnizat solutiile sale la Liceul Mihai Viteazul din Bucuresti.
Folii de protectie solara 3M™ - confort si protectie
In locuinta dvs. sau in spatiul de birouri este cald vara si rece iarna?
Folii de protectie solara 3M™ - confort si protectie
Guardian Glass pune in functiune un nou coater in Czestochowa, Polonia
Un nou coater, o noua linie de productie float si noi produse demonstreaza angajamentul fata de Europa si viziunea de a crea produse care sa imbunatateasca viata oamenilor.
Guardian Glass pune in functiune un nou coater in Czestochowa, Polonia
ABB construieste o fabrica de 30 milioane de dolari dedicata incarcatoarelor pentru autovehicule electrice, venind astfel in intampinarea cererii globale
Venind astfel in intampinarea cererii globale
Arhiva