Toyota Material Handling Romania Srl

Sistem de avertizare Toyota SpotMe pentru depozite

In zonele cu vizibilitate foarte redusa, SpotMe avertizeaza atat operatorii stivuitoarelor cat si pietonii asupra posibilelor situatii periculoase de coliziune, protejand astfel angajatii, stivuitoarele si bunurile materiale. Senzorii sai cu raze IR (infra-red) sunt sensibili si detecteaza in timp util atat miscarile cat si prezenta stivuitoarelor sau pietonilor la intersectiile dintre culoarele de lucru. In orice moment in care este detectat un potential pericol de coliziune, este activata o unitate de avertizare SpotMe, care ajuta operatorul sa evite accidentele.

Documente

Stiri conexe
Conceptul de service Toyota
Conceptul de service Toyota
Optimizarea service-ului companiei pentru a oferi clientilor fiabilitatea, siguranta si increderea de care au nevoie
Conceptul de service Toyota
Sistem de avertizare pentru depozite de la Toyota
Sistem de avertizare pentru depozite de la Toyota
SpotMe - sistem de avertizare pentru cresterea sigurantei in manipulare
Sistem de avertizare pentru depozite de la Toyota
Alte produse ale companiei
Echipament de tractare compact BT Optio seria N
 
Echipament de tractare compact BT Optio seria N

Oferind cea mai scurta raza de virare dintre echipamentele seriile N, modelul TSE100W este un echipament de tractare conceput pentru a tracta sisteme individuale de suport sarcini pentru aplicatii eficiente de order picking si solutii step-up. Sistemul de virare al echipamentului permite intoarcerea acestuia in jurul axei sale, imbunatatind manevrabilitatea in zonele de lucru cu spatiu ingust. Potrivite pentru operarea in birouri, magazine si depozite, modelele TSE100/150 sunt echipamente de tractare conventionale pentru o gama vasta de suporti marfuri. Modelele din seriile N ofera posibilitatea mai multor latimi de sasiu si pot tracta mai multe carucioare cu o greutate totala de pana la 1.5 tone.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cap tractor Kalmar TT612d
 
Cap tractor Kalmar TT612d

Fiecare detaliu al modelului TT612d a fost planificat meticulos pentru a imbunatati productivitatea si a eficientiza ocuparea spatiului de depozitare din terminalele de distributie.
Acest cap tractor a fost conceput pentru a muta remorcile pe distante scurte. In plus, Kalmar a proiectat modelul TT612d cu un motor Stage 3a / Tier 3 care are consum scazut de carburant si emisii poluante reduse.
TT612d ofera manevrabilitate superioara in spatiile inguste avand cea mai mica raza de giratie fata de orice alt model din clasa lui – doar sase metri. Kalmar TT612d este echipamentul perfect pentru cerintele exigente din diferitele centre de distributie si depozite.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de avertizare Toyota SpotMe pentru depozite Echipament de tractare, cu operator pedestru, Tracto 1.2t Electrostivuitor cu 3 roti Toyota Traigo 24 Electrostivuitor cu catarg retractabil BT Reflex seria R
 
Toyota Material Handling - echipamente pentru miscarea de marfa
38 produse

Gama completa de echipamente si sisteme de depozitare de la transpalete manuale pana la manipulatoare de containere, rafturi pentru paleti, sisteme drive-in, platforme mezanin.

38 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Platforma mobila Spin-Go Platforma mobila Sprint
 
Platforme mobile Bravi pentru picking in depozite
2 produse

Platformele mobile pentru operatii de picking se adreseaza aplicatiilor de tip magazine, supermarket-uri, depozite, birouri, librarii si arhive. Sunt echipamente usoare si compacte si reprezinta o alternativa sigura si eficienta pentru picking-ul marfurilor pozitionate foarte sus, pentru reaprovizionarea stocurilor, reamenajarea marfurilor, curatarea locatiilor, etc., in comparatie cu schelele manuale, scarile traditionale si platformele autopropulsate tip foarfeca.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Manipulator de busteni Kalmar RTD1623 Manipulator de busteni Kalmar RTD3026
 
Logstackers Kalmar - manipulatoarele de busteni
2 produse

Manipulatoarele de busteni marca Kalmar sunt echipamente construite in scopul manipularii lemnului rotund in industria forestiera. Fabricarea echipamentelor Kalmar pentru manipularea bustenilor dateaza de la inceputurile anilor 1970. Pana astazi, peste 700 de astfel de unitati au fost livrate pe intreg globul.
Concepute pentru a face fata diferitelor cerinte in domeniu aceste echipamente sunt capabile sa manipuleze busteni scurti si lemn pentru industria celulozei, fabricile de rumegus, gatere si terminale din industria lemnului. Manipulatoarele de busteni Kalmar au sarcini nominale cuprinse intre 15 - 30 tone si o inaltime de stivuire de pana la 9 metri.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Senzor de miscare, senzor de prezenta
Senzor de miscare, senzor de prezenta
Sistem de alarma, sistem antiefractie
Sistem de alarma, sistem antiefractie
Centrala alarma pentru sistem antiefractie
Centrala alarma pentru sistem antiefractie
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...