Fakro la expozitia Batimat 2015 din Paris

Tema principala a standului Fakro din acest an a fost reprezentata de ferestrele pentru acoperis tip terasa

Batimat 2015, cea mai mare expozitie europeana din domeniul constructiilor, a avut loc la Paris in perioada 2-6 noiembrie 2015. Acest eveniment organizat o data la 2 ani atrage peste 3000 de participanti si aproximativ 400.000 de vizitatori din intreaga lume.
Fakro, al doilea mare producator de ferestre de mansarda si scari de acces la pod din lume, nu putea sa lipseasca de la un eveniment de asemenea anvergura. La standul Fakro (intins pe o suprafata de peste 200m²) au fost expuse unele dintre produsele de top ale companiei, precum fereastra balcon FGH-V Galeria sau fereastra supertermoizolatoare FTT U8 Thermo, ce are un coeficient de termoizolatie U=0.58W/m²K pentru intreaga fereastra. Alte produse speciale prezentate de Fakro la aceasta expozitie au fost rulourile exterioare solare pentru ferestre de mansarda si pentru ferestre verticale. Aceste rulouri sunt dotate cu celule solare ce contin senzori care permit deschiderea si inchiderea automata a ruloului in functie de intensitatea luminii. Vizitatorii standului Fakro au avut, de asemenea, ocazia de a vedea rulouri Fakro ce pot fi operate via Bluetooth sau Internet de oriunde din lume prin intermediul dispozitivelor mobile.

Tema principala a standului Fakro din acest an a fost reprezentata de ferestrele pentru acoperis tip terasa, unele dintre cele mai inovatoare produse la aceasta categorie: ferestrele DEF Solar (actionate prin intermediul energiei solare), ferestrele de acces pe acoperis tip terasa DRC si extraordinarele ferestre de evacuare a fumului pentru acoperisuri tip terasa DSF, expuse publicului in premiera.

Produsul care a reusit sa capteze cel mai mult atentia vizitatorilor a fost fereastra pentru acoperis tip terasa DXW: cu un design special, cu un strat antiderapant care te lasa sa pasesti in siguranta pe suprafata ei (cand este instalata in terase sau acoperisuri), fereastra DXW a fost apreciata si de juriul competitiei celor mai inovatoare produse (ce a avut loc la Batimat 2015) si a fost selectata pentru faza finala a competitiei.

Multumita faptului ca suprafata sa este la acelasi nivel cu invelitoarea acoperisului, aceasta fereastra pastreaza aspectul estetic al acoperisului si creeaza un spatiu sigur pe terasa, lucru demonstrat la expozitie de un biciclist care a trecut cu rotile si a executat acrobatii pe suprafata ei, si chiar mai mult, a sarit pe fereastra de la o inaltime de 150 cm.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Fakro, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei KRONLUX Ferestre de mansarda Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Ferestre cu dubla articulare Fakro preSelect Ferestre supertermoizolatoare FTT U6, FTT U8 si FTT R3 Ferestre cu inalta eficienta energetica (geam dublucameral) FTP-V U5 si FTP-V U4 Ferestre cu articulare mediana FTP-V U3, FTP-V P2, FTP R1 si FTS-V U2
 
Ferestre de mansarda Fakro
14 produse

Ferestrele de mansarda Fakro sunt produse de top, fabricate din materie prima de cea mai buna calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigura trainicie si eficienta (fiabilitate, siguranta, functionalitate si parametri izolatori excelenti).

14 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Scari modulare din lemn Fakro LWF, LTK si LWL Scari modulare din lemn Fakro LWZ, LWK si LWS Scari modulare din lemn Fakro LWT Thermo si pentru case pasive Scari pantograf LST, LSZ si LSF antifoc
 
Scari modulare de acces la pod Fakro
6 produse

Scarile de acces la pod Fakro - sunt scari pliabile fabricate din lemn de pin sau din metal. Permit accesul la pod in siguranta. Dupa pliere, se inchid la nivelul tavanului ceea ce contribuie la economisirea de spatiu in incapere.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...