Robinete termostatice Calypso exact pentru sisteme de incalzire bitubulare cu circulatie fortata Capete termostat VK, Halo, DX, F Robinete termostatice Eclipse Robinete termostatice Standard
 
Heimeier armaturi pentru radiatoare
7 produse

IMI Hydronic Engineering se afla intr-un proces continuu de cercetare si dezvoltare de tehnologii noi si inovatoare in controlul termostatic, pentru a ne extinde gama extensiva de produse. Gama noastra de robinete termostatice include un spectru larg de peste 120 de corpuri de robinete termostatice diferite pe care se pot instala peste 40 de capete termostatice diferite. De asemenea, asiguram un sortiment extensiv de servomotoare, termostate de camera, fitinguri speciale, robinete de reglaj si robinete de inchidere, asigurand astfel detinerea unei solutii pentru aproape orice situatie. Aceasta varietate de produse permite identificarea unei solutii optime pentru fiecare cerinta imaginabila. IMI Hydronic Engineering incorporeaza de asemenea cerintele comunicate de client inginerului de instalatii in politica sa de produs.

7 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Robinete termostatice, independent de presiune, pentru radiatoare RA-DV 3-in-1 - Drept Senzor termostatic RAE cu blocare antif-furt pentru spatii publice Senzori termostatici de radiator RAS-C² Termostat de radiator Danfoss ECO pentru control independent
 
Robinete si senzori termosatici Danfoss
7 produse

Danfoss ofera o gama completa de senzori si robinete potrivite diferitelor tipuri de sisteme de incalzire si instalatii. Robinetele termostatice Danfoss sunt solutia ideala pentru economia de energie, cu instalare usoara, eficienta si rapida, asigurand confort in fiecare camera. In perioadele de iarna costurile de incalzire reprezinta o parte semnificativa a bugetului fiecarei familii. Prin instalarea termostatelor Danfoss, se pot obtine economii importante la factura de gaze pentru incalzire, astfel incat costurile de achizitie pentru termostate, se vor amortiza foarte repede.

7 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Capete termostatice de radiator Thera-6 si robineti termostatici V2000SX Resideo
 
Capete termostatice de radiator Thera-6 si robineti termostatici V2000SX Resideo

Capetele termostatice de radiator Thera-6 sunt elemente de reglaj cu actionare proprie, care controleaza debitul de agent termic prin robinetii termostatici, pentru a mentine temperatura ambianta la valoarea setata pe capul termostatic. Sunt compacte, cu un design frumos, eficiente energetic si fiabile; sunt ideale pentru aplicatiile de incalzire rezidentiala. Gama de robineti termostatici de radiator cu presetare este conceputa pentru echilibrarea hidraulica a majoritatii sistemelor de incalzire cu 2 tevi, acoperind 90% din valorile debitelor din instalatiile rezidentiale. Robinetii V2000SX acopera o gama larga de dimensiuni, modele si racorduri, reprezentand o solutie in aproape toate instalatiile noi si in proiectele de renovare/modernizare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Robinet termostatic Oventrop AV9
 
Robinet termostatic Oventrop AV9

Ventil termostatic Oventrop AV9 pentru echilibrarea hidraulica statica. Armatura din alama, cu corp nichelat, tija din otel inoxidabil. Pentru racorduri cu filet sau pentru conectori cu inel de strangere. Verificat si certificat conform EN 215. Toate ventilele termostatice AV9 sunt prevazute cu un capac de protectie alb cu 3 nervuri frontale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ansamblu de reglaj HerzCON
 
Ansamblu de reglaj HerzCON

Ansamblu compact de regraj preizolat cu PIBCV, pentru o racordare simpla la ventiloconvectoare sau alte unitati terminale. Specificatii: presiune max. de lucru: 16 bar; temperatura max. de lucru: 130°C; temperatura min. de lucru: -20°C; utilizare cu glicol 25÷50 vol. [%]; presiune diferentiala max. PIBCV 4 bar; cursa ventil PIBCV 4 mm; alama rezistenta la dezincare DZR; rob. sfera maneta extinsa din plastic. Dimensiuni cu izolatie: L x l x H = 187,3 x 181 x 140 [mm].

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Armatura radiator

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...