Familie produse:  Macarale Kalmar RTG
Toyota Material Handling Romania Srl

Macara RTG Kalmar E-One² - alimentare hibrida

E-One2 RTG este dotat cu un sistem complet electric format din carucior, roti virante si spreader. Lipsa componentelor hidraulice faciliteaza accesul la piesele de schimb si contribuie la atingerea unui interval de efectuare a intretinerii de 1,000 de ore, cel mai bun interval din industrie. Noul sistem auxiliar de control al sarcinii gestioneaza aerul conditionat, incalzirea si iluminarea in functie de temperatura si alte conditii de operare. Deasemenea include un sistem inteligent de control al motorului macaralelor RTG, reducand considerabil consumul de energie.
Modelul E-One2 este dotat cu un spreader complet electric (Bromma) bazat pe un design care ii reduce greutatea cu 2.000 kg fata de produsele concurentei. Miscarile milimetrice ale spreader-ului sunt controlate cu ajutorul unui joystick, oferind o inclinare de +/- 5 grade.

Documente

Alte produse ale companiei
Platforma mobila Spin-Go
 
Platforma mobila Spin-Go

Platforma mobila Spin-Go este un echipament usor si compact care ofera o metoda mai sigura si mai eficienta de a ajunge la produsele si marfurile pozitionate foarte sus, in timpul operatiilor de reaprovizionare a stocurilor, reamenajare, curatare, etc.
Platforma de incarcare ridicata la inaltime maxima corespunde inaltimii catargului. Este foarte usoara plasarea cutiilor grele, folosind coloana ca baza cadru si glisand in sus pana la tava de materiale. Unitatea va frana automat la stationare, deoarece frana pe roata este permanent activa. Avand o greutate totala de doar 230 Kg, platforma este foarte usoara la deplasarea prin impingere pe orice tip de podea, la orice etaj, oferind confort sporit operatorului. Odata la bord, operatorul poate atinge inaltimea de 4.17 m prin simpla apasare a unui buton.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Electrostivuitor pentru culoare inguste BT Vector VCE150A
 
Electrostivuitor pentru culoare inguste BT Vector VCE150A

Electrostivuitor cu capacitate nominala de 1500 kg, cu inaltime maxima de ridicare pana la 16800 mm, ghidare fir/sine. Echipamentul are o lungime totala de 3846 mm, latimea sasiului spate este de 1270 mm, iar lungimea furcii de 600-1800 mm. Latimea culoarului de lucru poate fi de 1760-1810 mm, iar viteza maxima de deplasare este de 12 km/h. Conceptul Advanced VNA de la Toyota este bazat pe seria A de la BT Vector care are functii unice de economisire a spatiului si de imbunatatire a productivitatii. Sasiul articulat asigura o stabilitate excelenta si minimizeaza spatiul necesar, oferind mai mult spatiu de depozitare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Electrostivuitor cu catarg retractabil BT Reflex seria R Electrostivuitor pentru culoare inguste BT Vector VCE150A
 
Stivuitoare electrice Toyota pentru interior
2 produse

Electrostivuitoarele pentru interior ofera caracteristici excelente de performanta la accelerare, ridicare si franare, un sistem avansat cu alimentare tip AC, cabina inclinabila, versiuni pentru depozite frigorifice si sisteme drive-in si un design mai ingust al sasiului pentru operarea cu usurinta in zone unde spatiul este foarte important. Pot manipula paletii la inaltimi mari si pot fi ghidate prin fir sau telecomanda. Capacitati nominale intre 1000 si 2700 kg si inaltimi de ridicare de pana la 14,8 m.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Echipament de tractare, cu operator pedestru, Tracto 2t
 
Echipament de tractare, cu operator pedestru, Tracto 2t

Echipament de tractare cu operator pedestru pentru custi sau alte utilaje similare pe roti. Se pot transporta marfurile cu un efort minim pentru a sustine ergonomia. Acest utilaj de tractare cu operator pedestru are un design robust pentru a facilita miscarea de sarcini grele, are o ergonomie buna si aduce eficienta sporita. Este usor de utilizat si poate suporta sarcini de pana la 2 tone, cu efort minim. In ceea ce priveste siguranta, functioneaza bine pe rampe si gradatii de pana la 10%. Are un sistem de franare automat care opreste echipamentul daca operatorul elibereaza manerul. TWE200 ruleaza lin si este foarte stabil, asigurand un transport sigur. Dispune de doua selectii de viteza si o puteti programa pe cea dorita. Are doua dispozitive de cuplare, oferind posibilitatea de a-l conecta atat la pinul de remorcare, cat si la bila amplasata in partea superioara a utilajului walkie.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Transpalete pentru ridicare la inaltime BT Lifter seria S
 
Transpalete pentru ridicare la inaltime BT Lifter seria S

Transpaletele Toyota BT Lifter seria S, pentru ridicare la inaltime, pot atinge 0,8 metri utilizand ajustarea automata a inaltimii pentru o miscare sigura si usoara. Acestea sunt versatile si usor de utilizat, intrucat pot fi utilizate ca statii de lucru. Sunt disponibile in varianta manuala sau electrica. Stackerul BT electric este ideal pentru aplicatii de stivuire usoara in zone limitate. Motorul electric de ridicare asigura o operare de stivuire fara efort, maximizand simultan productivitatea. Acest stacker puternic ofera cea mai lunga durata de operare, cu cel mai mic cost, oferind in acelasi timp durabilitate si practicabilitate sporita.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Macara, lansator de conducte
Macara, lansator de conducte
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Structura de otel, sistem hala
Structura de otel, sistem hala
Constructie civila prefabricata
Constructie civila prefabricata
Cofraj de perete
Cofraj de perete
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...