Alukönigstahl si Schüco sarbatoresc 60 de ani de parteneriat

Totul a inceput in 1958, la targul international "Hannover Messe"

Alukönigstahl si Schüco sarbatoresc 60 de ani de parteneriat
Alukönigstahl si Schüco sarbatoresc 60 de ani de parteneriat


Alukönigstahl sarbatoreste 60 de ani de parteneriat de succes, alaturi de Schüco International, liderul de piata al sistemelor din aluminiu. Aceasta cooperare si dezvoltarea continua de produse au condus Alukönigstahl catre pozitia de lider in tehnologie si inovatie si pe piata din Romania.

Datorita parteneriatului strategic dintre cele doua companii, Schüco s-a extins si a ajuns la clientii din regiunea estica a Europei cu cele mai performante sisteme de profile arhitecturale pentru constructia de ferestre, usi, fatade si sere. Acestora li se adauga sisteme de protectie solara, balcoane, sisteme de protectie antiexplozie, antiefractie sau antifurt.

"Totul a inceput in 1958, la targul international "Hannover Messe", unde Karl König - bunicul actualului CEO al Alukönigstahl, Philip König - a convins compania Schüco de beneficiile unei colaborari. Incepand cu 11 septembrie 1958, parteneriatul de succes dintre cele doua companii a confirmat de-a lungul celor 60 de ani ca acestea actioneaza in beneficiul clientilor sai, raspund nevoilor din prezent ale acestora, dar, mai ales, asigura succesul ambelor parti in viitor", a declarat Attila Beer, Administrator Alukönigstahl Romania si Republica Moldova.

Alukönigstahl si Schüco sarbatoresc 60 de ani de parteneriat
Alukönigstahl si Schüco sarbatoresc 60 de ani de parteneriat


Alukönigstahl este o companie de familie care opereaza in Europa Centrala si de Sud-Est si care este deja la cea de-a patra generatie. Loialitatea angajatilor dar si a numerosi clienti care se pastreaza de-a lungul acestor generatii subliniaza insemnatatea parteneriatului reciproc: personal, orientat spre servicii, loial si stabil. Cu echipe tehnice si de vanzari solide, compania ofera consultanta si asistenta tehnica in toate etapele unui proiect de constructie.

Abordarea orientata catre client, expertiza recunoscuta si parteneriatul cu Schüco permit Alukönigstahl sa ofere solutii personalizate, avansate tehnologic si orientate catre viitor partenerilor sai locali. In prezent, colaborarea strategica asigura succesul proiectelor arhitecturale din cele 17 tari in care este prezent Alukönigstahl, prin indeplinirea celor mai stricte cerinte de calitate, securitate si eficienta energetica.

Alukönigstahl si Schüco sarbatoresc 60 de ani de parteneriat
Alukönigstahl si Schüco sarbatoresc 60 de ani de parteneriat

Despre Schüco
Cu sediul in Bielefeld, Schüco International KG dezvolta si vinde solutii de sisteme pentru ferestre, usi si fatade. Cu peste 4900 de angajati la nivel mondial, compania lucreaza pentru a fi liderul industriei in ceea ce priveste tehnologia si serviciile inovatoare. In plus fata de produsele inovatoare pentru cladirile rezidentiale si comerciale, specialistul in fatade pentru cladiri ofera consultanta si solutii digitale pentru toate fazele unui proiect de constructie - de la ideea initiala pana la proiectare, fabricare si instalare. 12.000 de producatori, dezvoltatori, arhitecti si investitori din intreaga lume colaboreaza cu Schüco, compania fiind activa in mai mult de 80 de tari, cu o cifra de afaceri de 1,575 miliarde de euro in 2017.

Despre Alukönigstahl Romania
Infiintata in 1864, Alukönigstahl GmbH este o companie de familie dezvoltata de-a lungul a cinci generatii, iar in prezent acopera 17 tari Sud-Est europene, cu o cifra de afaceri de peste 300 milioane de euro (in 2014). Din 1995, s-a infiintat filiala din Romania, cu sediul si depozitul central in Bucuresti si un birou tehnico-comercial in Cluj. Alukönigstahl asigura partenerilor sai locali o gama larga de produse si servicii: sisteme de profile Schüco din PVC si aluminiu pentru ferestre si usi, pereti cortina si luminatoare; sisteme de profile din otel Jansen pentru ferestre si usi, pereti cortina si luminatoare; documentatie tehnica completa pentru producerea tamplariei; consultanta pentru alegerea solutiei optime din punct de vedere tehnic si financiar pentru un proiect. Avand peste 3.000 de parteneri din domeniul investitiilor imobiliare, arhitecturii si constructiilor metalice, in ultimii 23 de ani au fost realizate peste 5.000 de proiecte, si constructii reprezentative.

