Familie produse:  Heimeier - Control termostatic
IMI Heimeier Heimeier armaturi pentru radiatoare

IMI Hydronic Engineering se afla intr-un proces continuu de cercetare si dezvoltare de tehnologii noi si inovatoare in controlul termostatic, pentru a ne extinde gama extensiva de produse. Gama noastra de robinete termostatice include un spectru larg de peste 120 de corpuri de robinete termostatice diferite pe care se pot instala peste 40 de capete termostatice diferite. De asemenea, asiguram un sortiment extensiv de servomotoare, termostate de camera, fitinguri speciale, robinete de reglaj si robinete de inchidere, asigurand astfel detinerea unei solutii pentru aproape orice situatie. Aceasta varietate de produse permite identificarea unei solutii optime pentru fiecare cerinta imaginabila. IMI Hydronic Engineering incorporeaza de asemenea cerintele comunicate de client inginerului de instalatii in politica sa de produs.

Produse din aceasta familie

Capete termostat VK, Halo, DX, F
 
Capete termostat Halo, K, DX, WK, D, D-U, S, F, B, VK

Capetele termostat sunt folosite pentru reglarea temperaturii in camere individuale folosind, de exemplu, incalzitoare, convectoare si radiatoare. Capetele termostat sunt disponibile in variantele cu senzor incorporat, senzor la distanta, sistem antifurt, pozitie zero. Toate au un senzor cu lichid incompresibil si garanteaza o functionare precisa si de durata.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Robinete termostatice Eclipse
 
Robinete termostatice Eclipse

Corpul robinetului termostatic Eclipse are integrat un limitator automat de debit, care elimina supradebitul. Debitul necesar poate fi reglat direct pe robinet prin ajustarea limitatorului automat de debit. Debitul reglat nu va fi depasit chiar daca exista modificari de sarcina in sistem, datorita unor vane ce se inchid sau la intrarea in regimul de functionare de confort. Robinetul realizeaza debitul independent de presiunea diferentiala. Prin urmare, nu mai sunt necesare calcule complicate pentru a determina pozitia de reglare.

CAD
BIM
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Robinete termostatice Standard
 
Robinete termostatice Standard

Robinetele termostatice Standard se folosesc in instalatii de incalzire bitubulare cu circulatie fortata cu agent termic apa calda. Cele 2 garnituri de tip O-ring pentru etansarea axului si robinetul din bronz, rezistent la coroziune, asigura o perioada de utilizare indelungata si nu necesita intretinere.

BIM
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Robinete termostatice pentru radiatoare cu sisteme de racordare speciale Multilux Eclipse
 
Robinete termostatice pentru radiatoare cu sisteme de racordare speciale Multilux Eclipse

Multilux Eclipse – Set se utilizeaza in sistemele de incalzire bitubulare, pentru racordarea inferioara a radiatoarelor exemplu: radiatoare de baie, radiatoare universale, sau radiatoare cu ventil termostatic inglobat. Robinetul termostatic are integrat un limitator automat de debit, care elimina supradebitul. Reglarea debitului necesar se realizeaza printr-o singura rotire a elementului de reglare aflat pe robinet. Debitul reglat nu va fi depasit chiar daca exista modificari de sarcina in sistem, datorita unor vane ce se inchid sau la intrarea in regimul de functionare de confort. Robinetul mentine debitul independent de presiunea diferentiala. Prin urmare, nu mai sunt necesare calcule complicate pentru a determina pozitiile de reglare. Distanta intre axe este de 50 mm. Ventilul termostatic si ventilul de inchidere sunt interschimbabile. Astfel, vana poate fi montata atat pe dreapta cat si pe stanga radiatorului.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Robinete de retur Regutec
 
Robinete de retur Regutec

Robinetul de retur Regutec este folosit in sistemele de incalzire si racire cu circulatie fortata. Prereglabil si cu posibilitate de inchidere prin intermediul conului de reglaj.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Robinete pentru radiatoare cu ventil inglobat Vekotec Eclipse
 
Robinete pentru radiatoare cu ventil inglobat Vekotec Eclipse

Robinetele tur/retur Vekotec Eclipse se instaleaza pe radiatoarele cu ventil inglobat, cu filet interior de Rp1/2 sau filet exterior de G3/4. Montajul si estansarea se realizeaza cu usurinta. Modelele sunt colt sau drept pentru sistem bitubular. Robinetul termostatic are integrat un limitator automat de debit, care elimina supradebitul. Reglarea debitului necesar se realizeaza printr-o singura rotire a elementului de reglare aflat pe robinet. Debitul reglat nu va fi depasit chiar daca exista modificari de sarcina in sistem, datorita unor vane ce se inchid sau la intrarea in regimul de functionare de confort. Robinetul realizeaza debitul independent de presiunea diferentiala. Prin urmare, nu mai sunt necesare calcule complicate pentru a determina reglajele. Capac de mascare din plastic alb sau cromat pentru robinet drept sau colt.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...