Senzor de fum si foc

 
Detectoare speciale Esser pentru sisteme de detectie in caz de incendiu

Sisteme pentru recunoasterea timpurie a incendiilor in obiective unde utilizarea detectoarelor punctiforme de incendiu nu este adecvata.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Detectoare automate Esser pentru sisteme de detectie in caz de incendiu

O gama extinsa de detectoare automate de ultima generatie, destinate recunoasterii din timp a incendiilor, completata cu echipamente si accesorii profesionale pentru montaj, punere in functiune si intretinere.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Detectoare de fum si caldura Honeywell seria X

Gama Honeywell de detectoare de fum si caldura a fost creata pentru cel mai inalt nivel de performanta si fiabilitate. Avand o durata de viata si o garantie de 10 ani, design discret, instalare usoara, sunt ideale pentru profesionistii care gestioneaza detectia de incendii rezidentiale. Fiabilitatea detectiei seriei X: detectie pe mai multe criterii pentru o siguranta sporita si mai putine alarme false (XS100T), detectie termica pentru exactitate si raspuns rapid (XH100), BSi la BS 5446 Partea 2 Regatul Unit (XH100), carcasa sigilata pentru protectie impotriva conditiilor de mediu necorespunzatoare, autoverificari automate si semnal de compensare pentru praf. Bateria sigilata dureaza zece ani.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Detectori speciali Schrack Seconet
5 produse

Sisteme de detectie a fumului prin aspiratie, detectori de fum liniari, detectori de temperatura liniari, detectori de flacara pentru zone explozive si detectori pentru conducte de ventilatie.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Detectorul multicriterial 533X Schrack Seconet

533X poate fi folosit drept un detector de fum, detector de temperatura sau ca un detector combinat fum/temperatura, fiind programat si configurat specific pentru conditiile de mediu in care este instalat. 533X poate detecta din faza incipienta atat focul fara flacara deschisa (cu ardere innabusita) cat si focul cu flacara deschisa, fiind capabil de a identifica si evalua caracteristicile fumului (pe baza principiului Tyndall) si ale caldurii degajate (pe baza principiului senzorului NTC). Datorita procedeului inovativ "CUBUS Levelling", conceput special pentru acest detector, 533X evalueaza constant parametrii armosferici precum temperatura absoluta, cresterea relativa a temperaturii si puritatea aerului. Luand in calcul toti acesti parametri, detectorul calibreaza automat sensibilitatea optima pentru fiecare locatie in care este instalat, evitand astfel alarmele false. 533X este un detector adresabil, poate fi conectat la bucla Integral X-LINE, iar izolatorul de scurt circuit integrat face posibila localizarea precisa a unei eventuale defectiuni pe cablu (scurt circuit sau sectionare) si permite continuarea functionarii normale a traseului de bucla.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...