ETEM SYSTEMS Romania: O poveste de succes

ETEM SYSTEMS garanteaza calitate, inovatie si dedicatie la nivel exigent

Cu o capacitate de productie de 40.000 tone/an, holdingul Etem, din Grecia, este cea mai mare companie elena activa pe segmentul extrudarii profilelor din aluminiu. In prezent, exporturile grupului depasesc 70% din totalul reperelor fabricate, compania consolidandu-si prezenta constanta in peste 20 de state de pe intregul mapamond. Societatea are o experienta de peste patru decenii in dezvoltarea sistemelor arhitecturale, ce sunt promovate in mod intens inclusiv in zona de sud-est a Europei. Pe piata din Romania, subsidiara Etem Systems este prezenta de 12 ani.

Principiile esentiale ale ETEM SYSTEMS rezulta prin garantarea calitatii, inovatiei si a dedicatiei la nivel exigent.

Echipa manageriala a Etem Systems realizeaza permanent analize pragmatice ale situatiei existente pe piata de profil, pentru a identifica modalitatile de consolidare ale pozitiei concurentiale detinute in acest moment si pentru a atinge obiectivul stabilit de plasare in topul furnizorilor locali de solutii integrate pentru industria de tamplarie termoizolanta si fatade de perete cortina si nu in ultimul rand fatade ventilate de tip Vario/Bravo. 

Compania nu numai ca fabrica in functie de specificatiile clientului, dar inventeaza in mod constant si experimenteaza tehnologii noi, care raspund cerintelor mereu in schimbare ale pietelor internationale. Produsele companiei sunt distribuite pe toate pietele europene si mondiale, facand povestea ETEM ROMANIA una de succes.
Andreas Laspadakis: Director General
ETEM SYSTEMS ROMANIA

Andreas Laspadakis, Director General Etem Romania afirma ca "este foarte important sa sprijinim economia locala si companiile din aceasta tara. Sper ca, dezvoltatorii si consumatorii sa inteleaga ca atunci cand produsul este local si este la un standard mondial, trebuie sa il sustina. ETEM ROMANIA ofera exact acest lucru: produse personalizate, de cea mai inalta calitate si solutii excelente."

De ce a ajuns ETEM in Romania?
In momentul in care compania dorea sa se extinda in afara granitelor grecesti, Romania, ca tara vecina, aproape de pietele centrale europene, a fost alegerea evidenta. Cu productia din Sofia intr-o perioada foarte scurta a reusit sa dezvolte o activitate de succes. In 2005, dar si astazi, mediul economic favorabil afacerilor a influentat decizia ETEM-ului de a se stabili in Romania.

Cu o echipa dedicata compusa din specialisti in Ingineria de Constructii Civile, Customer Service, Accounting, PR & Sales Management, Etem Romania sprijina consumatorii din segmente diverse precum: antreprenori, beneficiari, producatori, arhitecti, constructori, dar si consumatori finali, sa isi indeplineasca activitatea intr-un mod eficient si la un nivel inalt de calitate.
Care este viitorul activitatii?
Inovatia face parte din mentalitatea noastra. Noile tehnologii si produse reprezinta un mod de viata pentru ETEM. Tendinta globala este acum de a reduce cat mai mult consumul de energie, pentru a imbunatati eficienta energetica a fiecarei cladiri. De aceea ETEM SYSTEMS ROMANIA dezvolta si aplica solutii extrem de complexe pentru a satisface cele mai inalte cerinte in ceea ce privesc Sistemele arhitecturale cu rupere termica precum: Perete Cortina E85; Sisteme de tamplarie E75, E45.
Proiect Capitol Fort Office Building - Bulgaria

Fatadele ventilate sunt din ce in ce mai solicitate nu doar in segmentul comercial, dar si pe plan rezidential. Exista o cerere foarte mare insa nu se datoreaza strict pe baza specificatiilor tehnice, totodata, atesta protectia (de tip Anti-Incendiu A2), asigura calitatea si evident atribuie estetica unica constructiei in variantele si combinatiile de culori pentru care se opteaza.
Proiecte Romania:
WISE OFFICE BUILDING, HOTEL RIVIERA, METROPOLITAN RESIDENCE, GREEN GATE, ONE RESIDENCE, MALL BOTOSANI, SEDONA, FLOREASCA PARK, BAZINUL DINAMO si multe altele.

