Toyota Material Handling Romania Srl

Kalmar - sisteme de manipulare in porturi

Echipamente pentru manipulare marfuri in porturi si terminale. Kalmar ofera cea mai vasta gama de solutii si servicii de manipulare a marfurilor in porturi, terminale, centre de distributie si in industria grea. Kalmar este precursorul in industria automatizarii terminalelor si in manipularea containerelor cu un consum eficient de energie, unul din patru containere din intreaga lume fiind manipulat de un echipament marca Kalmar.
Prin portofoliul sau extins de produse, prin reteaua extinsa la nivel mondial de servicii si prin capacitatea de a permite o integrare perfecta a diferitelor procese de terminale, Kalmar imbunatateste eficienta fiecarei miscari de marfa.

Produse din aceasta familie

Manipulator de busteni Kalmar RTD1623 Manipulator de busteni Kalmar RTD3026
 
Logstackers Kalmar - manipulatoarele de busteni
2 produse

Manipulatoarele de busteni marca Kalmar sunt echipamente construite in scopul manipularii lemnului rotund in industria forestiera. Fabricarea echipamentelor Kalmar pentru manipularea bustenilor dateaza de la inceputurile anilor 1970. Pana astazi, peste 700 de astfel de unitati au fost livrate pe intreg globul.
Concepute pentru a face fata diferitelor cerinte in domeniu aceste echipamente sunt capabile sa manipuleze busteni scurti si lemn pentru industria celulozei, fabricile de rumegus, gatere si terminale din industria lemnului. Manipulatoarele de busteni Kalmar au sarcini nominale cuprinse intre 15 - 30 tone si o inaltime de stivuire de pana la 9 metri.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Macara RTG Kalmar E-One² - alimentare hibrida Macara RTG Kalmar E-One² Zero Emission
 
Macarale Kalmar RTG
2 produse

Prima data am lansat gama E-One de poduri rulante electrice cu anvelope de cauciuc (Rubber Tyred Gantry Crane - RTG), care au devenit rapid echipamentele favorite in industria de profil. Apoi, Toyota a adus imbunatatiri asupra caracteristicilor de calitate si siguranta, prin noua gama E-One+.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Manipulator containere Kalmar DRF100 Manipulator containere Kalmar DRF400-450C Manipulator containere Kalmar DRF420-450S Manipulator containere Kalmar DRG420-450 Gloria
 
Manipulatoare containere Kalmar
4 produse

Manipularea containerelor cu Reachstackere este una dintre cele mai flexibile solutii pentru manipularea containerelor in porturi de dimensiuni mici sau mijlocii. Echipamentele Kalmar DRF impun noi standarde pentru fiabilitate, performanta si intretinere.
Reachstacker-ele Kalmar sunt cele mai raspandite echipamente din lume. Acestea ofera performante inalte pe tot parcursul ciclului de operare, costuri scazute de exploatare si o interfata simplu de utilizat pentru operator. Un reachstacker poate fi ajutorul perfect pentru terminalele cu o flota de echipamente deja existenta. Poate fi pus in functiune intr-un timp foarte scurt pentru a reduce impactul blocajelor in aplicatie deoarece realizeaza majoritatea sarcinilor care apar in terminal.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stivuitoare Kalmar Light: capacitate 5-9 tone Stivuitoare Kalmar Medium: capacitate 9-18 tone Stivuitoare Kalmar Heavy: capacitate 18-52 tone
 
Stivuitoare Kalmar
3 produse

Cu sarcini nominale cuprinse intre 5-52 tone, stivuitoarele Kalmar ofera o experienta unica la operare, vizibilitate optima si manipulare in conditii de siguranta, caracteristici care, impreuna cu o inalta calitate, o durata lunga de viata si service, asigura conditii de lucru eficiente si economice.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cap tractor Kalmar TR618i pentru operatii solicitante tip RoRo Cap tractor Kalmar TR626i si TR632i pentru marfuri grele de mare capacitate Cap tractor Kalmar TT612d Cap tractor Kalmar TT616i
 
Capete tractor Kalmar pentru terminale
5 produse

Kalmar este unul din liderii mondiali in fabricarea de capete tractor, livrand de-a lungul anilor peste 57,000 unitati in toata lumea. Diferitele modele de cap tractor de la Kalmar au fost concepute special pentru operarea eficienta in porturi si terminale de containere si indeplinesc cerintele specifice acestui mediu de lucru. Capetele tractor din aceasta gama includ caracteristici inovative, cum sunt: control CAN-BUS, cele mai recente motoare EU-stage 3A, control automat al cutiei de viteze si perioade mai lungi intre interventiile de service.
Kalmar este primul furnizor care ofera capete tractor cu sistem CAN-BUS, integrand toate functiile intr-un singur sistem si oferind toate datele operationale si de service pe un ecran cu afisaj electronic. Motoarele Volvo TAD750VE si Sisu Diesel 74CTA ofera mai multa putere si cuplu pentru operatiunile din terminale. Interventiile de service se fac la intervale mai mari datorita componentelor si a caracteristicilor tehnice avansate.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Toyota Material Handling Romania si-a imbogatit continutul pe ProIDEA
Toyota Material Handling Romania si-a imbogatit continutul pe ProIDEA
La produsele prezentate s-au alaturat echipamentele Kalmar pentru manipulare marfuri in porturi si terminale
Toyota Material Handling Romania si-a imbogatit continutul pe ProIDEA
Categorii recomandate
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Macara, lansator de conducte
Macara, lansator de conducte
Doc, rampa de egalizare
Doc, rampa de egalizare
Cutie, caseta, accesoriu tehnologic de stocare
Cutie, caseta, accesoriu tehnologic de stocare
Poarta industriala, poarta industriala rapida
Poarta industriala, poarta industriala rapida
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...