Separator de sarcina, separator pentru siguranta, comutator

 
Inversor automat de sursa ATL800 si ATL900

Caracteristicile controlerului ATL800: managementul a 2 surse de alimentare, management tiebreaker, dispozitivele de comutatie si strategia de transfer personalizabile, tehnologie NFC incorporata, alimentare dubla AC/DC.
Caracteristicile controlerului ATL900: managementul a 3 surse de putere si 3 dispozitive de schimbare, plus 2 tiebreaker automate, 4 intrari de curent pentru cele trei faze si neutru, tehnologie NFC incorporata.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Inversoare de sursa cu comanda manuala DCX-M

Aceste echipamente asigura continuitatea in alimentare a instalatiilor electrice prin transferul manual de la o sursa principala de energie la o sursa alternativa de rezerva. Gama DCX-M a fost proiectata in conformitate cu standardul EN/IEC 60947-3 pentru utilizarea in retelele de joasa tensiune cu aplicatii in domeniul tertiar (spitale, cladiri rezidentiale, data centere, banci , etc) si industrial( infrastructura, instalatii maritime, aeroporturi, fabric, etc).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Separator de sarcina INOSYS LBS Socomec

INOSYS LBS sunt separatoare de sarcina multi-polare cu functie de declansare pentru aplicatii de curent continuu care necesita o fiabilitate ridicata, conformitatea cu multe standarde si sunt adecvate pentru aplicatii de siguranta, cum ar fi comutatoarele pentru pompieri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Dispozitiv de comutare automata a sursei ATS-C

In eventualitatea unor perturbatii ale surselor principale de energie, o sursa neintrerupta de energie este principala prioritate in protectia vietii oamenilor si in continuarea operatiunilor fara probleme. Sistemul de comutare a sursei de putere controlat de microprocesor, de la Eaton ofera in asemenea cazuri comutarea automata sau manuala a sursei principale cu o sursa auxiliara, astfel se asigura furnizarea de energie sigura la orice moment.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Limitatorul de varf de sarcina N 360

Dispozitivul poate controla pana la 120 de canale. Starile actuale ale canalelor 1-8 sunt semnalizate imediat de LED-urile plasate pe dispozitiv. Pentru fiecare dintre cele 120 de canale pot fi configurate urmatoarele setari folosind ETS in timpul punerii in functiune: suprascriere deconectare (1 pana la 10), perioada de timp minima pentru conectare, perioada de timp minima pentru deconectare, perioada de timp maxima de deconectare, cicluri de comutare admisibile pe 24 de ore.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Separatoare Legrand

Separatoare de sarcina sunt folosite pentru separarea integrala sau partiala a instalatiei electrice. Separatoare de sarcina DPX-IS la 800A la 400A si la 63A. Separatoare de sarcina Vistop cu intrerupere vizibila, cu montaj pe sina, de la 63 la 160A. Socluri pentru sigurante fuzibile in doua variante: SPX – socluri pentru sigurante in linie si SPX-V – socluri pentru sigurante verticale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Separator GA160A

Separatorul GA160A este caracterizat de aceleasi dimensiuni ca si la GA063A-GA125A, dar oferind Ith AC21A la 160A.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...