Alukönigstahl si Schüco sarbatoresc 60 de ani de parteneriat
Alukönigstahl si Schüco sarbatoresc 60 de ani de parteneriat
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Schüco, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ALUKÖNIGSTAHL Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Sisteme Schüco de usi glisante si pliante Sistem de usi glisante Schüco ASS 77 PD Sistem de usi glisante Schüco ASS 70.HI Sisteme de usi glisante Schüco ASE 60/80
 
Sisteme Schüco de usi glisante si pliante din aluminiu
5 produse

Usile glisante de la Schüco se impun prin polivalenta lor: ca treceri transparente sau separatori de spatii ele pun accente in spatiiul interior - sau creaza treceri generoase catre exterior. Mai mult, dotarea, designul si tehnologia sunt bineinteles de cea mai inalta calitate si nu lasa nici o doleanta nesatisfacuta. Design atractiv, posibilitati de creatie individuale, economiseste spatiu, posibilitati multiple de utilizare, ca usa de balcon sau terasa, in sera sau ca inchidere de spatiu, diverse variante de deschidere, larga diversitate cromatica, usor de folosit si silentios, siguranta a sistemului, inalta izolare termica, protectie antiefractie.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistemul Schüco AKS IW 40 pentru compartimentari interioare Sisteme ferestre Schüco AWS Fereastra de ventilare Schüco AWS VV Sisteme Schüco din aluminiu pentru usi rezistente la foc
 
Sisteme de profile Schüco din aluminiu pentru usi si ferestre
7 produse

Peretii cortina reprezinta elementul central in proiectarea si executia invelisurilor de cladiri. In acest domeniu, Schüco ofera o diversitate a sistemului cu care se pot executa pana si cele mai inovative concepte din punct de vedere arhitectonic: de la pereti cortina din siruri orizontale de ferestre cu o optica perfecta pana la pereti cortina high-tech sinergetice trecand prin pereti cortina structurali.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de perete cortina din aluminiu Schüco FWS 50/60 Sistem perete cortina structural Schüco FW50+ SG Sisteme din aluminiu pentru pereti cortina Schüco USC 65 Sistem de ferestre din aluminiu inglobate in pereti cortina Schüco AWS 114
 
Sisteme de profile Schüco din aluminiu pentru fatade si luminatoare
7 produse

Fie aluminiu sau otel, perete cortina clasic cu montanti si rigle sau modular: ALUKÖNIGSTAHL este specialist in pereti cortina si luminatoare. Posibilitatile de utilizare flexibile cu respectarea cerintelor moderne pentru invelisuri de cladiri reprezinta un standard contemporan.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem biometric de acces Fingerprint Schüco Sistem de management al usilor Schüco Door Control System Sistem de automatizare pentru usa de intrare Schüco BlueCon
 
Sisteme Schüco de control acces
3 produse

Sisteme Schüco Door Control System, sisteme biometrice de acces Fingerprint si sistem de automatizare pentru usa de intrare BlueCon.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile PVC Schüco LivIng cu izolare termica la nivel de casa pasiva Ferestre Schüco TopAlu Sistem de ferestre Schüco Alu Inside Sisteme Schüco CT 70
 
Sisteme de profile Schüco din PVC
6 produse

Printr-o usa atractiva se poate in mod deosebit scoate in evidenta stilul individual al caselor. Astfel, va stau la dispozitie culorile si foliile cunoscute, ca si o larga varietate de umpleri.
La alegerea ferestrelor din PVC beneficiati de calitate, design si inovatie. Sistemele de ferestre din PVC de la Schüco combina aceste caracteristici, care formeaza un sortiment multifunctional, facand posibile libertatea cat mai mare de creatie si siguranta superioara de proiectare.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de ventilatie incastrat in fereastra Schüco VentoTherm
 
Sistem de ventilatie incastrat in fereastra Schüco VentoTherm

Sistemul VentoTherm realizeaza ventilatia automata, cu fereastra inchisa: aerul exterior este filtrat si trecut prin schimbatorul de caldura. Aici este incalzit folosindu-se caldura recuperata din aerul incaperii. Aerul viciat din incapere este absorbit in aparat si evacuat dupa ce a fost trecut prin recuperatorul de caldura. Din punct de vedere constructiv VentoTherm este o cutie, cu inaltimea de 50 mm si latimea variabila (peste 1050 mm, in functie de dimensiunea necesara), integrata in fereastra, aspectul ansamblului fiind unitar si elegant. Filtrul din dotare impiedica accesul oricarui fir de praf, cat de fin, a polenului si insectelor. Functia de recuperare a caldurii are un randament de 45% si reduce pierderea de energie prin aerisire cu 35%. Izolarea fonica este, in functie de vitrare, de pana la 42 dB.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem ventilatie ascunsa cu recuperare de caldura  Schüco VentoTec
 
Sistem ventilatie ascunsa cu recuperare de caldura Schüco VentoTec

Schüco VentoTec este un sistem de ventilatie special conceput pentru cladirile comerciale si este completarea perfecta pentru sistemele de ventilatie descentralizata. Pe langa un aport marit de aer proaspat si recuperarea optimizata de caldura, acest sistem se integreaza perfect in constructiile de ferestre si fatade. Se poate monta ascuns in parapet sau in vitraje fixe.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...