Capete termostat VK, Halo, DX, F Robinete termostatice Eclipse Robinete termostatice Standard Robinete termostatice pentru radiatoare cu sisteme de racordare speciale Multilux Eclipse
 
Heimeier armaturi pentru radiatoare
6 produse

IMI Hydronic Engineering se afla intr-un proces continuu de cercetare si dezvoltare de tehnologii noi si inovatoare in controlul termostatic, pentru a ne extinde gama extensiva de produse. Gama noastra de robinete termostatice include un spectru larg de peste 120 de corpuri de robinete termostatice diferite pe care se pot instala peste 40 de capete termostatice diferite. De asemenea, asiguram un sortiment extensiv de servomotoare, termostate de camera, fitinguri speciale, robinete de reglaj si robinete de inchidere, asigurand astfel detinerea unei solutii pentru aproape orice situatie. Aceasta varietate de produse permite identificarea unei solutii optime pentru fiecare cerinta imaginabila. IMI Hydronic Engineering incorporeaza de asemenea cerintele comunicate de client inginerului de instalatii in politica sa de produs.

6 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Senzori termostatici de radiator RAS-C² Termostat de radiator Danfoss ECO pentru control independent
 
Termostate de radiator si robinete termostatice Danfoss
2 produse

Danfoss ofera o gama completa de senzori si robinete potrivite diferitelor tipuri de sisteme de incalzire si instalatii. Robinetele termostatice Danfoss sunt solutia ideala pentru economia de energie, cu instalare usoara, eficienta si rapida, asigurand confort in fiecare camera. In perioadele de iarna costurile de incalzire reprezinta o parte semnificativa a bugetului fiecarei familii. Prin instalarea termostatelor Danfoss, se pot obtine economii importante la factura de gaze pentru incalzire, astfel incat costurile de achizitie pentru termostate, se vor amortiza foarte repede.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ansamblu de reglaj HerzCON
 
Ansamblu de reglaj HerzCON

Ansamblu compact de regraj preizolat cu PIBCV, pentru o racordare simpla la ventiloconvectoare sau alte unitati terminale. Specificatii: presiune max. de lucru: 16 bar; temperatura max. de lucru: 130°C; temperatura min. de lucru: -20°C; utilizare cu glicol 25÷50 vol. [%]; presiune diferentiala max. PIBCV 4 bar; cursa ventil PIBCV 4 mm; alama rezistenta la dezincare DZR; rob. sfera maneta extinsa din plastic. Dimensiuni cu izolatie: L x l x H = 187,3 x 181 x 140 [mm].

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...