Iluminat de exterior pentru cladire, alee

 
Opal - corp de iluminat cu LED, tip reflector

Disponibil in trei dimensiuni: 200 × 167 × 40 mm, 265 × 220 × 50 mm si 300 × 245 × 55 mm; doua temperaturi de culoare: 4000K si 6500K; unghi larg de 120°; eficienta la 4000K: 107lm/W; factor protectie: IP65; aplicatii: parcari, iluminat pentru fatade si panouri publicitare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Iluminat arhitectural Elba
7 produse

Iluminat pietonal asigurat de produse elegante care reprezinta totodata si o solutie de reducere a costurilor, produse specifice pentru iluminatul cladirilor, strazilor, aleilor, parcurilor si a altor zone din mediul urban.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Corpuri de iluminat antivandalism Sarlam

Gama antivandalism a fost proiectata pentru spatii publice si private, in locuri unde echipamentele de iluminat pot fi grav deteriorate. Sarlam a decis sa dea acestor corpuri de iluminat aceleasi calitati estetice ca si acelora din gama standard. Aceste corpusi sunt protejate de vandalism datorita elementelor sale rezistente la tragere, suruburilor speciale si abajurilor din policarbonat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Corpuri de iluminat Sarlam pentru exterior

Corpuri de iluminat pentru cai de acces, cladiri si spatii inconjuratoare, precum si pentru coridoare si pasaje. Corpurile de iluminat arhitectural dincolo de functia de iluminare devin chiar un obiect arhitectural prin designul, materialele si culorile lor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Nou
 
Corpuri de iluminat pentru exterior Trinity

Gama de corpuri de iluminat pentru exterior Trinity contine corpuri flexibile cu montaj pe perete sau tavan, plafoniere, lampadare si borne luminoase, proiectoare si reflectoare, cat si corpuri de iluminat stradal si urban.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Corpuri de iluminat Sylvania tip Flood Light

Corpuri de iluminat Sylveo LED si corpuri de iluminat Start Flood LED,

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Corpuri de iluminat pentru gradina LightPro

Iluminat exterior 12 volti – cu intensitate luminoasa reglabila. Adaptarea iluminatului exterior la anotimp, modificarea atmosferei gradinii in functie de dorinta clientului. Acum acest lucru este posibil datorita iluminatului exterior Lightpro cu dispozitiv de reglare a intensitatii luminoase incorporat. Reflectoare interschimbabile, LED, otel inoxidabil.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...