proidea.ro catalog online de informatii produse

Geberit Rimfree®, elibereaza-te de griji!


2018. octombrie 26.

Rimfree® este alegerea superioara in ceea ce priveste estetica si igiena

Geberit intelege ca mentinerea unei bai fara pata este o necesitate, deoarece curatenia si igiena sunt importante, mai ales in baie. Cu toate acestea, curatenia nu ar trebui sa devina o povara, in sensul ca nu trebuie sa va confruntati cu locuri dificil de curatat si sa folositi substante agresive de curatare.

Baile moderne sunt ingrijite si ordonate, deci nu este deloc surprinzator faptul ca aceasta tendinta se aplica si in cazul vasului WC. Recomandam ca vasul WC din toaleta de astazi sa fie Rimfree® - perfect curat, fara ustensile de curatare speciale.

Geberit va ofera gama de lux Keramag, intr-o varietate de colectii cu tehnologia Rimfree®: Citterio, Xeno2, My Day si gama KOLO prin colectiile: Ego, Life!, Traffic, Modo, Nova Pro, Style.

Rimfree® este alegerea superioara in ceea ce priveste estetica si igiena

De ce se realizeaza greu curatarea unei toalete?
In primul rand din cauza ramei de spalare. Este greu sa curatati sub aceasta rama de spalare si nu stiti niciodata sigur ce se ascunde acolo. Pentru curatarea ramei de spalare au fost dezvoltate ustensile, cum ar fi o perie speciala de toaleta, cu o parte separata pentru rama de spalare si agenti de curatare agresivi cu o duza de aplicare a produsului. Pentru a ascunde mirosurile urate, majoritatea oamenilor cumpara odorizante solide sau lichide. Este foarte putin probabil ca o toaleta curata va fi obtinuta in acest fel.

Tehnologia Rimfree® simplifica foarte mult curatarea toaletei. Nu sunt necesare nici perii de curatare speciale, nici agenti de curatare costisitori si daunatori. Suprafata interioara neteda a vasului de toaleta este curatata cu o singura miscare si lipsa ramei de spalare face Rimfree® alegerea superioara in ceea ce priveste estetica si igiena.

Rimfree® este alegerea superioara in ceea ce priveste estetica si igiena

Cum este posibila eliminarea ramei de spalare?
Geberit a introdus o tehnologie de spalare complet noua si patentata. Debitul de apa este controlat chiar inainte de a ajunge in vasul WC ceramic. Un asa numit ghidaj de spalare transmite fluxul de apa de-a lungul ambelor parti, exact in zona in care este nevoie pentru o spalare curata si temeinica. Ghidajul de spalare asigura o spalare totala care acopera o suprafata vasta a partii ceramice, reducand in acelasi timp consumul de apa. Multe vase WC ale concurentilor nu sunt complet lipsite de rama si nu au nici acest sistem de ghidare. Ele depind inca de o mica rama pentru a mentine apa in interiorul vasului WC. Dezvoltarea tehnologiei Rimfree® duce cu un pas mai departe ideea toaletelor fara rama de spalare: nicio rama, nicio problema, niciun compromis.

In concluzie, vasele obisnuite de WC depind de o rama de spalare care nu poate fi curatata cu usurinta. Mizeria si bacteriile se acumuleaza sub aceasta rama, rezultand mirosuri neplacute. Cu tehnologia Rimfree®, insa, nu exista nicio rama. Suprafata interioara neteda a unui vas WC Rimfree® de la Geberit este curatata dintr-o singura miscare. Cel mai bine se poate vedea imediat daca toata murdaria a fost indepartata.

Convingeti-va singuri prin accesarea site-ului www.geberit.ro/Rimfree sau vizionarea in showroom-urile Laguna Max (Bucuresti), Design & Mood (Constanta), Piastrelle (Cluj-Napoca) si reteaua magazinelor Romstal si Ambient.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre tehnologia Rimfree® sau colectiile de baie Keramag si KOLO, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Geberit Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-040083 , Bucuresti, Splaiul Unirii nr. 86 et. 3
Telefon: +40 21 330 3080
Fax: +40 21 330 3161
E-mail:
Web: www.geberit.ro
Departament Relatii cu Clientii
   
   
   
   
Geberit Grup este un furnizor de talie internationala specializat in tehnologii sanitare. Inca de la infiintare in anul 1874, compania a fost pionier in domeniul sanitar, stabilind intotdeauna noi trenduri folosindu-se de experienta si performantele anterioare. Astazi, Geberit exporta produsele sale in intreaga lume. Cu birouri de reprezentare in 40 de tari, Geberit este in continua crestere.
Denumiri marca: Geberit, KOLO, Keramag
Stire
proidea.ro s-a imbogatit cu produsele KOLO - Geberit Group
2018.01.22    
Keramag, noul brand al Grupului Geberit, introduce colectiile de baie premium
2017.10.16    
Vas ceramic de toaleta Rimfree® fara rama de spalare
2017.04.20    
Cuvinte cheie:  geberit  rimfree  keramag  kolo  wc  baie  bai  igiena  igienic  vas  vasul  tehnologia  colectii  gama  rama  spalare