Senzor de miscare, senzor de prezenta

Senzori de miscare Gewiss - titanium
 
Senzori de miscare Gewiss

Detector de miscare cu detectie conditionata de catre valoarea pragului de luminozitate stabilita. Lentile reglabile. Raza de actiune: 10 m. Unghi vertical: 30°. Unghi orizontal: 105°. Valoarea pragului de lumina reglabila prin intrerupator frontal de acces sau parametru ETS. Ciclul de timp poate fi stabilit prin ETS si modificat (± 50%) prin intrerupatorul frontal de acces. LED-ul verde frontal semnalizeaza detectia miscarii si comanda intrarea. Aplicatii: permite trimiterea de comenzi temporizate la detectorul de miscare. Aparatul este capabil sa gestioneze o pauza de siguranta inainte de dezactivarea consumatorului pilot. Pentru instalarea in interioare.

CAD
BIM
Brosura
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Seria 18 - Senzori de miscare
 
Seria 18 - Senzori de miscare

Senzori de miscare destinati instalatiilor electrice de interior: arie de supraveghere extinsa pana la 120 m2; doua zone de detectie (tipul 18.51): “prezenta” potrivit zonelor cu activitate redusa si ”miscare” potrivit zonelor de tranzit sau zonelor cu activitate intensa; design modern; instalare rapida datorita terminalelor “push-in”; 1 ND - contact normal deschis la 10 A, cu comutatie la “trecerea prin zero”; montare in perete compatibila cu dozele rotunde de 60 mm si dreptunghiulare de tip 502.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sistem de avertizare Toyota SpotMe pentru depozite
 
Sistem de avertizare Toyota SpotMe pentru depozite

In zonele cu vizibilitate foarte redusa, SpotMe avertizeaza atat operatorii stivuitoarelor cat si pietonii asupra posibilelor situatii periculoase de coliziune, protejand astfel angajatii, stivuitoarele si bunurile materiale. Senzorii sai cu raze IR (infra-red) sunt sensibili si detecteaza in timp util atat miscarile cat si prezenta stivuitoarelor sau pietonilor la intersectiile dintre culoarele de lucru. In orice moment in care este detectat un potential pericol de coliziune, este activata o unitate de avertizare SpotMe, care ajuta operatorul sa evite accidentele.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Detectoare de miscare Busch-Watchdog
 
Detectoare de miscare Busch-Watchdog

Modelele de detectoare de miscare Busch-Watchdog sunt: Busch-Watchdog 220 AlarmLINE, Busch-Watchdog 220 ProfessionalLINE, Busch-Watchdog 90 ProfessionalLINE, Busch-Watchdog 280 ProfessionalLINE, Busch-Watchdog 220 SelectLINE, Busch-Watchdog 220 ProfessionalLINE EIB, Busch-Watchdog Präsenz tech, Busch-Watchdog 180 UP Sensor Comfort II, Busch-Watchdog 180 UP Sensor Standard si Busch-Watchdog Allwetter 44.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...