Linii complete de produse pentru baie si igiena

Baterie 10° de perete, pentru cada Baterii pentru baie Chrome Chiuveta Formy 01 Chiuveta pentru baie Classic
 
Concepte pentru baie RAVAK
29 produse

Solutii complete pentru camera de baie. Camera de baie, la fel ca si intregul apartament, are nevoie de o idee decisiva, care sa alinieze suma fiecarui produs intr-un ansamblu functional si estetic. Ravak a pregatit o serie de propuneri sau concepte pentru ca o camera de baie sa poata sa indeplineasca toate dorintele si sa nu inceteze sa bine dispuna clientul chiar si dupa multi ani.

29 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Colectia de baie Geberit ONE
 
Colectii de baie Geberit

Pe cat de diferiti sunt oamenii, pe atat de diferite sunt si preferintele lor. De aceea, Geberit ofera colectia pentru baie potrivita pentru toate nevoile. Fie ca preferati formele organice curbate sau un aspect unghiular, Geberit are ceva pentru toata lumea. Designul lor modern si atemporal se combina bine si cu produsele existente. Functiile practice si bine gandite ofera, de asemenea, o varietate de solutii, in ceea ce priveste curatenia, spatiul, confortul si usurinta in utilizare, care simplifica viata. Toata ceramica din seriile de baie Geberit ONE, Acanto, Xeno², iCon, Smyle si VariForm este acum certificata de fundatia elvetiana myclimate.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Gama EXOS. Franke pentru toalete publice
 
Gama EXOS. Franke pentru toalete publice

EXOS. de la Franke Water Systems se caracterizeaza prin lavoare si accesorii complet asortate destinate bailor din zonele semipublice si publice ale institutiilor precum: hoteluri, restaurante, birouri sau receptii. Aceasta gama contine dozatoare de sapun cu diferite panouri frontale, dispensere de prosoape de hartie, cosuri de gunoi si o mare selectie de lavoare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Colectia de baie KOLO Rekord
 
Colectii de baie KOLO

Toate colectiile de baie KOLO sunt caracterizate de designul elegant, dar modern si functionalitatea utilizarii. Aceste colectii propun in principal corpuri cu forme fluide si diverse detalii ce vor facilita curatarea. Indiferent de dimensiunea baii, colectiile de baie Kolo va vor depasi asteptarile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Linia de produse sanitare pentru spatii publice Franke
 
Linia de produse sanitare pentru spatii publice Franke

Franke ofera obiecte sanitare pentru toaletele de prima clasa destinate spatiilor publice, cum ar fi cele din cadrul hotelier si din cel al restaurantelor, creand astfel o atmosfera de ospitalitate, eficienta economica si usurinta in ingrijire. Concepte personalizate pentru unitatile de spalare, suprafetele placute din punct de vedere estetic si accesorii de inalta calitate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Colectia de baie Subway 3.0 Colectia de baie Collaro Colectia de baie Architectura Colectia de baie O.novo
 
Obiecte sanitare Villeroy & Boch
6 produse

Colectiile de baie Subway 3.0, Collaro, Architectura, O.novo, Venticello si cadita de dus Planeo.

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Linii complete de produse pentru baie si igiena

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...