ETEM SYSTEMS Srl Sistem de profile PVC 4 camere Q60

Sistemul PVC Q60 cu 4 camere, este primul sistem dezvoltat de ETEM. Este un profil clasa A, care are un design clasic si parametrii tehnici excelenti. Realizat conform standardelor si cerintelor europene, sistemul PVC Q60 este proiectat pentru a asigura un set intreg de produse care permit gasirea rezolvarea solutiilor specifice pe proiect. Este potrivit pentru atat pentru cladiri noi precum si pentru reabilitari. Indicele de transfer termic al ferestrelor Q60 este U= 1,33 W/m²K, iar indicele de transfer fovic este Rw= 37 dB. Stabilizatorii pe baza de calciu - zinc folositi in producerea profilelor nu dauneaza mediului, imbunatatesc stratul exterior al profilului si garanteaza un process de reciclare complet. Beneficii: instalare extrem de usoara a echipamentului; varietate mare de folii decorative pentru suprafata profilului, oferind multe optiuni pentru culori si finisaje de lemn; posibilitatea de instalare a unui capac din aluminiu; solutii nelimitate de design si culoare pentru capacul din aluminiu; doua nivele de scurgere pentru a elimina patrunderea apei.

Documente
Specificatii

Alte produse ale companiei

Profile standard din Aluminiu ETEM Profile customizate din Aluminiu ETEM
 
Profile aluminiu ETEM
2 produse

O gama larga de sectiuni solide si concave ale formelor standard, de tuburi rotunde, patrate, dreptunghiulare, corniere, profile in forma de "U" sau "T" este disponibila in aliaje 6060, 6063, 6005 si 6082. Sectiunile standard sunt folosite pentru mobila, realizarea de elemente de constructie auxiliare cum ar fi usi si ferestre, elemente de design interior, structure usoare, umbrare, copertine, etc.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem liftant-glisant profile aluminiu cu bariera termica E39
 
Sistem liftant-glisant profile aluminiu cu bariera termica E39

Sistemul E39 are obiectivul de a oferi mai multa libertate in ceea ce priveste diferitele tipuri de deschideri. Sistemul de profile E39 pentru ferestre si usi liftant-glisante permite diferentierea si adaptarea nu numai la exteriorul unei case, al unui hotel sau a unei institutii, dar, de asemenea, garanteaza solutii de interior in functie de necesitatile si destinatia acestuia. Sistemul E39 permite patrunderea luminii naturale, asigura izolatie fonica, adaptabilitate, este eficient energetic, si nu in ultimul rand, datorita materialelor de inalta calitate, acesta garanteaza functionarea fara defectiuni, pe termen lung.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E24
 
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E24

Sistem extrem de stabil si solid pentru ferestre si usi din aluminiu ce utilizeaza bare din poliamida ranforsata cu fibra de sticla de 24mm latime. Caracteristici: linie dreapta sau curba latimea sistemului intre interior si exterior: 67,5 mm pentru linie dreapta si 75 mm pentru linie curba; deschideri - deschidere pe ax vertical, oscilobatanta, deschidere pe ax orizontal la partea de sus sau de jos, usi armonica, osciloculisare si culisare in plan paralel; profile complementare cu coeficient de inertie crescut pentru realizarea vitrinelor de mari dimensiuni; serie eleganta cu cercevea ascunsa; geam dublu termoizolant de la 18 la 46 mm; accesorii pentru sistem si garnituri de etansare EPDM proiectate cu atentie, pentru imbunatatirea izolarii termice, a drenajului si a impermeabilitatii la aer.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E75
 
Sistem profile aluminiu cu bariera termica E75

E75 este un sistem de deschidere proiectat si realizat special pentru a indeplini cerintele erei moderne de conservare a energiei in constructia de cladiri. Trasaturi speciale precum barele de izolare interna, garnitura de etansare EPDM cu camere multiple si poliamidele de 39 mm proiectate special, ofera o izolare termica excelenta de Uf = 1,4 W/m² si fac ca E75 sa indeplineasca cele mai inalte standarde. Sistemul ofera o mare varietate de solutii functionale si estetice si o paleta larga de profile, avand optiuni pentru linii clasice si drepte. Dimensiunile de baza ale E75 sunt 75mm largimea canatului si combinatia de cadre fixe si inaltimea canatului de la numai 106 mm. E75 este un sistem rezistent proiectat pentru a indeplini orice cerinta asociata usilor si ferestrelor unei cladiri. Cu grosimea peretelui de aluminiu variind de la 1,6 mm la 2,5 mm, este conceput special pentru usi care vor fi supuse unei utilizari intensive de-a lungul timpului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de fixare pentru panouri fotovoltaice
 
Sisteme de fixare pentru panouri fotovoltaice

Pentru implementarea pe teren, ETEM a dezvoltat si promoveaza solutii integrate pentru montarea modulelor fotovoltaice. Acestea se realizeaza prin elementele verticale de fixare in pamant singulare sau duble, din otel zincat. Solutia de montaj cu fundatie de beton este de asemenea disponibila la montarea in pamant. Panele orizontale sunt confectionate exclusiv din profile de aluminiu.
Solutii pentru montajul pe acoperisul cladirilor. Profile din aluminiu rezistente si fiabile: contravantuiri preasamblate realizate din aluminiu pentru o instalare si reglare facile; ajustare usoara a unghiului de inclnatie - intre 25°, 30° si 35°; clemele de fixare a modulelor fotovltaice se adapteaza oricarei grosimi a acestora; disponibilitatea de fixare chimica avand garantia impermeabilitatii la apa, potrivite pentru acoperis tip terasa.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Categorii recomandate

Fereastra si usa din PVC, profil din PVC
Fereastra si usa din PVC, profil din PVC
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Fereastra si usa metalica, profil metalic
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Sistem de actionare usi, ferestre, luminatoare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Broasca
Broasca

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...