Raft pentru paleti

Sistem de rafturi pentru paleti P90 Dexion Sistem mobil de stivuire a paletilor Dexion - MOVO Rafturi cu culoar ingust Dexion Sistem de rafturi Drive-In Dexion
 
Rafturi pentru paleti Dexion
8 produse

Prin gama larga de rafturi pentru paleti, se pot realiza structuri de rafturi care optimizeaza spatiul si fluxul logistic conform necesitatilor, astfel incat investitia clientului sa fie rentabila. De la rafturile clasice cu culoar larg la rafturile pe baze mobile sau la sistemele satelit Pallet Shuttle, sistemele de rafturi pentru paleti pot fi configurate pentru a obtine solutia optima. Dexion produce o gama larga de coloane si traverse, astfel incat se pot realiza structuri care ajung si la 30 de metri inaltime. Dimensiunile sunt personalizate pentru a satisface nevoile individuale ale clientului.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem automat de stivuire a paletilor PALOMAT® Double Up Sistem automat de stivuire a paletilor PALOMAT® ½ Pallets Sistem automat de stivuire a paletilor PALOMAT® Adjustable Sistem automat de stivuire a paletilor PALOMAT® 5
 
Sisteme automate de stivuire paleti PALOMAT®
6 produse

Gama PALOMAT® asigura un flux de paleti eficient si sigur, fara eforturi fizice ale personalului. Cu ajutorul unui motostivuitor obisnuit, paletii sunt asezati in distribuitor unde sunt apoi stivuiti eficient si automat. Pentru a accesa diferitele functii, se utilizeaza un panou tactil situat pe lateralul utilajului. Stivuirea si scoaterea paletilor goi din stiva sunt complet automate.

6 produse
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de rafturi pentru paleti PR350 Sisteme de rafturi pentru paleti PR600
 
Sisteme de rafturi pentru paleti
2 produse

Ultimele sisteme de rafturi pentru paleti sunt proiectrate pentru a fi compatibile cu dimensiunile Euro si ale paletilor industriali.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Raft pentru paleti

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...