Bloc de jonctiune, accesoriu de cablare

Echipamente de etichetat profesionale PT-E100VP Echipamente de etichetat profesionale PT-E300VP Echipamente de etichetat profesionale PT-E550WVP Echipamente de etichetat profesionale PT-E550W
 
Echipamente de etichetat profesionale Brother
4 produse

Cand vine vorba de siguranta la instalari electrice si de comunicatii, nu e loc de compromisuri - solutiile de etichetare trebuie sa fie rezistente, de incredere si capabile sa ofere cele mai trainice rezultate. Puteti sa va bazati pe imprimantele de etichete portabile Brother, acestea indeplinind cele mai exigente standarde prin etichetele laminate care nu se sterg in timp, chiar folosite in conditii dificile de mediu. Aceste echipamente sunt proiectate inteligent pentru a fi usor de utilizat si totusi robuste pentru a fi folosite pe teren, oferind etichete profesionale ce va vor face mandri de munca Dumneavoastra.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Echipamente de etichetat profesionale PT-E550W
 
Echipamente de etichetat profesionale PT-E550W

Identificarea clara si siguranta sunt esentiale in numeroase domenii, si posibilitatea de a imprima etichete rezistente de pe PC sau smartphone folosind reteaua Wi-Fi integrata ofera flexibilitate maxima, oriunde este necesar.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Etichete termocontactrabile HSe
 
Etichete termocontactrabile HSe

Solutia non-adeziva pentru identificarea clara a cablurilor prin prinderea ferma pe acestea. Aplicati inainte de conectare - apoi utilizati un pistol cu aer cald pentru fixare permanenta.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Benzi laminate, rezistente TZe Brother
 
Benzi laminate, rezistente TZe Brother

Echipamentele de etichetat P-touch folosesc tehnologia transferului termic si sunt compatibile cu benzile TZe, ce incorporeaza tehnologia patentata, rezistenta la zgarieturi. Benzile TZe contin 6 straturi de material, rezultand o eticheta subtire si foarte puternica, au o durabilitate incredibila indiferent de conditii: rezista si sunt ferme pentru o perioada indelungata de timp, sunt izibile si fixe, chiar si cand sunt supuse abraziunii, schimbarilor briste de temperatura, substantelor chimice industriale si luminiii soarelui.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Blocuri de distributie Linergy DS
 
Blocuri de distributie Linergy DS

Linergy DS reprezinta o gama completa de blocuri de distributie monopolare sau tetrapolare care pot fi instalate pe sina DIN sau montate pe placa de montaj. Linergy DS reprezinta o solutie compacta cu capacitate de cablare pana la 60 de puncte de conexiune, tehnologie cu surub, cu calibre de pana la 250A, fiind compatibila cu gamele de tablouri Prisma P si G, Pragma si Mini Pragma.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...