Premiu Gaia pentru incuietori Low Energy ABLOY la a 5-a expozitie, Dubai

Premiul Gaia este unul din cele mai respectate din industrie, pentru produse sustenabile in constructii

Sustenabilitatea este focusul celui mai mare eveniment din constructii din Orientul Mijlociu, de anul acesta. Premiul Gaia este unul din cele mai respectate din industrie, pentru produse sustenabile in costructii.

Incuietorile Low Energy de la ABLOY au fost expuse la standul ASSA ABLOY din Dubai, in perioada 21-24 noiembrie. Urmare a votului vizitatorilor expozitiei incuietorile Low Energy au castigat premiul Gaia 2016 pentru produse sustenabile in constructii.

Abloy a lansat gama de incuietori Low Energy in 2015. Primul model lansat este EL560L pentru gama DIN si EL580L pentru gama Scandinava.

"Sustenabilitatea este un subiect important in Orientul Mijlociu, in mod special dupa E.A.U. a ratificat, in Septembrie 2016, Agrementul Paris Climate. Sunt initiative pentru sustenabilitate, de exemplu primul si cel mai mare proiect verde din Orientul Mijlociu, de Masdar din Abu Dhabi, care creste recunoasterea valorilor verzi in piata. Clientii nostri cer, de asemenea, sustenabilitate pe intregul ciclu de viata al produselor", a spus Noury Bazido International Market Region Manager la ABLOY pentru Orientul Mijlociu.
" Am expus un demo al incuietorii Low Energy impreuna cu o incuietoare cu magnet, a carei consum de energie este de mii de ori mai mare (52kWh pe an) decat cel al incuietorii noastre (0.02 kWh pe an). Incuietoarea Low Energy foloseste electricitate doar in momentul in care este nevoie pentru activarea sau dezactivarea functiilor manerului. Aditional, este o incuietoare de calitate premium pentru siguranta, securitatea, estetica si confortul pe care le ofera", a spus Kari Sallinen, Senior Solution Manager la Abloy Oy.
Incuietorile Low Energy sunt un exemplu al angajamentului Abloy pentru sustenabilitate.

"Pentru Abloy, sustenabilitatea este o stare de spirit. Se refera la toate procesele noastre - dezvoltarea de produse, alegerea materialelor, sanatatea si siguranta angajatilor si a clientilor, distributia si service", a spus Minna Sallinen, VP Product Management la Abloy.

ABLOY asigura oameni, proprietati si operatiuni de afaceri pe pamant, pe mare si in aer - in toate circumstantele. Solutii create pentru utilizatori, nevoi individuale de la inchiderea caselor la locatii de operatiuni ce necesita inalta siguranta. De service-ul profesional se ocupa o retea de distributie globala ce activeaza in 90 de tari.

ASSA ABLOY este lider mondial in solutii pentru deschiderea usilor, dedicate sa satisfaca nevoile utilizatorilor pentru siguranta, securitate si confort. Grupul are 46000 de angajati si vanzari anuale de 7.3 miliarde euro.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre incuietorile de la ASSA ABLOY, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ASSA ABLOY Romania Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Incuietoare digitala Yale YDG313 Incuietoare digitala aplicata marca Yale (fara cheie) Manere si broaste PVC ASSA ABLOY Incuietoare inteligenta ENTR™
 
Incuietori, manere, broaste Yale si ASSA ABLOY
6 produse

Solutii de securitate, gama de incuietori pentru diverse aplicatii si tipuri de cladiri. Feronerie, sistemele destinate ferestrelor, incuietorile pentru garaje, solutiile independente, produsele electronice si componentele.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...