proidea.ro catalog online de informatii produse

Toyota lanseaza noul stivuitor electric de mare capacitate Traigo80


2018. mai 17.

Puternic 100%, electric 100%, Toyota 100%

Toyota Material Handling a prezentat in cadrul targului CeMAT, in Hanovra, Germania, noul stivuitor Toyota Traigo80 cu o capacitate de 6 pana la 8 tone. Acest stivuitor contra-balansat de mare capacitate, cu un sistem de 80 V, exceleaza prin performanta, manevrabilitate si eficienta. Un echipament universal in adevaratul sens al cuvantului, realizat pentru o activitate sustinuta: puternic, electric 100%, Toyota 100%.

"Credem ca am dezvoltat un lider al clasei de electrostivuitoare de mare capacitate din gama de 80 V si o alternativa concreta la stivuitoarele contra-balansate echipate cu motoare cu combustie interna." a declarat Craig Walby, Director de Dezvoltare Produs al Toyota Material Handling Europa. "Datorita tehnologiilor de baterii utilizate, a eficientei energetice ridicate, a cabinei complet independente si a optiunii I_Site, Traigo80 este un membru marcant al familiei Traigo."

Noua gama Traigo80 inlocuieste gama Traigo HT existenta, si este compusa din modele cu capacitate de 6, 7 si 8 tone, acesta din urma fiind acum disponibil si cu o distanta de 900 mm pana la centrul de greutate.
Putere 100%
Motoarele puternice asigura o capacitate mare de urcare si o viteza ridicata de deplasare, caracteristici care fac ca electrostivuitorul sa fie potrivit pentru aplicatii solicitante, rezervate in mod normal stivuitoarelor echipate cu motoare cu ardere interna. Multumita unghiului mare de virare a rotilor de pe puntea spate, stivuitorul poate efectua, daca acest lucru este necesar, manevre chiar si in spatii inguste, de exemplu in zone de productie sau de depozitare. Bordul cu configuratie optima permite operatorului sa lucreze in mod intuitiv, iar compartimentul complet independent al operatorului transfera un nivel minim de vibratii si zgomote catre operator. Siguranta operatorului este imbunatatita si de vizibilitatea excelenta in toate directiile si de Sistemul de Stabilitate Activa, Toyota SAS, care mareste in acelasi timp si productivitatea.

Electric 100%
Noile modele cu sisteme de 80 V sunt prevazute cu sisteme de directie asistate electric, pentru un consum redus de energie, si ofera clientilor posibilitatea de a alege tehnologia pentru baterii care este cea mai potrivita nevoilor lor. Pentru o inlocuire fara probleme a bateriei, electrostivuitorul a fost proiectat in jurul unui sasiu deschis, ceea ce permite extragerea si introducerea facila a bateriei.
Toyota 100%
Componentele acestui electrostivuitor robust sunt complet protejate, ceea ce permite desfasurarea cu incredere a activitatilor in spatii deschise, in conditii de mediu umed sau cu praf. Cu toate acestea, accesul la componentele principale se face facil, prin intermediul unui capac plasat pe contra-greutate, care permite efectuarea fara probleme a operatiilor de intretinere. Multumita cabinei complet inchise, realizata din otel, operatorul este protejat si poate lucra confortabil indiferent de conditiile climaterice.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre stivuitorul electric de mare capacitate Traigo80, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Toyota Material Handling Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-041912 sector 4, Bucuresti, Sos. Berceni nr. 104V
Telefon: +40 37 215 7000
Fax: +40 37 215 7079
E-mail:
Web: www.toyota-forklifts.ro
Constantin Tudor
HPT Manager +40 73 120 2881
Mihaela Anghel
marketing manager +40 73 024 0464
   
Toyota Material Handling Romania (TMHRo) este parte a grupului Toyota Material Handling, liderul mondial in domeniul echipamentelor de manipulat marfa. Experienta de peste 50 de ani a grupului, resursele alocate cercetarii si dezvoltarii, precum si know-how-ul in domeniu, se concretizeaza in produse de inalta calitate care incorporeaza o tehnologie de varf. Prezenta pe piata locala incepand din anul 1996, TMHRo este o companie specializata in domeniul manipularii si depozitarii marfurilor, oferind solutii personalizate pentru fiecare aplicatie.
Denumiri marca: Toyota, Kalmar, Bravi, Simba, Vanderlande
Stire
Noul video de prezentare a stivuitorului electric de mare capacitate Toyota Traigo80 6-8 tone
2018.08.29    
Alte stiri in categoria de produse Stivuitor, transpaleta, utilaj de transport si tractare
Alte stiri in categoria de produse Tehnologie pentru depozite
Alte stiri in categoria de produse Echipamente
Cuvinte cheie:  toyota  material  handling  romania  electrostivuitor  stivuitor  electric  capacitate  mare  traigo  80  traigo80  6  7  8  tone  tons