Un nou sediu in Bucuresti pentru IMI Hydronic Engineering

Str. Aristide Pascal 36, sector 3, Bucuresti, Romania

IMI Hydronic Engineering va anunta ca sediul companiei s-a mutat la o noua locatie din Bucuresti, o cladire de birouri situata in partea centrala a orasului.

Cladirea este localizata in imediata apropiere a complexului comercial Mall Vitan, dar si a Pietei Alba Iulia si la scurta distanta de statia de metrou Dristor, o zona centrala usor accesibila din capitala. Noua cladire de birouri este o constructie moderna ce corespunde tuturor standardelor de constructii si mediu, dar si cerintelor energetice, cat si al climatului interior si exterior prin folosirea solutiilor si echipamentelor produse si promovate de IMI Hydronic Engineering.

Adresa la care ne puteti gasi este urmatoarea:
Str. Aristide Pascal 36, sector 3, Bucuresti, Romania

Va asteptam!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele IMI, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Imi International Co Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Vase de expansiune cu perna de aer fixa: Statico SD, SE, SU, SG Sistem de mentinere a presiunii cu compresor Compresso Connect F Sistem de mentinere a presiunii cu compresor Compresso Connect Sisteme de mentinere a presiunii cu pompe: Transfero T_, TI; Vase Transfero TU, TG, TGI
 
Pneumatex - Mentinerea presiunii si a calitatii apei
12 produse

IMI Hydronic Engineering este unicul producator la nivel mondial capabil sa ofere o gama larga de produse combinate de inalta calitate, care raspund nevoii fiecarui client prin intermediul varietatii de functii – cu perna fixa de aer, mentinerea presiunii cu ajutorul unui compresor sau unei pompe. Aceste dispozitive multifunctionale prezinta un raport pret-performanta de neegalat, iar securitatea si durata indelungata de functionare urmeaza traditia unei calitati legendare.

12 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Robinete termostatice Calypso exact pentru sisteme de incalzire bitubulare cu circulatie fortata Capete termostat VK, Halo, DX, F Distribuitoare pentru incalzirea prin pardoseala Dynacon Eclipse Regulatoare pentru incalzirea prin pardoseala Multibox Eclipse
 
Heimeier - Control termostatic
10 produse

Echilibrarea hidraulica reprezinta un set de mijloace si metode pentru a face sistemele hidraulice controlabile, astfel incat sa asigure temperatura interioara vizata la un cost minim de operare. Este o solutie realizata de toate persoanele implicate intr-un proiect. Pentru consultantul de proiectare, echilibrarea hidraulica reprezinta o polita de asigurare necostisitoare impotriva pierderii reputatiei profesionale. Pentru personalul de executie, reprezinta o asigurare puternica pentru o functionare fara defectiuni si o intretinere facila. Pentru proprietarul imobilului, reprezinta o garantie pe termen lung impotriva costurilor excesive de exploatare. IMI Hydronic Engineering este specializata in gestionare si control prin proiectarea tehnologiei noastre astfel incat sa echilibreze cu acuratete cerintele specifice ale unui sistem, controland in acelasi timp intregul sistem. Expertiza noastra acopera toate tipurile de sisteme hidraulice - cu debit constant si cu debit variabil, cu echilibrare statica si cu echilibrare dinamica.

10 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Vane de echilibrare STAD - PN 25 Vane de echilibrare: STAF, STAF-SG Vane combinate de reglare si echilibrare pentru unitati terminale TA-COMPACT-P Vane de echilibrare si control cu regulator de presiune diferentiala TA-Modulator
 
TA - Echilibrare si control
9 produse

Echilibrarea hidraulica reprezinta un set de mijloace si metode pentru a face sistemele hidraulice controlabile, astfel incat sa asigure temperatura interioara vizata la un cost minim de operare. Este o solutie realizata de toate persoanele implicate intr-un proiect. Pentru consultantul de proiectare, echilibrarea hidraulica reprezinta o polita de asigurare necostisitoare impotriva pierderii reputatiei profesionale. Pentru personalul de executie, reprezinta o asigurare puternica pentru o functionare fara defectiuni si o intretinere facila. Pentru proprietarul imobilului, reprezinta o garantie pe termen lung impotriva costurilor excesive de exploatare.
IMI Hydronic Engineering este specializata in gestionare si control prin proiectarea tehnologiei noastre astfel incat sa echilibreze cu acuratete cerintele specifice ale unui sistem, controland in acelasi timp intregul sistem. Expertiza noastra acopera toate tipurile de sisteme hidraulice – cu debit constant si cu debit variabil, cu echilibrare statica si cu echilibrare dinamica.

9 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Aparat de masurat
Aparat de masurat
Actionare vane si jaluzele
Actionare vane si jaluzele
Accesoriu pentru sistem de incalzire si alimentare cu apa
Accesoriu pentru sistem de incalzire si alimentare cu apa
Robinet hidraulic de echilibrare
Robinet hidraulic de echilibrare
Armatura radiator
Armatura radiator
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...