In prezent ETEM face parte dintr-un proiect de cercetare de aprox 3,5 ani - InDeWaG (Dezvoltarea industriala a vitrajului cu apa). Universitatile, institutiile de cercetare si partenerii industriali din Germania, Spania si Bulgaria isi unesc fortele pentru a dezvolta pe scara industriala un nou sistem de fatada pentru cladirile din apropierea Zero Energy (nZEB).

Proiectul se concentreaza asupra productiei industriale de fatade standardizate FFG ("Fluid Flow Glazing"), pereti despartitori utilizati pentru incalzire si racire. Abordarea unica a InDeWaG este de a permite utilizarea maxima a luminii de zi de catre o fatada transparenta in timp ce indeplineste performanta nZEB cu costuri de productie reduse.
In cadrul proiectului va fi construita o cladire Demo FFG in Sofia la inceputul anului 2018 si va fi accesibila publicului larg.

Cum garantam calitatea produselor noastre?
Toate sistemele arhitecturale pe care le dezvoltam sunt certificate in Germania, dar si in alte tari Europene. In ultimii 25 de ani s-au investit milioane de euro in certificarea tuturor tipurilor noi de produse pe care ETEM le-a introdus pe piata. Cand achizitionati o fereastra sau un sistem de la ETEM SYSTEMS ROMANIA, puteti fi siguri ca, tot ceea ce livreaza este complet certificat:
  • ISO / TS 16949: 2009 Sistemul de management al calitatii - cerinte specifice pentru aplicarea ISO 9001: 2008 pentru productia de automobile si organizatiile relevante din partea serviciilor
  • ISO 9001: 2008 Sistemul de management al calitatii
  • ISO 14001: 2004 Sistem de management al mediului
  • BS OHSAS 18001: 2007 Sistemul de management al sanatatii si securitatii ocupationale
  • EN 15088: 2005 Controlul productiei in fabrica
  • QUALICOAT Calitate pentru vopsele, lac si pulbere aplicate pe aluminiu.
Cine sunt partenerii ETEM in industria vehiculelor de lux?
ETEM se numara printre cei cinci furnizori directi pentru BMW, Mercedes cat si Audi. Au stabilit aceste conexiuni in concurenta cu alte 700 de producatori. Produsele sale se afla in masini deja prezente pe piata, cum ar fi noile modele BMW 5 si 7, Land Rover, SUV-ul Jaguar, Rolls Royce, Lamborghini, Audi A4, Porsche Cayenne, VW Touareg. Partile folosite in aceste masini sunt toate produse in aceleasi facilitati si de aceeasi echipa care este responsabila si pentru noile dvs. Ferestre/Usi.
Tehnologiile si sistemele produse sunt raspandite in intreaga lume, inclusiv printre cele mai exigente piete.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele ETEM, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ETEM SYSTEMS Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Sistem glisant de profile din aluminiu cu bariera termica seria E32 Sistem liftant-glisant profile aluminiu cu bariera termica E39 Sistem glisant - profile aluminiu cu bariera termica E50 Sistem glisant - profile aluminiu cu bariera termica E52
 
Sisteme glisante - profile aluminiu cu/fara bariera termica ETEM
5 produse

Sistemele glisante - profile aluminiu cu bariera termica ETEM cuprind urmatoarele sisteme: Sistem glisant - profile aluminiu cu bariera termica E50, sistem liftant - glisant - profile aluminiu cu bariera termica E52 si sistem glisant profile aluminiu cu bariera termica E70.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem perete cortina E85 Sistem perete cortina E8000
 
Sisteme de pereti cortina ETEM E85, E8000
2 produse

Sistemele de pereti cortina ETEM cuprind urmatoarele sisteme: sisteme perete cortina modular E90 si E8000.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E24 Sistem profile aluminiu cu bariera termica E38 Sistem profile aluminiu cu bariera termica E40 Sistem profile aluminiu cu bariera termica E45
 
Sisteme profile din ETEM din aluminiu/PVC pentru usi si ferestre
10 produse

Sisteme profile din aluminiu ETEM pentru usi si ferestre cuprind urmatoarele sisteme: sisteme profile aluminiu cu bariera termica E24, E38, E40, E45, E70, E75, sistem profile aluminiu fara bariera termica E1000, sistem de profile PVC Q60 si Q72.

