Toyota Material Handling Romania Srl

Toyota Material Handling Romania Srl

Sistem de avertizare Toyota SpotMe pentru depozite Echipament de tractare, cu operator pedestru, Tracto 1.2t Electrostivuitor cu 3 roti Toyota Traigo 24 Electrostivuitor cu catarg retractabil BT Reflex seria R
 
Toyota Material Handling - echipamente pentru miscarea de marfa
38 produse

Gama completa de echipamente si sisteme de depozitare de la transpalete manuale pana la manipulatoare de containere, rafturi pentru paleti, sisteme drive-in, platforme mezanin.

38 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cap tractor Kalmar TR618i pentru operatii solicitante tip RoRo Macara RTG Kalmar E-One² - alimentare hibrida Manipulator containere Kalmar DRF100 Manipulator de busteni Kalmar RTD1623
 
Kalmar - sisteme de manipulare in porturi
16 produse

Echipamente pentru manipulare marfuri in porturi si terminale. Kalmar ofera cea mai vasta gama de solutii si servicii de manipulare a marfurilor in porturi, terminale, centre de distributie si in industria grea. Kalmar este precursorul in industria automatizarii terminalelor si in manipularea containerelor cu un consum eficient de energie, unul din patru containere din intreaga lume fiind manipulat de un echipament marca Kalmar.
Prin portofoliul sau extins de produse, prin reteaua extinsa la nivel mondial de servicii si prin capacitatea de a permite o integrare perfecta a diferitelor procese de terminale, Kalmar imbunatateste eficienta fiecarei miscari de marfa.

16 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Platforma mobila Bravi Leonardo Platforma mobila Spin-Go Platforma mobila Bravi Leonardo HD Platforma mobila Sprint
 
Bravi - platforme mobile
6 produse

Platformele mobile pentru picking si pentru constructii marca Bravi sunt platforme care se adapteaza usor la cerintele aplicatiei, sunt confortabile si economisesc timp. Reprezentand cea mai rentabila alternativa pentru schelele manuale, scarile si platformele autopropulsate tip foarfeca, aceste echipamente sunt folosite atat in fiecare etapa a proiectului de constructie cat si in operatiile de picking (aplicatii de tip magazine, supermarket-uri, depozite, birouri, librarii si arhive). Sunt echipamente usoare, compacte, eficiente si sigure pentru picking-ul marfurilor aflate la inaltime, pentru reaprovizionarea stocurilor, reamenajarea marfurilor, etc.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...