Camera de termoviziune testo 868s Camera de termoviziune testo 883 Camera de termoviziune testo 871s Camera de termoviziune testo 872s
 
Tehnologia de masurare a eficientei energetice ale cladirilor testo
6 produse

Pierderile de caldura si alte anomalii determina o schimbare a temperaturii si pot fi vizualizate rapid si usor utilizand camerele de termoviziune Testo. Utilizarea unei camere de termoviziune imbunatateste si optimizeaza munca in mentenanta cladirilor.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Analizor de gaze de ardere cu imprimanta testo 310 II Analizor de gaze de ardere cu senzori testo 300 de O<sub>2</sub>, CO pana la 4,000 ppm si NO Analizor de gaze de ardere cu senzori testo 300 NEXT LEVEL Analizor de gaze de ardere cu senzori testo 300 de O<sub>2</sub>, CO compensat cu H2 pana la 30,000 ppm si NO
 
Tehnologia de masurare a sistemelor de incalzire testo
7 produse

Pentru a va asigura ca un sistem de incalzire functioneaza optim, trebuie efectuate diverse verificari functionale, activitati de reglare si masurare a sistemelor pe gaz sau combustibil solid, atat in timpul punerii in functiune, cat si la intervale regulate. Acestea includ analiza gazelor de ardere, masurarea presiunii diferentiale, localizarea scurgerilor si teste de etanseitate, masuratori ale temperaturii turului, testarea tensiunii, curentului si rezistentei, precum si masuratori de CO ambientale. Cu solutiile de masurare pentru sistemele de incalzire de la Testo, sunteti echipat pentru toate sarcinile de masurare in munca dvs. de zi cu zi - si va faceti treaba mai profesional, fiabil si mai rapid.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Nivela laser rotativa Bosch GRL 650 CHVG Nivela laser rotativa Bosch GRL 600 CHV Professional Nivela laser multifunctionala Bosch GCL 2-50 G Professional Nivela laser cu linii Bosch GLL 2-15 G Professional
 
Nivele laser Bosch
6 produse

Linii precise cu vizibilitate ridicata pentru utilizatorul profesionist. Alinierea orizontala si verticala a liniilor: fara efort si foarte precis cu nivelele laser autonivelante cu linii de la Bosch. Stabile, robuste, practice – nivelele laser cu linii, usor manevrabile, va furnitzeaza rapid rezultate exacte in mediul interior si exterior.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Camera cu termoviziune Bosch GTC 600 C Professional
 
Camera cu termoviziune Bosch GTC 600 C Professional

Bosch GTC 600 C este robusta si rezista la caderi de la o inaltime de 2 m, are o clasa de protectie IP54 si poate fi utilizata in cele mai dificile conditii de pe santier. In plus, datorita acumulatorilor litiu-ion de 12 V, scula are o durata de functionare exceptionala. Documentarea si partajarea valorilor masurate este usoara cu aplicatia Bosch corespunzatoare datorita functiei de schimb simplu pentru transferul de date. Aceasta camera de termoviziune are o precizie inalta de ± 2,0 °C si un interval mare de temperatura, de la -20 °C pana la +600 °C.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Laser multiliniar Hilti PM 30-MG
 
Laser multiliniar Hilti PM 30-MG

Laser multiliniar cu 3 linii cu fascicul verde reglabile la 360° pentru operatiuni de instalatii sanitare, nivelare, aliniere si verificarea unghiurilor. Cea mai compacta scula pentru operatiuni rapide si precise de aliniere la 360°, nivelare si verificarea unghiurilor. Design excentric compact, cu reglare fina pentru verificarea usoara a unghiurilor si instalare rapida. Acumulatorul pe Li-ion B12 permite pana la 1,5 zile de lucru in conditii de utilizare continua. Alertele de nerespectare a nivelului si acumulator descarcat ajuta la prevenirea erorilor si la evitarea intreruperilor neasteptate. Laser de clasa 2 – nu sunt necesare masuri de siguranta speciale.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Telemetru cu laser Bosch GLM 50-27 CG Professional Telemetru cu laser Bosch GLM 50-27 C Professional
 
