Automatizare cladiri

 
Control inteligent ABB pentru cladiri (KNX)
7 produse

ABB i-bus ® KNX este bazat pe o tehnologie simpla si dovedita KNX, care este primul standard deschis, din lume, pentru controlul tuturor tipurilor de cladiri inteligente: industriale, comerciale sau rezidentiale.

7 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Nou
 
Solutii de destinatie Kone Destination

Spre deosebire de sistemele de control ale ascensoarelor conventionale care inregistreaza doar directia de deplasare dorita, sistemul Kone de control al destinatiei tine cont de etajele de destinatie dorite si de numarul de pasageri in asteptare pentru a imbunatati semnificativ eficienta si comoditatea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Dispozitiv polivalent de control inteligent Gira G1

Toate functiile specifice unei cladiri inteligente pot fi controlate usor, folosind interfata intuitiva a Gira G1. Functia selectata este apelata printr-o singura atingere sau printr-un simplu gest. Urmarind cativa pasi simpli, se pot programa foarte usor functii automate si scene complexe, pentru modificari ulterioare ori de cate ori aveti nevoie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Gama de aparataj Axolute pentru automatizarea casei
4 produse

Axolute este un sistem inovativ, garantat de renumele BTicino. El ofera in premiera materiale si finisaje de exceptie, dar si caracteristicile de ultima generatie ale tehnologiei digitale de la siguranta la comunicare si la divertisment.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Nou
 
Solutii de monitorizare ascensoare si scari rulante Kone E-Link™

Cu KONE E-Link™ se pot monitoriza toate ascensoarele si scarile rulante dintr-o singura locatie. Va ofera o imagine de ansamblu in timp real a starii echipamentului, a cererii, a performantei traficului si a disponibilitatii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sistem de control iluminat birouri si industrial sceneCOM Almalux

Fiind un centru de control fiabil, sceneCOM are ochiul ferm asupra iluminarii si prezentei si permite o lumina complet automata, dinamica, precum si o maxima individualitate. Senzorii inregistreaza fiecare abatere de la valorile predefinite si le raporteaza controller-ului, care raspunde imediat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme KNX pentru case inteligente Schrack Technik

Cu tehnologia KNX de la Schrack Technik se poate deservi simplu si prompt orice fel de consumator electric. Tehnologia KNX se caracterizeaza prin eficienta costurilor si asigura suplimentar un castig in confort si securitate. Componentele legate in retea lucreaza mult mai eficient decat sistemele individuale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Gama de aparataj Living Light pentru automatizarea casei
2 produse

Aparatajul Living Light se caracterizeaza printr-o combinatie rafinata de forme, culori, materiale si suprafete. Gama face posibila alegerea celei mai potrivite solutii pentru locuinta, de la stilul minimalist la sofisticat, de la traditional la contemporan. Impreuna cu sistemul de automatizare My Home se poate realiza managementul complet a unei locuinte sau chiar si a camerelor de hotel.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Program Mosaic - Sistem complet pentru instalatii electrice si retele informatice
6 produse

Sistem complet pentru instalatii electrice si retele informatice dedicate cladirilor de birouri si spatiilor de lucru. Program Mosaic ofera suport pentru cresterea performantelor in managementul spatiului din interiorul cladirii, compatibilitate garantata intre toate componentele sistemului, acelasi design pentru intreaga instalatie electrica.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme de automatizare cladiri Vimar

Vimar a creat o serie intreaga de sisteme care impartasesc abordarea stilistica acontemporana si produse wireless care folosesc tehnologii intuitive, fiabile si precise.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sistemul audio Gira

Aparatul radio sub tencuiala RDS marca Gira consta dintr-o piesa pentru aparatul radio cu ornament pentru operare si piesa pentru difuzor cu aparatoare. La piesa pentru aparatul radio pot fi conectate la alegere, unul sau doua difuzoare. Aparatul radio detecteaza difuzoarele conectate autonom si comuta automat intre regimul mono si stereo. Aparatul radio este instalat in dozele uzuale ale aparatului ST. Operarea aparatului radio se realizeaza prin intermediul tastelor de operare capacitive. Ornamentul pentru operare contine un display unde este afisat, printre altele, textul postului (RDS). Prin intermediul unei iesiri AUX pot fi conectate la aparatul radio surse de muzica externe, de ex. Un MP3-Player.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Casa inteligenta - Sistemul In One by Legrand

Sistemul In One by Legrand reprezinta un ansamblu de solutii moderne, adaptabile ce se pot instala independent. Asociate diferitelor scenarii ele permit gestiunea functiunilor electrice astfel incat locuinta sa fie confortabila, sigura si sa permita comunicarea.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Automatizare cladiri

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...