Sursa neintrerupta de alimentare (UPS)

Surse de alimentare Quint Power
 
Surse de alimentare Quint Power

Interfata NFC integrata pentru parametrizarea cu ajutorul dispozitivelor mobile sau a PC-ului. Aceasta permite inginerilor la punerea in functiune, sa gaseasca valorile de prag pentru semnalizari si curbele caracteristice cele mai potrivite functie de specificatiile sistemului. Mai mult de 40 de parametri pot fi configurati individual. Setarile pot fi reproduse cu usurinta. Transferarea setarilor catre alte dispozitive cu ajutorul aplicatiei sau a software-ului devine o simpla formalitate. Actionarea butoanelor frontale pentru ajustarea tensiunii de iesire precum si modificarea parametrilor configurati, pot fi protejate cu parola pentru prevenirea accesului neautorizat. Tehnologia de comunicare fara contact este complet izolata electric, ceea ce reduce semnificativ posibilitatile de defectare datorate descarcarilor electrostatice (ESD).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
UPS Eaton 5E
 
UPS Eaton 5E

Eaton 5E este un UPS line-interactive esential, care ofera o protectie eficienta din punct de vedere al costurilor si fiabila impotriva intreruperilor de alimentare cu energie electrica si impotriva calitatii necorespunzatoare a acesteia. Datorita dimensiunilor sale mici, 5E poate fi instalat cu usurinta, fie intr-un mediu de afaceri, fie acasa. Cu putere nominala de la 500 VA la 2000 VA, UPS-ul Eaton 5E ofera autonomie din baterii si reglarea tensiunii pentru o gama larga de dispozitive. Functionalitatea plug-and-play a UPS-ului 5E permite inceperea asigurari rezervei pentru echipament imediat dupa despachetare. Integrare automata cu Windows, Mac si Linux cu o simpla conexiune la un port USB (doar pentru modelele USB).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
UPS Eaton 9E
 
UPS Eaton 9E

Eaton 9E cu topologie on-line cu dubla conversie asigura protectie la un pret accesibil, cu o structura compacta, dar rezistenta. Acest UPS este alegerea ideala pentru aplicatii industriale, medicale, din tehnologia informatiilor (IT) si pentru telecomunicatii. Pe interfata LCD, se obtin informatii clare despre starea UPS-ului, precum si masuratori (nivel de sarcina, nivel de baterie, tensiune de intrare/iesire si frecventa), toate pe un singur ecran. Timpul de functionare poate fi extins prin adaugarea a pana la 4 module externe de baterii (EBM). Pentru timp de functionare mai mare, sunt disponibile si modele XL cu supercharger intern, de 3 kVA, 10 kVA si 20 kVA.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
UPS Eaton 5E Gen2
 
UPS Eaton 5E Gen2

UPS-ul Eaton 5E Gen2 ofera energie eficienta si accesibila clientilor, fara zgomot, datorita designului fara ventilator (pana la 1200VA). Asigura o protectie perfecta, atat pentru mediul rezidential, cat si pentru aplicatiile din birouri mici, inclusiv computere, console de jocuri, routere de internet si multe altele.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sursa de alimentare neintreruptibila UPS Trio
 
Sursa de alimentare neintreruptibila UPS Trio

Sursa de alimentare este disponibila pentru aplicatii la 230 V c.a. si 120 V c.a. Prin interfata USB integrata pot fi conectate la ea dispozitive in amonte. Astfel pot fi inchise, de exemplu, PC-uri industriale conectate. Sinusoida pura de la iesire permite o trecere fara probleme, fiindca sinusul produs in operarea bateriei merge sincron cu reteaua care alimenta anterior.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
UPS Eaton 93PM G2
 
UPS Eaton 93PM G2

UPS-ul Eaton 93PM G2 combina protectia, securitatea si continuitatea afacerii intr-un design flexibil, eficient, rentabil, modular si scalabil. Cu cea mai mare disponibilitate posibila si cel mai mic TCO din clasa lui, a doua generatie a UPS-ului trifazat 93PM este solutia perfecta pentru operatorii centrelor de date de colocare si pentru organizatiile care doresc sa creasca protectia energetica si capacitatea in paralel cu cererea primita de companie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
UPS-uri GENIO Eco UPS-uri GENIO Online
 
UPS-uri Schrack Technik
2 produse

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...