Structuri pentru panouri fotovoltaice E-Solar tip parcare Carport

Sistem de montaj pentru panouri fotovoltaice tip parcare Carport FCP

Structurile Carport ofera solutii pentru necesitatile urbane curente. Masinile vor fi protejate de actiunea directa a razelor solare, de precipitatii si veti putea produce energie electrica in acelasi timp.

Carporturile pot fi combinate cu statii de incarcare AC pentru vehicule electrice maximizand potentialul fiecarui loc de parcare.

Solutiile Carport E-Solar functioneaza prin colectarea energiei solare si transformarea acesteia in electricitate, oferind umbra si protectie impotriva ploii si zapezii pentru masinile parcate.

Constructia lor este modulara, fiecare modul inglobeaza doua locuri de parcare si se pot extinde in functie de necesitatile clientului. In mod curent Eplan Solar ofera trei tipuri de structuri tip Carport:

  • Tip FCP cu accesul vehiculelor dinspre partea joasa (inaltimea libera 2453 mm)
  • Tip BCP cu accesul vehiculelor dinspre partea inalta (inaltimea libera 2624 mm)
  • TIP KCP cu accesul vehiculelor pe ambele parti (inaltime libera variabila).
Produse mentionate in articol
Sistem de montaj pentru panouri fotovoltaice tip parcare Carport FCP Sistem de montaj pentru panouri fotovoltaice tip parcare Carport BCP
 
Sisteme de montaj pentru panouri fotovoltaice E-Solar tip parcare Carport
2 produse

Structurile tip Carport ofera solutii pentru necesitatile urbane curente. Masinile vor fi protejate de actiunea directa a razelor solare, de precipitatii si se poate produce energie electrica in acelasi timp. Carporturile pot fi combinate cu statii de incarcare AC pentru vehicule electrice maximizand potentialul fiecarui loc de parcare. Constructia lor este modulara, fiecare modul inglobeaza doua locuri de parcare. Modulele se pot extinde in functie de necesitatile clientului.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...