Chiuveta, bideu, WC, pisoar

 
Chiuvete ceramice Uni si Uni Slim

Chiuvetele rotunde sunt un clasic si se potrivesc cel mai bine pentru montarea pe un blat sau pe un mobilier pentru lavoare stative. Fabricate din ceramica de inalta calitate si sunt destinate instalarii numai pe blat in forma de L sau I sau pe un mobilier pentru lavoare, SUD 260.01. Chiuveta trebuie combinata cu un ventil fix, pentru a preveni scurgerea apei. Se recomanda sa se monteze pe blat sau pe mobilierul de sub lavoar o baterie Chrome CR 015.00 cu inaltimea de 311 mm sau o baterie 10° TD 015.00 cu inaltimea de 334 mm.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Chiuvete, WC, bide RAVAK
6 produse

Echipamentele RAVAK pentru toalete au caracteristici care combina materiale traditionale (ceramica) si un design modern. RAVAK confectioneaza vasele de toaleta dintr-o ceramica de calitate plina de maiestrie, cu un design simplu si perfect fara a dori a se atrage atentia ci pentru a sustine functiile practice ale camerei de baie.

6 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Vas WC Geberit AquaClean si AquaClean Sela

Geberit AquaClean este combinatia dintre o igienizare naturala, un confort deosebit si un design elegant. Avantajele si functiile oferite de aceast WC modern, au reusit sa entuziasmeze pana si clientii cu cele mai exigente cerinte. Cu Geberit AquaClean Sela, gama de succes a vaselor WC cu functie de bideu a fost imbogatita sub forma unei solutii complete, reproiectate integral. Pe langa modelul suspendat, este disponibila o versiune cu sustinere pe pardoseala – care pastreaza aceeasi eleganta exceptionala. Ca rezultat, in prezent exista un model Geberit AquaClean Sela pentru fiecare design al camerei de baie.

CAD
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Obiecte sanitare Mondial

Cuprinde gama de produse Basic, Saval, Solinar, Pearl, Logic si Cubus. Colectiile Cubus si Logic pot fi achizitionate si cu ceramica tratata E+, suprafata care respinge apa, astfel ca murdaria si piatra sa se depuna foarte greu pe suprafata acesteia. Armonia subtila de linii drepte si curbe, colectia se remarca prin claritatea designului si prin eleganta discreta a formelor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...