Telemetre cu laser Bosch
2 produse

Telemetrele cu laser de la Bosch sunt ideale pentru toti utilizatorii profesionisti care doresc sa faca rapid masuratori precise: echipate cu tehnica foarte moderna a laserului, telemetrele Bosch furnizeaza rezultate extrem de precise si fiabile.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cantar digital pentru agent frigorific si supapa inteligenta cu Bluetooth® testo 560i set Manifold digital inteligent cu sonde de temperatura cu cablu fix testo 550s Set de baza Manifold digital inteligent cu sonde wireless de vacuum si de temperatura tip cleste testo 557s Set Vacuum Manifold digital inteligent cu sonde wireless de vacuum si de temperatura tip cleste testo 570s (set vacuum)
 
Tehnologia de masurare a sistemelor de refrigerare si a pompelor de caldura testo
13 produse

Pentru ca un sistem de refrigerare sa functioneze fara probleme, toti parametrii sistemului trebuie sa fie monitorizati in permanenta: presiunea, temperatura, supraincalzirea, subracirea si cantitatea de agent frigorific. Instrumentele de masurare digitale Testo ofera cea mai mare precizie, fiabilitate si flexibilitate pentru orice sarcina de masurare.

13 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Instrument universal de masurare a parametrilor aerului ambiental IAQ testo 400
 
Instrument universal de masurare a parametrilor aerului ambiental IAQ testo 400

testo 400 este instrumentul universal de masurare pentru toti specialistii IAQ. Masurati, analizati si documentati toti parametrii vitezei aerului si a calitatii aerului ambiental folosind doar un singur instrument: simplu, convenabil si in conformitate cu standardele. Tehnologia de masurare de inalta calitate, asistentii de masurare intuitivi, optiunile de documentare versatile si o gama larga de sonde IAQ fac testo 400 partenerul perfect pentru munca zilnica.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Anemometru digital cu elice de 16 mm testo 416 Anemometru digital cu elice de 100 mm testo 417 Anemometru digital cu elice de 100 mm testo 417 - set 1 Anemometru digital cu elice de 100 mm testo 417 - set 2
 
Tehnologia de masurare compacta din domeniul HVAC testo
13 produse

Instrumentele de masurare HVAC asigura rezultate precise ori de cate ori aveti nevoie – rapide, flexibile, usor de utilizat si conectate la telefonul mobil sau tableta. Indiferent daca realizati lucrari de instalare si intretinere a sistemelor de climatizare si ventilatie, de service al sistemelor de incalzire, de asigurare a calitatii aerului interior si a confortului, de masurare a presiunii in aplicatii industriale sau masurarea temperaturii in mediile alimentare si de laborator – testo are instrumentul de masurare adecvat pentru fiecare parametru relevant.

13 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Instrumente de masurare - Calculatoare TA-SCOPE
 
Instrumente de masurare - Calculatoare TA-SCOPE

TA-SCOPE este un aparat precis pentru echilibrarea, masurarea si stocarea parametrilor sistemelor hidraulice: presiune diferentiala, debit, temperatura si putere. Robust, cu acuratete ridicata si usor de folosit, TA-SCOPE permite o echilibrare mai eficienta si mai rapida si o diagnosticare mai usoara a functionarii instalatiei. TA-SCOPE comunica usor cu software-ul HySelect, astfel beneficiem la maxim de datele inregistrate, permitand realizarea unui raport de echilibrare profesional si actualizari automate ale software-ului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aparat de localizare 3M™
 
Aparat de localizare 3M™

Localizeaza retelele subterane de utilitati: apa, comunicatii, gaze, energie. Se trece locatorul 3M™ Dynatel™ peste markeri pentru detectarea acestora si implicit a retelei subterane.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de marcare electronica 3M™
 
Sistem de marcare electronica 3M™

Markerii 3M™ localizeaza cu precizie retelele subterane edilitare. Forma markerilor va asigura ca acestia sunt intotdeauna in pozitie orizontala, indiferent cum sunt asezati in pamant, pentru o mai buna detectare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Analizor de retea Hioki 3198
 
Analizor de retea Hioki 3198

HIOKI 3198 masoara tranzitorii de tensiune si curent, caderile de tensiune, cresterile de tensiune, intreruperile de tensiune si fluctuatiile de frecventa, palpairile si analiza armonica a retelelor electrice industriale trifazate (I; U; Hz; kW; kVAr; kWh; kVArh..) pe cele 50 de puncte, pana la armonici pentru curent continuu si alternativ. Analizorul permite masurarea trifazata a valorii RMS a tuturor marimilor electrice din sistemele de curent alternativ.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Aparat de masurat

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...