Doza electrica

Doze de derivatie Hensel KX pentru zone EX
 
Doze de derivatie Hensel ENYCASE KX pentru zone EX

Datorita tehnologiei terminale moderne si intrarii variabile a cablurilor, multe cerinte pot fi rezolvate la fata locului cu doar cateva variante de produs ale dozelor de derivatie pentru cabluri din seria KX – flexibile si sigure. Grad de protectie IP 66, presetupe Ex disponibile ca accesoriu, potrivit pentru zone cu un nivel ridicat de pericole mecanice. Borne cu protectie a firelor inclusiv pentru conductori flexibili fara mansoane. Diferite pozitii terminale, material: policarbonat. Comportament la ardere: test cu fir incandescent conform IEC 60695-2-11: 750°C, ignifug, auto-stingabil. Culoare: negru, similar cu RAL 9011.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Doza de derivatie Hensel FK 0402 cu rezistenta intrinseca la foc Doza de derivatie Hensel FK 0404 cu rezistenta intrinseca la foc Doza de derivatie Hensel FK 0604 cu rezistenta intrinseca la foc Doza de derivatie Hensel FK 0606 cu rezistenta intrinseca la foc
 
Doze de derivatie Hensel ENYCASE cu rezistenta intrinseca la foc
8 produse

Doze de derivatie Hensel cu rezistenta intrinseca la foc cu cleme legaturi ceramice cu rezistenta la temperaturi mari si stuturi pentru introducerea cablurilor incluse.

8 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...