Perete cortina, fatada tip plasa metalica, acoperis de sticla

Sisteme de perete cortina din aluminiu Schüco FWS 50/60 Sistem din aluminiu pentru fatade structurale Schüco FWS 50 SG Sistem perete cortina Schüco FWS 60 CV Sistem perete cortina Schüco FWS 35 PD
 
Sisteme de profile Schüco din aluminiu pentru fatade si luminatoare
6 produse

Fie aluminiu sau otel, perete cortina clasic cu montanti si rigle sau modular: ALUKÖNIGSTAHL este specialist in pereti cortina si luminatoare. Posibilitatile de utilizare flexibile cu respectarea cerintelor moderne pentru invelisuri de cladiri reprezinta un standard contemporan.

6 produse
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sistem de pereti cortina MC-Wall Sistem de pereti cortina MC-Glass Sistem de pereti cortina MC Glass Fire Sistem de pereti cortina MC-Passive Plus
 
Sisteme de pereti cortina Aliplast
9 produse

In oferta Aliplast se pot gasi atat sisteme de pereti cortina cu profile vizibile MC-Wall, cat si sisteme de pereti cortina structurali (MC-Glass). MC-Passive are proprietati de izolare termica imbunatatite, iar MC-Fire are clasa de rezistenta la foc EI60. Toate cele 4 sisteme sunt compuse din aceleasi benzi si profile, doar prin elementele complementare difera, astfel asigura un aspect uniform.

9 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de perete cortina pentru fatade ETEM EF50 Sistem perete cortina E85 Sistem perete cortina E8000
 
Sisteme de pereti cortina ETEM
3 produse

Sistemele de pereti cortina ETEM cuprind urmatoarele sisteme: sisteme perete cortina EF50, modulare E90 si E8000.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de perete cortina Exalco Albio R50 - sectiune Clasic
 
Sistem de perete cortina Exalco Albio R50

Sistemul este proiectat pentru constructia de pereti cortina usori, acoperisuri, luminatoare si alte structuri complexe. Sistemul ofera o gama larga de profile si un design superior atat pentru pereti cortina clasici, cat si structurali. R50 ofera o performanta termica si acustica superioara, performanta termica se realizeaza prin utilizarea unui izolator termic continuu numit “Nomaflex / NOMATEC XPE”. Prin gradul ridicat de izolare termica, profilele special realizate pentru proiectele individuale aduc o contributie majora la performanta energetica imbunatatind in mod semnificativ si conducand astfel la valori Uf <1,8 W/m²K.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...