Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus

Cabine si usi pentru dus RAVAK Nexty Cabine semirotunde Supernova SKCP4 Cabine de dus Pivot Cabine de dus Blix
 
Cabine si usi de dus RAVAK
10 produse

Gama larga de cabine de dus Ravak este impartita in mai multe categorii in functie de constructia produsului, materialele folosite, stil, design si pret.

10 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Suprafata pentru dus Setaplano Suprafata de dus Geberit Olona Suprafata de dus Geberit Nemea
 
Suprafete de dus Geberit
3 produse

Dusurile cu scurgere in podea sunt o parte importanta a bailor confortabile - ofera in mod considerabil mai mult confort si pur si simplu arata mai bine. Datorita solutiilor tehnice inteligente Geberit, acestea sunt de asemenea usor si sigur de instalat, definind dusul in tendinte.

3 produse
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Coloana de dus RAVAK 10° Free black Coloana de dus RAVAK Termo cu functie Stop si polita Coloana de dus RAVAK TE 091.00/150 Termo 100 Coloana de dus RAVAK Termo 300
 
Coloane de dus RAVAK
10 produse

Capul de dus manevrabil avand latimea optima combinat cu dusul manual imbina stilul, confortul si practicul. Sistemele duale de dus pot fi echipate cu baterii termostate, prin care se evita fluctuatiile de temperatura in timpul imbaierii. Inaltimea dusului vertical poate fi reglata chiar si dupa instalarea acestuia in perete. Se poate roti dusul de deasupra capului intr-o parte sau alta, dupa nevoie.

10 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cadite de dus ASYMETRIC Pro 10° Cadite de dus Elipso Pro Chrome Cadite de dus Elipso Pro Cadite de dus Elipso Pro Flat
 
Cadite de dus acrilice sau turnate RAVAK
7 produse

Cadite de dus foarte rezistente, turnate din marmura artificiala cu design extra-plat. Sunt recomandate pentru toate cabinele de dus moderne. Datorita inaltimii de numai 30 mm se pot instala fara probleme la nivelul pardoselii. Gama variata de cadite din acril, sau cadite din marmura turnata. Cele din acril sunt disponibile din gamele Kaskada, Galaxy si caditele adanci Sabina. Cele din marmura turnata sunt cele din gamele Galaxy Pro, Galaxy Pro Flat si Galaxy Pro Chrome. Fiecare gama ofera cadite de dus de diferite dimensiuni, forme, modele si metode de instalare. Caditele RAVAK pot fi montate direct pe podea, pe picioare, incorporate in podea sau zidite. Se adapteaza perfect si la cabinele de dus foarte mari, cea mai mare cadita pe care o faceme este de 90 x 120 cm.

7 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sticla Luxclear Protect pentru cabina de dus
 
Sticla Luxclear Protect pentru cabina de dus

Luxclear Protect este o sticla transparenta, cu o acoperire pirolitica invizibila (pe o fata) special conceputa pentru cabine de dus. Pelicula permanenta a fost special dezvoltata pentru a proteja suprafata de sticla si a incetini drastic procesul de imbatranire atunci cand este in contact cu apa si detergentii, impiedicand murdaria sa adere pe suprafata sticlei. Sticla Luxclear Protect pentru cabina de dus este disponibila in mai multe dimensiuni: 600x321cm, 225x321 cm si 255x321 cm; cu grosimi de 6 sau 8 mm.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa de constructie wedi Fundo Plano pentru dus plat
 
Cadita dus Wedi Fundo Plano

Wedi Fundo Plano este cea mai plata cadita pentru dusuri la nivelul pardoselii disponibila pe piata. Cu scurgerea integrata din fabrica aceasta are o inaltime de numai 65 mm. In cazul renovarilor in care conteaza fiecare milimetru, aceasta inovatie este absolut imbatabila. Domenii de utilizare: hoteluri, sali sport, constructii rezidentiale si azile.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cabine de dus, cadite si cazi de baie Kolo
 
Cabine de dus, cadite si cazi de baie KOLO

Dusul de dimineata va relaxeaza si va confera forta pentru ziua care urmeaza, de aceea este important sa va alegeti produsele corespunzatoare. Seriile variate de cabine de dus, cadite si cazi de baie Kolo by Geberit Group ofera solutii practice si functionale la cele mai inalte standarde de calitate si cu un design elegant. Constructie solida, instalare usoara, profile de cea mai buna calitate, sticla securizata si sisteme culisante de inchidere – toate acestea sunt standarde obligatorii la cabinele de dus, caditele si cazile de baie Kolo by Geberit Group.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Cadita de dus Planeo
 
Cadita de dus Planeo

Inovatiile adevarate sunt rare. Cu toate acestea, aceasta cada de dus va lasa o impresie de durata atat asupra dumneavoastra, cat si asupra clientilor dumneavoastra: datorita tehnologiei unice RockLite bazata pe poliuretan de inalta calitate, Planeo este extrem de stabil, dar atat de usor incat poate fi transportat si instalat de o singura persoana. Ofera o senzatie de siguranta sub picioare si este placut la atingere. Iar designul sau minimalist atemporal este perfect pentru orice baie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Baterii cu montare in perete pentru dus Schell Linus D-SC-T Baterii dus Schell Vitus VD-SC-M cu montare pe perete Panouri pentru dus Schell Linus Trend
 
Panouri si baterii pentru dus Schell
3 produse

Baterii cu montare in perete pentru dus si accesorii, panouri pentru dus, panouri si baterii cu montare in perete pentru dus si accesorii.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Sistem de dus, cadita de dus, cabina de dus

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...