proidea.ro catalog online de informatii produse

Noul domeniu web Schneider Electric, www.se.com/ro


2019. februarie 07.

Simplitate pentru o mai buna experienta digitala

Schneider Electric a devenit se.com/ro, pentru a va facilita accesul pe pagina online. Adresa web simplificata va da posibilitatea de a tasta mai usor si accesa mai rapid website-ul Schneider Electric.

De acum, pe web, Schneider Electric a devenit se.com/ro, vizitati pagina pentru o noua experienta web!

Spre noul domeniu web Schneider Electric

Schneider Electric este promotorul transformarii digitale a managementului energiei si al automatizarii in diferite industrii. Ca parte din procesul de imbunatatire a experientei utilizatorilor pe canalele digitale, este esential sa avem o adresa web usor de memorat si tastat, evitand erorile de scriere. Asadar, Schneider Electric si-a schimbat adresa web din www.schneider-electric.ro in www.se.com/ro.

Ii invitam pe toti clientii si partenerii Schneider Electric sa isi actualizeze adresa de contact, cat si link-urile favorite, cu noua adresa web, pentru a ramane in permanenta conectati web cu Schneider Electric Romania.

Atentie! Aceasta este doar o schimbare a adresei web pentru a imbunatati experienta digitala a utilizatorilor, nicidecum o schimbare a imaginii marcii, deci nu un "rebranding".

Brand-ul, logo-ul, numele, cat si alte informatii de business, raman neschimbate.

 

Firma
Sediu: RO-020334 sector 2, Bucuresti, str.Gara Herastrau, nr.4, Cladirea Green Court - A, et.2
Telefon: +40 21 203 0606
Fax: +40 21 232 1598
E-mail:
Web: www.se.com/ro
Centrul Suport Clienti
  +40 21 203 0606
   
   
   
Schneider Electric, specialistul global in managementul energiei, ofera solutii integrate de a face energia sigura, fiabila, eficienta si productiva pentru pietele de energie si infrastructura, industrie, centre de date si retele, cladiri industriale si locuinte. Firma se caracterizeaza print-un portofoliu integrat si echilibrat de activitati: Distributie electrica de tensiune medie si joasa; automatizari si control industrial; automatizarea si securitatea cladirilor; sisteme de instalatii si control pentru locuinte; monitorizarea si controlul energiei; servicii de alimentare pentru consumatorii vitali si sisteme de racire.
Denumiri marca: Schneider Electric
Cuvinte cheie:  schneider  electric  shnider  snider  nou  web  domeniu  web  se