Analizor de gaze de ardere cu senzori testo 300 de O<sub>2</sub>, CO pana la 4,000 ppm si NO Detector de scurgeri de gaze cu sonda flexibila testo 316i Analizor de gaze de ardere cu senzori testo 300 NEXT LEVEL Detector de scurgeri de gaze cu sonda flexibila testo 316-1
 
Tehnologia de masurare a sistemelor de incalzire testo
11 produse

Pentru a va asigura ca un sistem de incalzire functioneaza optim, trebuie efectuate diverse verificari functionale, activitati de reglare si masurare a sistemelor pe gaz sau combustibil solid, atat in timpul punerii in functiune, cat si la intervale regulate. Acestea includ analiza gazelor de ardere, masurarea presiunii diferentiale, localizarea scurgerilor si teste de etanseitate, masuratori ale temperaturii turului, testarea tensiunii, curentului si rezistentei, precum si masuratori de CO ambientale. Cu solutiile de masurare pentru sistemele de incalzire de la Testo, sunteti echipat pentru toate sarcinile de masurare in munca dvs. de zi cu zi - si va faceti treaba mai profesional, fiabil si mai rapid.

11 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Nivela laser rotativa Bosch GRL 600 CHV Professional Nivela laser multifunctionala Bosch GCL 2-50 G Professional Nivela laser cu linii Bosch GLL 2-15 G Professional Nivela laser cu puncte Bosch GPL 3 G Professional
 
Nivele laser Bosch
5 produse

Linii precise cu vizibilitate ridicata pentru utilizatorul profesionist. Alinierea orizontala si verticala a liniilor: fara efort si foarte precis cu nivelele laser autonivelante cu linii de la Bosch. Stabile, robuste, practice – nivelele laser cu linii, usor manevrabile, va furnitzeaza rapid rezultate exacte in mediul interior si exterior.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Laser multiliniar Hilti PM 30-MG
 
Laser multiliniar Hilti PM 30-MG

Laser multiliniar cu 3 linii cu fascicul verde reglabile la 360° pentru operatiuni de instalatii sanitare, nivelare, aliniere si verificarea unghiurilor. Cea mai compacta scula pentru operatiuni rapide si precise de aliniere la 360°, nivelare si verificarea unghiurilor. Design excentric compact, cu reglare fina pentru verificarea usoara a unghiurilor si instalare rapida. Acumulatorul pe Li-ion B12 permite pana la 1,5 zile de lucru in conditii de utilizare continua. Alertele de nerespectare a nivelului si acumulator descarcat ajuta la prevenirea erorilor si la evitarea intreruperilor neasteptate. Laser de clasa 2 – nu sunt necesare masuri de siguranta speciale.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Camera cu termoviziune Bosch GTC 600 C Professional
 
Camera cu termoviziune Bosch GTC 600 C Professional

Bosch GTC 600 C este robusta si rezista la caderi de la o inaltime de 2 m, are o clasa de protectie IP54 si poate fi utilizata in cele mai dificile conditii de pe santier. In plus, datorita acumulatorilor litiu-ion de 12 V, scula are o durata de functionare exceptionala. Documentarea si partajarea valorilor masurate este usoara cu aplicatia Bosch corespunzatoare datorita functiei de schimb simplu pentru transferul de date. Aceasta camera de termoviziune are o precizie inalta de ± 2,0 °C si un interval mare de temperatura, de la -20 °C pana la +600 °C.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Camera de termoviziune testo 868s
 
Camera de termoviziune testo 868s

Camera de termoviziune testo 868s face munca mai rapida si mai usoara fara renuntarea la tehnologia profesionala a camerelor de termoviziune. Se pot genera imagini in infrarosu fara erori si se pot compara in mod obiectiv, folosind functiile sale comode. Prin avertizare IFOV, testo ε-Assist si testo ScaleAssist, se evita erorile de masurare, se realizeaza fara efort setarile optime de emisivitate si temperatura reflectata pentru termografia in constructii. Camera de termoviziune testo 868s garanteaza comunicatie fara fir cu dispozitivul mobil prin WLAN. Cu aplicatia pentru mobil testo Tehermography App pentru iOS si Android se pot edita si trimite rapoartele direct de la locul masuratorilor, se pot salva online, sau se poate folosi telefonul sau tableta ca si al doilea ecran.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Telemetru cu laser Bosch GLM 50-27 CG Professional Telemetru cu laser Bosch GLM 50-27 C Professional
 
Telemetre cu laser Bosch
2 produse

Telemetrele cu laser de la Bosch sunt ideale pentru toti utilizatorii profesionisti care doresc sa faca rapid masuratori precise: echipate cu tehnica foarte moderna a laserului, telemetrele Bosch furnizeaza rezultate extrem de precise si fiabile.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de marcare electronica 3M™
 
Sistem de marcare electronica 3M™

Markerii 3M™ localizeaza cu precizie retelele subterane edilitare. Forma markerilor va asigura ca acestia sunt intotdeauna in pozitie orizontala, indiferent cum sunt asezati in pamant, pentru o mai buna detectare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Aparat de localizare 3M™
 
Aparat de localizare 3M™

Localizeaza retelele subterane de utilitati: apa, comunicatii, gaze, energie. Se trece locatorul 3M™ Dynatel™ peste markeri pentru detectarea acestora si implicit a retelei subterane.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Instrumente de masurare - Calculatoare TA-SCOPE
 
Instrumente de masurare - Calculatoare TA-SCOPE

TA-SCOPE este un aparat precis pentru echilibrarea, masurarea si stocarea parametrilor sistemelor hidraulice: presiune diferentiala, debit, temperatura si putere. Robust, cu acuratete ridicata si usor de folosit, TA-SCOPE permite o echilibrare mai eficienta si mai rapida si o diagnosticare mai usoara a functionarii instalatiei. TA-SCOPE comunica usor cu software-ul HySelect, astfel beneficiem la maxim de datele inregistrate, permitand realizarea unui raport de echilibrare profesional si actualizari automate ale software-ului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Aparat de masurat

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...