Iluminat de siguranta, lampa de semnalizare

 
Iluminat antiexploziv Elba
3 produse

Corpuri de iluminat destinate iluminatului in zone cu pericol de explozie din grupa II, zona 1 si 2.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Balize rotative Harmony XVR3

Balizele rotative Harmony XVR3 sunt unitati optice de semnalizare concepute pentru aplicatii industriale. Sunt utilizate in majoritatea aplicatiilor industriale, pe vehicule de manipulare sau pentru aplicatii de siguranta. Harmony XVR3, solutia de semnalizare auditiva si vizuala, cu LED-uri, fara motor, IP23-IP65, disponibila in 4 culori, cu un design unic ce reprezinta combinatia perfecta de caracteristici inovatoare, inalta performanta si simplitate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Plafoniere pentru iluminat de siguranta seria MARIO LED

Plafoniere pentru iluminat de marcare a cailor de evacuare si a hidrantilor, montaj aparent, LED, IP65.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
EXLUX 6002 - corp de iluminat cu LED pentru medii cu pericol de explozie

Usor de instalat, furnizeaza un randament luminos ridicat datorita tehnologiei LED. Fabricate de R. STAHL Schaltgeräte, destinata iluminatului general in medii cu pericol de explozie (ATEX zonele 1, 2 / 21, 22), atat de interior cat si de exterior, este de o exceptionala eficienta. Modelul de 52W atinge un randament foarte mare al iluminarii, peste 93% (mai mare de 100 lm/W), datorita unui flux luminos de 5800 lm, ceea ce inseamna ca EXLUX 6002 de 52W este echivalentul a doua lampi fluorescente standard, de 36W. Acest flux luminos echivalent, fiind obtinut cu un consum de energie mai mic, inseamna o crestere a randamentului general al instalatiei de iluminat. Reducerea disiparii de energie a LED-urilor s-a obtinut prin folosirea electronicii de cea mai noua generatie. Durata de viata a acestor corpuri este mare, de pana la 100.000 ore de functionare la temperatura camerei, si este data nu numai de durata de viata a LED-urilor ci si de durata de viata a electronicii utilizate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Legrand Vision System (L.V.S.) - Sistem de iluminat de siguranta adresabil

Sistemul adresabil controleaza corpurile de iluminat din intreaga cladire dintr-un singur punct, utilizand programul special de supraveghere. Avantajele sistemului sunt: Afisarea starii sistemului; Nu necesita inspectie locala, datele despre corpurile de iluminat de siguranta sunt centralizate intr-o singura locatie; Rapoarte de verificare in conformitate cu normele; Sistem ce se poate dezvolta in conformitate cu specificatiile tehnice si bugetul utilizatorului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Iluminat de siguranta, lampa de semnalizare

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...