Fereastra si usa din PVC, profil din PVC

Fereastra Internorm din plastic si plastic/aluminiu KF 310 Fereastra din plastic si plastic/aluminiu KF 410 Fereastra din plastic si plastic/aluminiu KF 510 Fereastra din plastic si plastic/aluminiu KF 520
 
Ferestre Internorm din plastic si plastic/aluminiu
6 produse

Ferestrele din plastic sunt realizate in interior si exterior din plastic alb. In plus, trei variante diferite sunt posibile, ce pot fi alese in functie de model si culoarea de izolare. Suprafata exterioara din aluminiu este optionala.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile PVC 4 camere Q60
 
Sistem de profile PVC 4 camere Q60

Sistemul PVC Q60 cu 4 camere, este primul sistem dezvoltat de ETEM. Este un profil clasa A, care are un design clasic si parametrii tehnici excelenti. Realizat conform standardelor si cerintelor europene, sistemul PVC Q60 este proiectat pentru a asigura un set intreg de produse care permit gasirea rezolvarea solutiilor specifice pe proiect. Este potrivit pentru atat pentru cladiri noi precum si pentru reabilitari. Indicele de transfer termic al ferestrelor Q60 este U= 1,33 W/m²K, iar indicele de transfer fovic este Rw= 37 dB. Stabilizatorii pe baza de calciu - zinc folositi in producerea profilelor nu dauneaza mediului, imbunatatesc stratul exterior al profilului si garanteaza un process de reciclare complet. Beneficii: instalare extrem de usoara a echipamentului; varietate mare de folii decorative pentru suprafata profilului, oferind multe optiuni pentru culori si finisaje de lemn; posibilitatea de instalare a unui capac din aluminiu; solutii nelimitate de design si culoare pentru capacul din aluminiu; doua nivele de scurgere pentru a elimina patrunderea apei.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile GEALAN S 8000 IQ si S 8000 IQ Plus Sistem de profile S 9000 GEALAN Sistem de profile GEALAN-KUBUS® Sistem de glisare GEALAN Smoovio
 
Ferestre ecologice din PVC GEALAN
8 produse

Sistemele moderne de profile din PVC GEALAN pentru ferestre si usi ofera posibilitatea de a realiza aproape orice in domeniul tamplariei. Din oferta GEALAN Romania amintim sistemele S 8000, S 9000, KUBUS si SMOOVIO. Portofoliul de produse GEALAN este completat de programe, de accesorii si constructii speciale.

8 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile PVC Schüco LivIng cu izolare termica la nivel de casa pasiva Ferestre Schüco TopAlu Sisteme Schüco CT 70 Usi liftant-glisante Schüco EasySlide
 
Sisteme de profile Schüco din PVC
5 produse

Printr-o usa atractiva se poate in mod deosebit scoate in evidenta stilul individual al caselor. Astfel, va stau la dispozitie culorile si foliile cunoscute, ca si o larga varietate de umpleri.
La alegerea ferestrelor din PVC beneficiati de calitate, design si inovatie. Sistemele de ferestre din PVC de la Schüco combina aceste caracteristici, care formeaza un sortiment multifunctional, facand posibile libertatea cat mai mare de creatie si siguranta superioara de proiectare.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile PVC 5 camere Q72
 
Sistem de profile PVC 5 camere Q72

Sistemul de profile PVC Q72 cu cinci camere dezvoltat de ETEM este un profil clasa "A", creat in concordanta cu reglementarile din ce in ce mai numeroase de pe piata europeana. Este un sistem de inalta calitate si viabilitate cu izolare termica Uw=0,74 W/m²K si fonica Rw=47 dB excelente, oferit intr-o paleta ampla de finisaje de lemn sau variante de finisare prin intermediul capacelor de aluminiu vopsite in orice RAL. Sistemul PVC Q72 este proiectat pentru a asigura un set complet de produse prin care se obtin solutii viabile pentru orice proiect. Folosirea lui este recomandata atat la cladirile noi cat si la renovarea celor existente. Stabilizatorii de Calciu-Zinc folositi la producerea profilelor nu dauneaza mediului inconjurator, imbunatatesc stabilitatea stratului exterior si garanteaza un process de recilare deplin. Beneficii: garnituri de etansare integrate; fixare usoara si sigura a pieselor; profile de armare egale; varietate arhitecturala si de design; posibilitatea de a instala capace din aluminiu; folosirea oricaror culori RAL si anodizarea capacelor din aluminiu; acoperirea cu pulberi imitatie de lemn.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Profil pentru ferestre GENEO® Profil pentru ferestre Brillant-Design Profil pentru ferestre si usi SYNEGO Profil pentru ferestre Euro Design 70
 
REHAU - Sisteme pentru ferestre si fatade
5 produse

In domeniul constructiei ferestrelor si fatadelor REHAU furnizeaza intreprinderilor specializate programe si servicii adecvate pietei. Oferta cuprinde tehnica, design, marketing si service. Toate sistemele pentru profile au o baza comuna pentru ca beneficiarii firmei REHAU sa obtina productivitate maxima. Pierderile de energie se pot reduce cu ajutorul sistemelor de ferestre si fatade cu mare capacitate termoizolanta prin optimizarea invelisului cladirii sub aspect tehnic si economic cu solutii de la REHAU.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Fereastra si usa din PVC, profil din PVC

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...