Noi imbunatatiri la produsele de detectare a incendiilor hibride fara fir Apollo Reach Wireless

New improvements at the Apollo Reach Wireless detectors

Imbunatatiri la instalare si la punerea in functiune

1. Imbunatatiri la punerea in functiune a interfetei buclei

Gama REACH Wireless a fost conceputa pentru a putea extinde o bucla adresabila Apollo fara efort prin conectarea dispozitivelor wireless la bucla, folosind interfata de bucla REACH. Nu este necesara o noua bucla de incendiu, ceea ce reduce costurile si efortul, mai ales daca centrala existenta nu are mai multe bucle disponibile.

Noile produse REACH Wireless Loop-Interface sunt acum livrate cu imbunatatiri ale procesului de asociere a dispozitivelor. 

Acum este posibil sa inlocuiti manual adresele atribuite automat cu o adresa manuala, in ecranul de confirmare a asocierii. Aceasta actualizare economiseste timp prin eliminarea nevoii de a parasi imperecherea secventiala simpla si convenabila pe care o ofera REACH pentru a trece la un nou bloc de adrese gratuit. Adresarea automata va continua apoi de la ultima adresa asociata. Mai simplu spus, am redus numarul de pasi facuti anterior pentru a adresa manual un dispozitiv.

Compania a publicat, de asemenea, un manual de utilizare complet nou PP5099. Acest document explica toate functiile software disponibile pe REACH Loop-Interface RW1700-030APO si acopera pasii detaliati de instalare si punere in functiune, inclusiv raspunsuri si recomandari de la toate intrebarile de asistenta pentru produs de la lansarea produsului.

2. Imbunatatiri ale interfetei cu utilizatorul Survey Kit

Testorul radio de masurare a gradului de penetrare a undelor radio prin pereti, folosit pentru a gasi locul ideal de amplasare a echipamentelor radio se livreaza acum cu modificari software minore in ordinea elementelor de meniu si consistenta textului pentru a face informatiile mai clare si procesul si mai intuitiv.
Aceste modificari pot fi gasite in Ghidul de inspectie REACH imbunatatit PP5098.

3. Imbunatatiri buton radio

REACH RW1900-901APO are acum o noua forma ergonomica, este mai usor de prins la deschiderea si resetarea dispozitivului. Au fost aduse si imbunatatiri la culoarea rosie din plastic MCP, pentru stabilitatea culorii in timp. Culoarea rosie imbunatatita este foarte asemanatoare cu cea originala si nu schimba in mod semnificativ aspectul general al produsului.

Cand REACH Wireless este alegerea potrivita:

Sistemele hibride de alarma la incendiu fara fir de la Apollo ofera solutii flexibile pentru cladirile protejate, structurile temporare si rezidentiale inalte apartamente, extinzand detectarea fara a compromite nivelul de protectie impotriva focului. Pastrarea oamenilor in siguranta de foc, in fiecare secunda.

1. Extensii cladiri - Gama REACH permite extinderea unui sistem de incendiu existent prin conectarea dispozitivelor wireless la bucla, folosind interfata de bucla REACH.
Nu este necesara o noua bucla de incendiu, ceea ce reduce costurile si efortul, mai ales daca centrala existenta nu are mai multe bucle disponibile.

2. Anexe cladiri - Similar cu aplicatia pentru Extensii Cladiri, REACH extinde perfect bucla existenta la anexe, fara a fi nevoie de cabluri. Acest lucru elimina necesitatea unei a doua centrale sau bucle pentru structura suplimentara.

3. Cladiri de patrimoniu - Cladirile de patrimoniu sau cladirile protejate au de obicei restrictii suplimentare privind perturbarea structurii prin spargerea peretilor sau adaugarea de canale. In acest caz, poate fi mai usor sa instalati produse wireless montate la suprafata pentru a indeplini cerintele sistemelor de incendiu.

4. Structuri temporare - Structurile temporare sau de vanzare cu amanuntul pot avea restrictii privind modificarile permise sau trebuie instalate intr-un interval de timp scurt. Gama wireless REACH poate fi pusa in functiune in afara santierului si instalata fizic foarte rapid pentru a minimiza timpul de nefunctionare al cladirii.

Cum se realizeaza acest lucru?

Fiind cea mai recenta gama de detectie de incendiu hibrid-wireless, REACH Wireless a fost creat pentru a face instalarea si punerea in functiune mai rapide si mai usoare.

Solutiile hibride ofera instalatorului si utilizatorului final flexibilitatea sistemelor cu fir si fara fir pe acelasi site, ceea ce inseamna ca proiectele pot fi extinse daca este necesar sau specificate ca sistem temporar, lucrand alaturi de o instalatie cu fir existenta.

Sistemele hibride sunt, de asemenea, valoroase acolo unde sistemele cu fir existente trebuie extinse in cladirile ocupate. De exemplu, intr-o cladire rezidentiala inalta cu un sistem cablat existent care acopera palierele si zonele comune, acoperirea ar putea fi extinsa la unitatile rezidentiale folosind dispozitive fara fir. Acestea pot fi preprogramate in afara amplasamentului si instalate in cateva minute, reducand la minimum contactul cu rezidentii.

