proidea.ro catalog online de informatii produse

Sistem glisant - profile aluminiu cu bariera termica E52


Sisteme glisante - profile aluminiu cu/fara bariera termica ETEM   Sistem glisant - profile aluminiu cu bariera termica E52

 
coeficient de transfer termic (U) [W/m²·K] 2,0
domeniu de utilizare renovarea hotelurilor;
vile;
sali piscine;
restaurante;
proiecte rezidentiale
etanseitate apa - clasa E1050
izolare fonica la zgomot aerian (Rw) [dB] 36
permeabilitate aer - clasa 4

E52 este un sistem glisant care apartine noii generatii de sisteme cu rupere de punte termica ale ETEM si ofera, in categoria sa, o excelenta izolare termica si fonica. Proiectat pentru a indeplini nevoile legate de estetica si functionalitate, E 52 ofera o gama larga de profile, atat pentru linii drepte cat si pentru contururi rotunjite care asigura flexibilitate in construirea unei palete largi de tipologii. E52 este un sistem avand canatul de 38mm, ideal pentru deschideri medii si mari. Designul sau inovator prin folosirea poliamidelor de pana la 34mm, abilitatea sistemului de a suporta greutati mari ale geamului prin folosirea sinelor din otel inoxidabil asigura rezistenta, functionalitatea in timp si posibilitatea de a construi profile cu certificari anti-efractie, sunt trasaturi ce recomanda sistemului E52 ca fiind alegerea excelenta pentru un sistem glisant cu izolare termica. Beneficii: posibilitatea de a crea constructii durabile pentru deschideri mari si medii; un rezultat final perfect, in linii drepte sau patrate, datorat in principal marii varietati de profiluri; securitate sporita datorita incuietorii in trei puncte; etanseitare optima; folosire usoara si sigura datorita mecanismelor speciale folosite. Posibilitatea de a folosi pulberi in orice culoare RAL, modele speciale de lemn si alte metode de procesare a suprafetelor - anodizare.
Firma
Sediu: RO-077090 Ilfov, com. Domnesti, Bretea Autostrada Bucuresti Pitesti km 11 +272
Telefon: +40 21 351 8115
Fax: +40 21 319 3024
E-mail:
Web: www.etem.com
Web: www.etem.ro
Andreas Laspadakis  
   
Razvan Copilu
manager vanzari +40 76 223 2988
   
   
Fisier descarcabil
 
 
 
 
 
 
Stire
ETEM SYSTEMS prezinta noul sistem glisant de profile din aluminiu E52 ECS
2017.12.15    
Cerere de informatii si oferta de pret

Apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.

Cuvinte cheie:  sistem  liftant  sisteme  liftante  glisant  glisante  profile  profil  aluminiu  bariera  termica  e52  e  52  etem  systems  szstems
 
coeficient de transfer termic (U) [W/m²·K] 2,0
domeniu de utilizare renovarea hotelurilor;
vile;
sali piscine;
restaurante;
proiecte rezidentiale
etanseitate apa - clasa E1050
izolare fonica la zgomot aerian (Rw) [dB] 36
permeabilitate aer - clasa 4
Cerere de informatii si oferta de pret

Bifati produsul, apoi apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.