proidea.ro catalog online de informatii produse

ETEM SYSTEMS Romania: O poveste de succes


2017. octombrie 24.

ETEM SYSTEMS garanteaza calitate, inovatie si dedicatie la nivel exigent

Cu o capacitate de productie de 40.000 tone/an, holdingul Etem, din Grecia, este cea mai mare companie elena activa pe segmentul extrudarii profilelor din aluminiu. In prezent, exporturile grupului depasesc 70% din totalul reperelor fabricate, compania consolidandu-si prezenta constanta in peste 20 de state de pe intregul mapamond. Societatea are o experienta de peste patru decenii in dezvoltarea sistemelor arhitecturale, ce sunt promovate in mod intens inclusiv in zona de sud-est a Europei. Pe piata din Romania, subsidiara Etem Systems este prezenta de 12 ani.

Principiile esentiale ale ETEM SYSTEMS rezulta prin garantarea calitatii, inovatiei si a dedicatiei la nivel exigent.

Echipa manageriala a Etem Systems realizeaza permanent analize pragmatice ale situatiei existente pe piata de profil, pentru a identifica modalitatile de consolidare ale pozitiei concurentiale detinute in acest moment si pentru a atinge obiectivul stabilit de plasare in topul furnizorilor locali de solutii integrate pentru industria de tamplarie termoizolanta si fatade de perete cortina si nu in ultimul rand fatade ventilate de tip Vario/Bravo. 

Compania nu numai ca fabrica in functie de specificatiile clientului, dar inventeaza in mod constant si experimenteaza tehnologii noi, care raspund cerintelor mereu in schimbare ale pietelor internationale. Produsele companiei sunt distribuite pe toate pietele europene si mondiale, facand povestea ETEM ROMANIA una de succes.
Andreas Laspadakis: Director General
ETEM SYSTEMS ROMANIA

Andreas Laspadakis, Director General Etem Romania afirma ca "este foarte important sa sprijinim economia locala si companiile din aceasta tara. Sper ca, dezvoltatorii si consumatorii sa inteleaga ca atunci cand produsul este local si este la un standard mondial, trebuie sa il sustina. ETEM ROMANIA ofera exact acest lucru: produse personalizate, de cea mai inalta calitate si solutii excelente."

De ce a ajuns ETEM in Romania?
In momentul in care compania dorea sa se extinda in afara granitelor grecesti, Romania, ca tara vecina, aproape de pietele centrale europene, a fost alegerea evidenta. Cu productia din Sofia intr-o perioada foarte scurta a reusit sa dezvolte o activitate de succes. In 2005, dar si astazi, mediul economic favorabil afacerilor a influentat decizia ETEM-ului de a se stabili in Romania.

Cu o echipa dedicata compusa din specialisti in Ingineria de Constructii Civile, Customer Service, Accounting, PR & Sales Management, Etem Romania sprijina consumatorii din segmente diverse precum: antreprenori, beneficiari, producatori, arhitecti, constructori, dar si consumatori finali, sa isi indeplineasca activitatea intr-un mod eficient si la un nivel inalt de calitate.
Care este viitorul activitatii?
Inovatia face parte din mentalitatea noastra. Noile tehnologii si produse reprezinta un mod de viata pentru ETEM. Tendinta globala este acum de a reduce cat mai mult consumul de energie, pentru a imbunatati eficienta energetica a fiecarei cladiri. De aceea ETEM SYSTEMS ROMANIA dezvolta si aplica solutii extrem de complexe pentru a satisface cele mai inalte cerinte in ceea ce privesc Sistemele arhitecturale cu rupere termica precum: Perete Cortina E85; Sisteme de tamplarie E75, E45.
Proiect Capitol Fort Office Building - Bulgaria

Fatadele ventilate sunt din ce in ce mai solicitate nu doar in segmentul comercial, dar si pe plan rezidential. Exista o cerere foarte mare insa nu se datoreaza strict pe baza specificatiilor tehnice, totodata, atesta protectia (de tip Anti-Incendiu A2), asigura calitatea si evident atribuie estetica unica constructiei in variantele si combinatiile de culori pentru care se opteaza.
Proiecte Romania:
WISE OFFICE BUILDING, HOTEL RIVIERA, METROPOLITAN RESIDENCE, GREEN GATE, ONE RESIDENCE, MALL BOTOSANI, SEDONA, FLOREASCA PARK, BAZINUL DINAMO si multe altele.

In prezent ETEM face parte dintr-un proiect de cercetare de aprox 3,5 ani - InDeWaG (Dezvoltarea industriala a vitrajului cu apa). Universitatile, institutiile de cercetare si partenerii industriali din Germania, Spania si Bulgaria isi unesc fortele pentru a dezvolta pe scara industriala un nou sistem de fatada pentru cladirile din apropierea Zero Energy (nZEB).

