Poarta industriala, poarta industriala rapida

 
Usi industriale AssaAbloy
9 produse

Intrarile industriale reprezinta mult mai mult decat usi care se deschid si se inchid. Solutiile AssaAbloy pentru usi industriale si sisteme de andocare sunt concepute pentru a mentine activitatea, directionand-o sau protejand-o, permitand marfurilor sa intre sau sa iasa. Usi industriale sectionale, sisteme de andocare, usi pliante.

9 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Usi industriale Hörmann
3 produse

Usi industriale sectionale din otel si aluminiu, pline sau vitrate. Disponibile cu usi pietonale incorporate sau alaturate.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Usi industriale sectionale Gunther 909 Fi

Usi sectionale alcatuite din panouri cu rame din aluminiu extrudat de 45mm grosime, cu diverse vitrari sau umpluturi (culoarea standard: aluminiu eloxat E6/EV1).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Porti si garduri industriale WIŚNIOWSKI

Sisteme industriale de garduri, porti glisante, sisteme de garduri cu grilaj, inalte sau joase, gardurile au suficiente posibilitati de a se manifesta pe plan estetic si functional si reprezinta prima carte de vizita a unei constructii, fie ea civila, rezidentiala sau industriala.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Porti industriale VALMEX®

Portile industriale VALMEX® industrial roller doors este o gama de produse utilizate in aplicatii de interior sau de exterior care necesita protejarea bunurilor, rezistenta la vant, depozitare la rece, reducere a sunetului etc. Fabricate cu atentie sporita asupra calitatii superioare si avand durabilitate extrema, membranele VALMEX® industrial roller doors au grosimi ce variaza intre 0.6 mm si 1.3 mm. La cerere, Mehler poate produce materiale cu rezistenta speciala la frig, ignifugate sau antistatice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Poarta industriala, poarta industriala rapida

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...