Dispozitiv corector faza, filtru de zgomot electric

Unitate de corectare a factorului de putere de tip KRL-RT Unitate de corectare a factorului de putere de tip KRL-FS Unitate de corectare a factorului de putere dezacordata de tip FO Unitate de corectare a factorului de putere cu tiristor detunizat de tip FOT
 
Unitati de compensare a puterii reactive KRL Kontrol
9 produse

KRL Kontrol ofera o gama larga de echipamente de corectare a fazei, tinand cont de cele mai diverse conditii de functionare: contaminarea retelei cu armonici de curent si tensiune (netede sau echipamente cu bobina de inductie); viteza de schimbare a puterii reactive (dispozitiv cu comutator magnetic sau trepte tiristoare); puterii reactive inductive sau capacitive (eventual ambele) este necesara compensarea lor; efectele asupra mediului, temperatura mediului (design interior, exterior sau echipamente construite cu condensatori ranforsati).

9 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Filtru armonic activ ECOsine™ cu sincronizare activa cu un timp de raspuns mai mic de 100 µsec
 
Filtru armonic activ ECOsine™ cu sincronizare activa cu un timp de raspuns mai mic de 100 µsec

Schaffner ECOsine™ ofera solutii adaptate si economice pentru cele mai solicitante provocari de atenuare a armonicilor cu orice tip de sarcina neliniara implicata. Seria de filtre de sincronizare activa ECOsine™ ofera un concept de solutie care este modular, compact si poate fi utilizat ca module autonome sau ca solutie de sistem. Modulul de sincronizare optional ofera un management inteligent al utilizarii filtrului si permite redundanta care garanteaza o solutie inteligenta de calitate a energiei in era Industriei 4.0. KRL Kontrol ofera filtre armonice active cu performante excelente in rezolvarea problemelor de calitate a energiei, concentrandu-se pe nevoile clientilor si pe cerintele aplicatiilor pentru o energie mai curata si mai inteligenta.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Generator de energie reactiva SVG
 
Generator de energie reactiva Sinexcel SVG

Dispozitivul Sinexcel SVG este o solutie PFC bazata pe invertor care poate compensa inertia inductiva si capacitiva. Este garantat a fi inductiv, mentinand in acelasi timp o valoare de 0,99, comuta in mod continuu, evitand subcompensarea sau supracompensarea. SVG (Static Var Generator) compenseaza specificul de performanta solicitata de catre sistem. Viteza de comutare este de 15 ms, comunicare RS 485, protocol Modbus, control IGBT.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...