Proiectul se concentreaza asupra productiei industriale de fatade standardizate FFG ("Fluid Flow Glazing"), pereti despartitori utilizati pentru incalzire si racire. Abordarea unica a InDeWaG este de a permite utilizarea maxima a luminii de zi de catre o fatada transparenta in timp ce indeplineste performanta nZEB cu costuri de productie reduse.
In cadrul proiectului va fi construita o cladire Demo FFG in Sofia la inceputul anului 2018 si va fi accesibila publicului larg.

Cum garantam calitatea produselor noastre?
Toate sistemele arhitecturale pe care le dezvoltam sunt certificate in Germania, dar si in alte tari Europene. In ultimii 25 de ani s-au investit milioane de euro in certificarea tuturor tipurilor noi de produse pe care ETEM le-a introdus pe piata. Cand achizitionati o fereastra sau un sistem de la ETEM SYSTEMS ROMANIA, puteti fi siguri ca, tot ceea ce livreaza este complet certificat:
  • ISO / TS 16949: 2009 Sistemul de management al calitatii - cerinte specifice pentru aplicarea ISO 9001: 2008 pentru productia de automobile si organizatiile relevante din partea serviciilor
  • ISO 9001: 2008 Sistemul de management al calitatii
  • ISO 14001: 2004 Sistem de management al mediului
  • BS OHSAS 18001: 2007 Sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale
  • EN 15088: 2005 Controlul productiei in fabrica
  • QUALICOAT Calitate pentru vopsele, lac si pulbere aplicate pe aluminiu.
Cine sunt partenerii ETEM in industria vehiculelor de lux?
ETEM se numara printre cei cinci furnizori directi pentru BMW, Mercedes cat si Audi. Au stabilit aceste conexiuni in concurenta cu alte 700 de producatori. Produsele sale se afla in masini deja prezente pe piata, cum ar fi noile modele BMW 5 si 7, Land Rover, SUV-ul Jaguar, Rolls Royce, Lamborghini, Audi A4, Porsche Cayenne, VW Touareg. Partile folosite in aceste masini sunt toate produse in aceleasi facilitati si de aceeasi echipa care este responsabila si pentru noile dvs. Ferestre/Usi.
Tehnologiile si sistemele produse sunt raspandite in intreaga lume, inclusiv printre cele mai exigente piete.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele ETEM, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ETEM SYSTEMS Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Sisteme de fixare pentru panouri fotovoltaice

Pentru implementarea pe teren, ETEM a dezvoltat si promoveaza solutii integrate pentru montarea modulelor fotovoltaice. Acestea se realizeaza prin elementele verticale de fixare in pamant singulare sau duble, din otel zincat. Solutia de montaj cu fundatie de beton este de asemenea disponibila la montarea in pamant. Panele orizontale sunt confectionate exclusiv din profile de aluminiu.
Solutii pentru montajul pe acoperisul cladirilor. Profile din aluminiu rezistente si fiabile: contravantuiri preasamblate realizate din aluminiu pentru o instalare si reglare facile; ajustare usoara a unghiului de inclnatie - intre 25°, 30° si 35°; clemele de fixare a modulelor fotovltaice se adapteaza oricarei grosimi a acestora; disponibilitatea de fixare chimica avand garantia impermeabilitatii la apa, potrivite pentru acoperis tip terasa.


Firma
Sediu: RO-077090 Ilfov, com. Domnesti, Bretea Autostrada Bucuresti Pitesti km 11 +272
Telefon: +40 21 351 8115
Fax: +40 21 319 3024
E-mail:
Web: www.etem.com
Web: www.etem.ro
Razvan Copilu
manager vanzari +40 76 223 2988
   
   
   
   
office@etem.com
tehnic@etem.com

ETEM este una dintre cele mai importante si de traditie companii de extrudare a aluminiului din sud - estul Europei. Fondata in 1971, ETEM S.A este primul producator din Grecia care ofera servicii integrate, sisteme arhitecturale si profile de aluminiu pentru aplicatii industriale. Avand doua fabrici de productie in Atena, Grecia si in Sofia, Bulgaria si o capacitate anuala care depaseste 40.000 t/an, ETEM garanteaza livrare permanenta la nivel international. Prin inovatie permanenta, investitii in infrastructura si in angajati, ETEM este o companie intenationala cu exporturi care depasesc 70% din capacitatea de productie, fiind prezenta in peste 20 de tari. Productia ETEM este certificata conform ISO 9001-2000 si indeplineste cele mai exigente standarde europene si internationale.
Denumiri marca: ETEM, etalbond®
Cuvinte cheie:  etem  system  systems  romania  poveste  succes  companie  compania  principiu  principii  compania  echipa  echipe  andreas  laspadakis  director  general  fatada  ventilata  fatade  ventilate  etem