Sursa neintrerupta de alimentare (UPS)

 
UPS monofazat si trifazat pentru camere de servere ITYS PRO

Proiectat pentru camere de servere, sectorul serviciilor, infrastructura, sectorul medical si aplicatii industriale usoare, ITYS PRO este o solutie inovativa UPS, proiectata si produsa de Socomec. Compact, dar complet echipat, usor de utilizat si flexibil, ITYS PRO simplifica fiecare etapa - de la proiectare pana la instalare, inclusiv toate operatiile de mentenanta. Acest echipament asigura continuitatea afacerii si reduce costul total de exploatare pentru infrastructurile electrice.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Sursele externe de alimentare Schrack Seconet

Pentru furnizarea de curent continuu de la acumulatori catre dispozitive periferice care nu pot fi alimentate de la sursa centralei de incendiu (de ex. detectori speciali, precum sisteme de detectie a fumului prin aspiratie, care au un consum mare in starea de veghe), Schrack Seconet ofera o gama larga de surse externe de alimentare, testate si certificate confom standardelor. Toate sursele externe de alimentare sunt testate si certificate conform cu EN 54-4 de catre VdS, respectand si specificatiile Directivei Produselor pentru Constructii. Aceste surse sunt inteligente si programabile, putand comunica starea proprie catre centrala de incendiu, fapt ce le ofera un avantaj deosebit.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Surse de alimentare Quint Power

Interfata NFC integrata pentru parametrizarea cu ajutorul dispozitivelor mobile sau a PC-ului. Aceasta permite inginerilor la punerea in functiune, sa gaseasca valorile de prag pentru semnalizari si curbele caracteristice cele mai potrivite functie de specificatiile sistemului. Mai mult de 40 de parametri pot fi configurati individual. Setarile pot fi reproduse cu usurinta. Transferarea setarilor catre alte dispozitive cu ajutorul aplicatiei sau a software-ului devine o simpla formalitate. Actionarea butoanelor frontale pentru ajustarea tensiunii de iesire precum si modificarea parametrilor configurati, pot fi protejate cu parola pentru prevenirea accesului neautorizat. Tehnologia de comunicare fara contact este complet izolata electric, ceea ce reduce semnificativ posibilitatile de defectare datorate descarcarilor electrostatice (ESD).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Seria E DX 20-40 kVA - Surse de alimentare neitreruptibile

Sursele de alimentare neintreruptibile din seria E DX sunt aparate bazate pe tehnologia on-line dubla conversie, cu puteri de 20, 30 si 40kVA. Designul se potriveste perfect oricarui mediu unde alimentarea cu energie este ceruta pentru o functionare in deplina siguranta a instalatiei. Seria E DX este o solutie perfecta pentru protectia impotriva eventualelor anomalii ale tensiunii de intrare: supratensiuni tranzitorii, impulsuri, fluctuatii de tensiune, distorsiuni armonice, influente exterioare (paraziti) si fluctuatii de frecventa.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
UPS Eaton 5PX

UPS 5PX, line-interactive, masoara consumul de energie al fiecarui dispozitiv protejat de UPS, iar ecranul LCD intuitiv de dimensiuni mari ofera managerilor IT posibilitati excelente de administrare. Acest UPS de ultima generatie, cu o gama de putere de la 1,5 pana la 3kVA, ofera protectie de inalta densitate pentru echipamentele IT, cum ar fi servere, switch-uri, routere si dispozitive de stocare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Gama de surse de putere neintreruptibile Legrand
3 produse

UPS-le Legrand avand incorporate tehnoligii de ultima generatie (Line interactive & Online Double Conversion) ofera posibilitatea ca managerii IT si managerii companiilor sa administreze mai eficient si productiv capacitatea de alimentare si functionalitatea retelelor critice, a serverelor si a altor echipamente din centre de date reusind sa obtina o eficienta de pana la 95% in consumul de energie si o reducere semnificativa a costurile de exploatare.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
UPS Ellipse ECO

Ellipse ECO de la Eaton este o protectie a alimentarii cu un design suplu ce are incorporat un dispozitiv de inalta performanta pentru protectia la supratensiuni (in conformitate cu standardul IEC 61643-1). Cu un design electric eficient si cu functia sa EcoControl (modele USB), Ellipse ECO de la Eaton va ajuta sa faceti economii de energie de pana la 25% in comparatie cu UPS-uri din generatia anterioara.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Eaton Protection Station pentru protectia echipamentelor electronice

Eaton Protection Station este un UPS multifunctional cu protectie impotriva supratensiunilor, cu dispozitiv multi conector. Eaton Protection Station este o solutie inovatoare ce ofera protectie totala pentru PC-uri si echipamente electronice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
UPS trifazat MODULYS GP

Cu modularitatea sa verticala si orizontala, gama MODULYS GP ofera scalabilitatea puterii de pana la 600 kW, fiind ideala pentru activitati neplanificate de upgrade la fata locului sau cresteri incrementale ale puterii. Puterea instalata a unui sistem singular poate fi marita pana la 200 kW prin adaugarea de module de putere in pasi incrementali de 25 kW. Putere si flexibilitate mai mari pot fi oferite prin asezarea a pana la 3 sisteme in configuratie paralela orizontala, pentru a ajunge la 600 kW.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sursa de alimentare neintreruptibila UPS Trio

Sursa de alimentare este disponibila pentru aplicatii la 230 V c.a. si 120 V c.a. Prin interfata USB integrata pot fi conectate la ea dispozitive in amonte. Astfel pot fi inchise, de exemplu, PC-uri industriale conectate. Sinusoida pura de la iesire permite o trecere fara probleme, fiindca sinusul produs in operarea bateriei merge sincron cu reteaua care alimenta anterior.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...