Instalatii electrice

Produse noi

UPS Eaton 5E Gen2
 
UPS Eaton 5E Gen2

UPS-ul Eaton 5E Gen2 ofera energie eficienta si accesibila clientilor, fara zgomot, datorita designului fara ventilator (pana la 1200VA). Asigura o protectie perfecta, atat pentru mediul rezidential, cat si pentru aplicatiile din birouri mici, inclusiv computere, console de jocuri, routere de internet si multe altele.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Corpuri de iluminat liniare, cilindrice TRILUX TUGRA
 
Corpuri de iluminat liniare, cilindrice TRILUX TUGRA cu LED

Datorita unui concept de lungime extrem de flexibil, TRILUX TUGRA se adapteaza perfect oricarei dimensiuni a incaperii, fie ca un singur corp de iluminat, fie ca linie luminoasa. Pot fi selectate sapte dimensiuni diferite de module in trepte de 300 mm si pot fi combinate liber, incepand cu varianta compacta de 300 mm pana la cel mai mare modul de 2100 mm. Toate dimensiunile modulelor sunt disponibile optional ca corp de iluminat sau ca piesa de golire, ideale pentru linii de lumina configurate cu precizie. Datorita conceptului de lungime inteligenta, renovarile 1:1 pot fi implementate deosebit de usor cu TUGRA. Corpul de iluminat are, de asemenea, un canal de montare fara sudura pentru clemele de retinere, astfel incat sa poata fi utilizate punctele de montare disponibile. Acest lucru este ideal pentru „planificarea mare”: cu varianta de 2100 mm, chiar si proiectele extinse pot fi implementate rapid. Capac de capat IP66 reproiectat, astfel ramane etans. Datorita combinatiei dintre plastic conventional si material termoplastic pentru capacele de capat, TUGRA obtine deja protectie IP66 in versiunea sa standard. Foarte practic: capacul de capat are cinci optiuni de alimentare diferite, de exemplu pe partea frontala si laterala, si realizeaza etansarea necesara chiar si fara un manson traditional. Acest lucru simplifica si accelereaza instalarea.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Finder Seria 8A - Relee Logice Programabile OPTA (PLR)
 
Finder Seria 8A - Relee Logice Programabile OPTA (PLR)

O gama de Relee Logice Programabile, simple si autonome, perfecte pentru aplicatii din domeniile automatizarilor industriale si rezidentiale, OEM-uri. Programabile atat cu un limbaj traditional IEC 61131-3 (Ladder), cat si cu un limbaj inovator de tip open source (IDE / Arduino). Fabricate in Italia, combina experienta industriala Finder cu inovatia tehnologica Arduino, pentru un produs cu adevarat unic.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Contoare compacte de energie Siemens SENTRON 7KT PAC1600
 
Contoare compacte de energie Siemens SENTRON 7KT PAC1600

Contoarele compacte de energie 7KT PAC1600 sunt montate pe sina DIN in dulapurile de distributie a energiei si pot fi utilizate in multe aplicatii. Acestea masoara variabilele electrice de baza si afiseaza valorile direct pe afisajul dispozitivului de masurare respectiv. Datele energetice masurate pot fi comunicate sistemelor de gestionare sau facturare a energiei de nivel superior prin intermediul interfetei integrate de comunicatie, protocol Modbus RTU, astfel nu sunt necesare module suplimentare de comunicare.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sistem de control inteligent VELUX Touch KLR 300
 
Sistem de control inteligent VELUX Touch KLR 300

Ofera un control complet asupra tuturor rulourilor, roletelor exterioare si ferestrelor de mansarda cu actionare electrica. Datorita designului intuitiv, utilizarea este la indemana oricui. Nu este nevoie de expertiza tehnica pentru a instala VELUX Touch.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Conector R&M FM45 EL Cat. 6A
 
Conector R&M FM45 EL Cat. 6A

Conectorul de ultima generatie R&M FM45, are carcasa metalica, manevrare intuitiva, design robust si compact. R&M FM45 EL Cat.6A ofera sertizare rapida si usoara. La fel ca si la binecunoscutul modul EL, acesta vine cu o carcasa solida pentru o varietate de aplicatii inteligente de teren. Conectorul RJ45, montabil pe teren cu contacte IDC este perfect potrivit pentru aplicatiile PoE si poarta sigiliul R&M PowerSafe, foarte recunoscut. Prin urmare, este prima alegere pentru cablarea LAN clasica sau IoT.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Siemens TC5 sistem de control KNX cu ecran tactil
 
Siemens TC5 sistem de control KNX cu ecran tactil

Are un ecran tactil de 5", cu design elegant si modern. Dispozitivul impresioneaza printr-un concept de operare intuitiv si optiuni de personalizare specifice clientului. Este echipat cu un senzor de temperatura integrat si poate afisa si datele colectate prin senzori externi (de exemplu, masurarea calitatii aerului, umiditatea relativa si consumul de energie). Aluminiu si sticla de inalta calitate, precum si designul elegant si subtire fac din TC5 o alegere perfecta pentru orice incapere. Utilizatorii finali pot afisa data, ora, pot configura propriile programe personale si pot alege intre mai multe limbi preinstalate. Temele ecranului si pictogramele pot fi personalizate la fata locului in functie de preferintele clientilor. Dispozitivul in sine este protejat prin parola si foloseste senzori de proximitate incorporati pentru activarea sau dezactivarea automata a ecranului. Banda de lumina colorata LED informeaza despre alarme sau poate fi utilizata ca lumina de ghidare.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Doze de derivatie Hensel KX pentru zone EX
 
Doze de derivatie Hensel ENYCASE KX pentru zone EX

Datorita tehnologiei terminale moderne si intrarii variabile a cablurilor, multe cerinte pot fi rezolvate la fata locului cu doar cateva variante de produs ale dozelor de derivatie pentru cabluri din seria KX – flexibile si sigure. Grad de protectie IP 66, presetupe Ex disponibile ca accesoriu, potrivit pentru zone cu un nivel ridicat de pericole mecanice. Borne cu protectie a firelor inclusiv pentru conductori flexibili fara mansoane. Diferite pozitii terminale, material: policarbonat. Comportament la ardere: test cu fir incandescent conform IEC 60695-2-11: 750°C, ignifug, auto-stingabil. Culoare: negru, similar cu RAL 9011.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Rame inteligente EGO SMART
 
Rame inteligente EGO SMART

EGO SMART merge dincolo de estetica pura si devine un element functional si interactiv al casei. La fel de atragatoare ca o rama GEWISS conventionala, EGO SMART aduce in plus un sistem de iluminare perimetrala si un afisaj grafic integrat. Interactiunea cu utilizatorul se bazeaza pe tehnologia Dynamic Matrix LED, prezenta in rama decorativa sub forma unei matrici dinamice de LED-uri, care poate fi personalizata pentru a indica functiile atribuite dispozitivelor SMART HOME.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tub LED OSRAM SubstiTUBE T8 EM Pro Ultra Output 14,9 W/3000K
 
Tub LED OSRAM SubstiTUBE T8 EM Pro Ultra Output 14,9 W/3000K

Tub LED din sticla cu un invelis protector, solutie pentru inlocuirea lampilor fluorescente T8. Cu o economie de energie de pana la 60% (comparativ cu lampa fluorescenta T8 care functioneaza cu transformator electromagnetic), functioneaza si la temperaturi scazute. Potrivit pentru zone cu trafic, productie, magazine si zone industrial.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...