Sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului

 
Tehnologia de bucla Integral X-LINE Schrack Seconet

Integral X-LINE, un circuit de bucla cu functii si caracteristici inovatoare, poate fi utilizat cu toti membrii familiei Integral IP: pana la 250 elemente pot fi conectate pe o bucla de maxim 3500 metri lungime. Timpii foarte mici de pornire a buclei transforma activitatea de punere in functiune intr-un proces simplu si rapid chiar si cu numarul maxim de elemente conectate pe bucla. Alte functii noi sunt compensarea automata a liniei pentru modulele de control precum si simplificarea procesului initial de punere in functiune datorita utilizarii de serii unice si coduri DataMatrix pentru fiecare dispozitiv adresabil. Elementele Integral X-LINE pot fi utilizate in paralel cu elemente din generatia anterioara, fara limitarea functionalitatii acestora din urma.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Aplicatii IP Schrack Seconet

Tehnologia IP permite distribuirea sigura si rapida de informatii in toate directiile. Acest lucru ofera utilizatorilor o serie de avantaje clare. Acestia au la dispozitie informatii vitale complete si le este furnizata o imagine de ansamblu amanuntita in orice moment si in orice locatie, astfel incat persoanele interesate pot reactiona rapid si in cunostinta de cauza. Tehnologia IP ofera utilizatorului avantajul de a putea consulta si analiza automat datele importante provenite de la sistemul de detectie si semnalizare incendiu. Utilizatorul are astfel posibilitatea de a reactiona imediat ce se iveste o problema, inainte de a se putea produce pagube. Prin urmare, persoanele direct interesate pot planifica si defini operatiile de service in cel mai eficient mod posibil. Rezultatul: un inalt nivel al calitatii, satisfactie si securitate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Software Esser pentru sisteme de detectie in caz de incendiu

Sisteme de management al situatiilor de pericol de incendiu WINMAGplus si WINMAGLite.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sistemul de management SecoLOG Schrack Seconet

SecoLOG este un sistem de management cu interfata grafica, ce suporta locatii multiple, afiseaza starea curenta a tuturor elementelor conectate si ofera utilizatorului posibilitatea de a opera modificari asupra starii acestora intr-un mod simplu si unitar, de la o locatie centrala. Toate mesajele transmise de centralele de incendiu conectate in sistem sunt colectate si afisate clar si ordonat pe monitorul PC-ului. In plus, sistemul de management monitorizeaza constant functionarea corecta a centralelor si elementelor conectate si a cablajului dintre acestea. SecoLOG indeplineste cele mai exigente cerinte de natura tehnica si a fost testat si aprobat in conformitate cu standardul austriac ÖNORM F 3003.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...