Produse mentionate in articol
Modul de o iesire, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio Apollo REACH
 
Modul de o iesire, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio Apollo REACH

Modul de o iesire, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio REACH. Iesirea este selectabila si poate fi: releu lipsit de potential max 2A 30 V, supervizata 12 V 100 mA sau supervizata 24 V 5 mA. Include baterii 2x CR123A 1250 mAh necesare pentru alimentare. Durata de viata estimata a bateriilor, in conditii normale si semnal bun, este de pana la 10 ani.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sirena monobloc de interior cu flash, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio Apollo REACH
 
Sirena monobloc de interior cu flash, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio Apollo REACH

Sirena monobloc de interior cu flash, culoare rosie, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio REACH. Nivel acustic de maxim 91 dB, ofera posibilitatea de a alege pana la 16 tonuri. Include baterii 2x CR123A 1250 mAh necesare pentru alimentare. Durata de viata estimata a bateriilor, in conditii normale si semnal bun, este de pana la 4 ani.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Interfata adresabila pentru integrare echipamente radio din seria Apollo REACH
 
Interfata adresabila pentru integrare echipamente radio din seria Apollo REACH

Interfata adresabila pentru integrare echipamente radio din seria REACH, protocol XP95. Se pot monta maxim 10 interfete pe bucla, maxim 32 de elemente radio pe interfata, este echipat cu ecran LCD, led-uri de stare si butoane de operare. Ofera o raza de acoperire de pana la 100 m in camp deschis, comunicatie bidirectionala cu echipamentele radio, ofera redundanta a comunicatiei radio prin folosirea a doua canale, alimentare din bucla, izolator incorporat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Modul de o intrare, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio Apollo REACH
 
Modul de o intrare, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio Apollo REACH

Modul de o intrare, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio REACH. Include baterii 2x CR123A 1250 mAh necesare pentru alimentare. Durata de viata estimata a bateriilor, in conditii normale si semnal bun, este de pana la 10 ani.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Buton radio, resetabil, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio Apollo REACH
 
Buton radio, resetabil, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio Apollo REACH

Buton radio, resetabil, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio REACH. Include baterii 2x CR123A 1250 mAh necesare pentru alimentare. Durata de viata estimata a bateriilor, in conditii normale si semnal bun, este de pana la 10 ani.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Testor radio de masurare a gradului de penetrare a undelor radio prin pereti Apollo REACH
 
Testor radio de masurare a gradului de penetrare a undelor radio prin pereti Apollo REACH

Testor radio de masurare a gradului de penetrare a undelor radio prin pereti, se foloseste pentru a gasi locul ideal de amplasare a echipamentelor radio. Compatibil cu echipamentele REACH. Contine un router, un dispozitiv de camp special si un suport extensibil pentru dispozitivul de camp.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sirena monobloc de interior, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio Apollo REACH
 
Sirena monobloc de interior, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio Apollo REACH

Sirena monobloc de interior, culoare rosie, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio REACH. Nivel acustic de maxim 91 dB, ofera posibilitatea de a alege pana la 16 tonuri. Include baterii 2x CR123A 1250 mAh necesare pentru alimentare. Durata de viata estimata a bateriilor, in conditii normale si semnal bun, este de pana la 5 ani.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Detector termic Apollo REACH Detector multisensor Apollo REACH (Dual-Optic si Termic) Detector de fum Apollo REACH (Optic-Dual)
 
Detectoare gama Apollo REACH Wireless
3 produse

Echipamentele Wireless REACH sunt cea mai recenta serie wireless-hybrid a gamei de detectie de incendiu Apollo. Creat pentru a face instalarea si punerea in functiune mai rapide si mai usoare, Apollo a introdus o suita completa de produse, inclusiv dispozitive de avertizare cu flash rosu si alb. Gama REACH Wireless a fost conceputa pentru a putea extinde o bucla adresabila Apollo fara efort prin conectarea dispozitivelor wireless la bucla, folosind interfata de bucla REACH. Nu este necesara o noua bucla de incendiu, ceea ce reduce costurile si efortul, mai ales daca centrala existenta nu are mai multe bucle disponibile. Dispozitivele wireless REACH, pot fi programate in afara santierului si instalate fizic foarte rapid pentru a minimiza timpul de nefunctionare al cladirii. Cu un kit de scanare a spectrului radio si de testare a nivelului de semnal usor de utilizat REACH Wireless este FLEXIBIL + FIABIL + PRACTIC.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Indicator LED radio Apollo REACH
 
Indicator LED radio Apollo REACH

Indicator LED radio la distanta, comunicatie radio bidirectionala cu interfata radio REACH. Include baterii 2x CR123A 1250 mAh necesare pentru alimentare. Durata de viata estimata a bateriilor, in conditii normale si semnal bun, este de pana la 5 ani.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Accesoriu sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Accesoriu sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Modul intrare-iesire sistem de alarma pentru combatere a fumului si incendiului
Modul intrare-iesire sistem de alarma pentru combatere a fumului si incendiului
Semnal manual pentru sistem de alarma si combatere a fumului si incendiilor
Semnal manual pentru sistem de alarma si combatere a fumului si incendiilor
Senzor de fum si foc
Senzor de fum si foc
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Centrala sistem de alarma pentru combaterea fumului si incendiului
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...