Au fost anuntati castigatorii competitiei "FAKRO Inspires - Space for New Visions 2016 !"

Proiectele inscrise in concurs au demonstrat un nivel foarte inalt de creativitate si curaj


Competitia internationala de design "FAKRO Inspires - Space for New Visions 2016", organizata de FAKRO, marele producator mondial de ferestre de mansarda, a luat sfarsit in data de 3 octombrie.

Obiectivul competitiei a fost elaborarea unui proiect de renovare a unei cladiri publice folosind produse FAKRO.

Multe dintre proiectele primite ne-au surprins prin solutiile ingenioase propuse si prin caracterul lor inovator. Aceste proiecte au fost evaluate de catre un juriu compus din:

Indira van't Klooster (NL) - redactor sef al revistei "A10 new European Architecture Cooperative", autoare a "Reactivate! of Duch Architecture (2013)" si "Fortyand Famous, 10 interviews with young architects of Europe (2016)".
Anna Judina (FR) - autoare a numeroase publicatii de arhitectura si design, curator, redactor sef al revistei "Monitor", autoare a "Lumitecture (2016)", "Furnitecture (2015)" si "Phase: the Architecture of Jakob+MacFarlane (2013)"
Sabina Sujew (PL) - Manager de Export la FAKRO, Master in Arte.

Proiectele inscrise in concurs au demonstrat un nivel foarte inalt de creativitate si curaj, oferind, cu produsele FAKRO, solutii unice in moduri inovatoare. Acest lucru a facut decizia juriului una deosebit de dificila, dar, dupa deliberari intense, castigatorii au fost alesi:

Locul I - 5000 €
Antonio Torres Sanz din Spania
Locul II - 3000 €
Filomena Visone din Italia
Locul III - 2000 €
Warat Rodpechprai din Thailanda

Juriul a acordat, de asemenea, si premii speciale pentru:
Davide Roth din Marea Britanie
Jeffrey Clancy din SUA
Javier Serrano Fajardo si Isabel Gomez Garcia din Spania

"Nivelul lucrarilor inscrise in competitia din acest an a fost unul foarte inalt, iar produsele FAKRO s-au incadrat perfect in aceste proiecte internationale. Aceasta e o confirmare a faptului ca functionalitatea produselor FAKRO satisface cerinte arhitecturale de pretutindeni din lume.
Lumina naturala si ventilatia imbunatatesc calitatea vietii in locuintele si birourile noastre, iar tendintele globale stabilesc noi directii de dezvoltare pentru produsele FAKRO. Astfel, reusim sa fim deschisi la nevoile clientilor nostri din toata lumea. Folosim aceste cunostinte si implementam standarde internationale, dezvoltand si imbunatatindu-ne continuu produsele"
, - a declarat Sabina Sujew, membru al juriului si Manager de Export la FAKRO.
Arhitectii care au luat parte la editia din acest an a competitiei "FAKRO Inspires - Space for New Visions 2016" au demonstrat ca pot infrumuseta spatiul, inspirati de produsele FAKRO, pe care au reusit sa le incorporeze in diverse cladiri din toate colturile lumii, care au primit astfel o noua viata.

Multumim tuturor participantilor si ii felicitam pe castigatori!In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ferestrele de mansarda FAKRO, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei KRONLUX Ferestre de mansarda Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Ferestre cu dubla articulare Fakro preSelect Ferestre supertermoizolatoare FTT U6, FTT U8 si FTT R3 Ferestre cu inalta eficienta energetica (geam dublucameral) FTP-V U5 si FTP-V U4 Ferestre cu articulare mediana FTP-V U3, FTP-V P2, FTP R1 si FTS-V U2
 
Ferestre de mansarda Fakro
14 produse

Ferestrele de mansarda Fakro sunt produse de top, fabricate din materie prima de cea mai buna calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigura trainicie si eficienta (fiabilitate, siguranta, functionalitate si parametri izolatori excelenti).

14 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...