10 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de fixare pentru panouri fotovoltaice
 
Sisteme de fixare pentru panouri fotovoltaice

Pentru implementarea pe teren, ETEM a dezvoltat si promoveaza solutii integrate pentru montarea modulelor fotovoltaice. Acestea se realizeaza prin elementele verticale de fixare in pamant singulare sau duble, din otel zincat. Solutia de montaj cu fundatie de beton este de asemenea disponibila la montarea in pamant. Panele orizontale sunt confectionate exclusiv din profile de aluminiu.
Solutii pentru montajul pe acoperisul cladirilor. Profile din aluminiu rezistente si fiabile: contravantuiri preasamblate realizate din aluminiu pentru o instalare si reglare facile; ajustare usoara a unghiului de inclnatie - intre 25°, 30° si 35°; clemele de fixare a modulelor fotovltaice se adapteaza oricarei grosimi a acestora; disponibilitatea de fixare chimica avand garantia impermeabilitatii la apa, potrivite pentru acoperis tip terasa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem protectie solara E66
 
Sistem protectie solara E66

Sistemul de umbrire E66 asigura doua dintre cele mai importante aspecte in proiectarea contemporana - protectia impotriva supraincalzirii in timpul verii si accesul controlat al luminii solare, avand posibilitatea de a fi configurat in variante fixe sau mobile. Aceste trasaturi asigura confort si imbunatatirea generala a mediului interior pentru utilizatorii cladirii si contribuie la eficienta energetica a spatiului. Sistemul include multiple sectiuni ale lamelelor, acestea putand fi dispuse atat pe verticala cat si pe orizontala.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de fixare fatada ventilata E97 Bravo Sistem de fixare fatada ventilata E97 Vario Sistem de fixare fatada ventilata E97 Forte
 
Sisteme de fixare pentru fatade ventilate E97 - Vario, Bravo, Forte
3 produse

Sistemele de fixare pentru fatade ventilate E97 cuprind sistemele de fixare fatada ventilata E97 Bravo, E97 Vario si E97 Forte.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa compozita etalbond® PE si FR pentru fatada Placa compozita etalbond® light
 
Placa compozita Etalbond® PE si FR pentru fatada
2 produse

etalbond®/etalbond®FR, foloseste o acoperire in culori cu 3 straturi PVDF Kynar 500 sau Very High Durability Polyester, elaborate confom standardelor acceptate de ETEM Building Systems, standarde ale Asociatiei americane a producatorilor AAP, care asigura o rezistenta de minim 15 ani, chiar si in cele mai aspre conditii. Acoperirea este testata conform ECCA, iar procesul de productie este certificat ISO 9001. Panoul compozit etalbond® reprezinta materialul ideal pentru proiectele expuse la medii foarte solicitante, oferind flexibilitatea necesara utilizarii in diferite aplicatii din arhitectura si productie publicitara.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Profile standard din Aluminiu ETEM Profile customizate din Aluminiu ETEM
 
Profile aluminiu ETEM
2 produse

O gama larga de sectiuni solide si concave ale formelor standard, de tuburi rotunde, patrate, dreptunghiulare, corniere, profile in forma de "U" sau "T" este disponibila in aliaje 6060, 6063, 6005 si 6082. Sectiunile standard sunt folosite pentru mobila, realizarea de elemente de constructie auxiliare cum ar fi usi si ferestre, elemente de design interior, structure usoare, umbrare, copertine, etc.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de balustrade aluminiu anodizat ETEM
 
Sisteme de balustrade aluminiu anodizat ETEM

Balustrade ETEM cu sectiuni cilindrice: cu elemente orizontale, cu elemente verticale, balustrade cu sticla, mana curenta, scara interioara, scara exterioara si balustrade ETEM cu sectiuni cu unghiuri drepte cu elemente orizontale. Sistemul de balustrade din otel inoxidabil marca ETEM ofera o estetica deosebita. Este una din gama de sisteme inovatoare din aluminiu care permite diferite estetici contemporane folosite in arhitectura moderna. Sistemul este usor si simplu de instalat si ofera flexibilitatea de a construi diverse tipologii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...