ETEM Systems Romania a livrat solutii pentru realizarea Vulcan retail Park

etalbond® foloseste o acoperire in culori cu 3 straturi PVDF Kynar 500 sau Very High Durability Polyester

Producatorul elen de sisteme din aluminiu ETEM Systems Romania a livrat o solutie arhitecturala de larga aplicabilitate ce a fost utilizata la construirea proiectului Vulcan Retail Park. Astfel, ETEM Systems Romania a livrat solutia etalbond®.

Datorita flexibilitatii, etalbond® poate capata forme complexe prin tehnici simple de prelucrare. Aceasta procedura - tehnica de frezare cu avans manual + faltuire - permite elaborarea unor produse cu forme si dimensiuni variate. Dupa ce materialul a fost frezat, materialul poate fi indoit manual obtinand o margine exact definita in lungul frezarii.
Straturile placii compozite etalbond®

1 acoperire de protectie sintetica
2 acoperire PVDF
3 aluminiu
4 strat adeziv
5 polietilen
6 grund

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre placa compozita etalbond® PE si FR pentru fatada, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ETEM SYSTEMS Srl, folosind butonul corespunzator.
Placa compozita etalbond® PE si FR pentru fatada

Datorita flexibilitatii, produsul etalbond® poate capata forme complexe prin tehnici simple de prelucrare. Aceasta procedura - tehnica de frezare cu avans manual + faltuire – permite elaborarea unor produse cu forme si dimensiuni variate. Dupa ce materialul a fost frezat (pe una din fete), materialul poate fi indoit manual obtinand o margine exact definita in lungul frezarii. Dimensiuni: grosimea intre 3-6mm; latimea intre 1000mm-2000mm; lungimea maxima 13000mm. Suprafata produsului etalbond® este disponibila in variante de acoperiri de inalta calitate cum ar fi poliesteri cu durabilitate foarte ridicata, difluorura de poliviniliden in 2, 3 sau 4 straturi sau fluoropolimerul Lumiflon.