ALUKÖNIGSTAHL Srl

ALUKÖNIGSTAHL Srl

Sistem de ferestre din aluminiu Schüco AWS 75 PD.SI Sistem de ferestre din aluminiu Schüco AWS 90 AC.SI Sistem de aluminiu pentru usi de intrare Schüco AD UP 75/90 Sisteme pentru usi Schüco ADS
 
Sisteme de profile Schüco din aluminiu pentru usi si ferestre
11 produse

Schüco ofera o gama variata de sisteme de profile din aluminiu pentru usi si ferestre. Datorita gamei variate de produse se poate gasi usor seria care se potriveste cel mai bine fiecarei dorinte. Acestea indeplinesc cele mai mari exigente in ceea ce priveste izolarea termica si siguranta antiefractie.

11 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de perete cortina din aluminiu Schüco FWS 50/60 Sistem din aluminiu pentru fatade structurale Schüco FWS 50 SG Sistem perete cortina Schüco FWS 60 CV Sistem perete cortina Schüco FWS 35 PD
 
Sisteme de profile Schüco din aluminiu pentru fatade si luminatoare
6 produse

Fie aluminiu sau otel, perete cortina clasic cu montanti si rigle sau modular: ALUKÖNIGSTAHL este specialist in pereti cortina si luminatoare. Posibilitatile de utilizare flexibile cu respectarea cerintelor moderne pentru invelisuri de cladiri reprezinta un standard contemporan.

6 produse
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sistem de profile PVC Schüco LivIng cu izolare termica la nivel de casa pasiva Ferestre Schüco TopAlu Sisteme Schüco CT 70
 
Sisteme de profile Schüco din PVC
3 produse

Printr-o usa atractiva se poate in mod deosebit scoate in evidenta stilul individual al caselor. Astfel, va stau la dispozitie culorile si foliile cunoscute, ca si o larga varietate de umpleri.
La alegerea ferestrelor din PVC beneficiati de calitate, design si inovatie. Sistemele de ferestre din PVC de la Schüco combina aceste caracteristici, care formeaza un sortiment multifunctional, facand posibile libertatea cat mai mare de creatie si siguranta superioara de proiectare.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Fatada textila Schüco FACID Freestyle
 
Fatada textila Schüco FACID

Schüco FACID deschide noi posibilitati pentru modelarea flexibila a fatadelor. Noua fatada textila ofera un spectru vast de creativitate prin modelarea tridimensionala si prin posibilitatea imprimarii digitale a materialului textil. In functie de modul de utilizare si de tipul cladirii se pot alege diverse tipuri de tesaturi, toate avand durata mare de viata.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de profile din otel Jansen Art' 15 Sistem de profile Jansen pentru usi liftant-glisante Sisteme de profile din otel Jansen Janisol Arte 2.0 Sisteme de profile din otel Jansen Janisol HI
 
Sisteme de profile din otel Jansen
5 produse

Otelul este deosebit de robust si rezistent la deteriorari mecanice si ofera avantaje in ceea ce priveste antiefractia, protectia fonica si antifoc. Formele rafinate ale profilelor pot prelua cu success solicitarile privitoare la rezistenta la flambare, torsiune si indoire. Totodata valorile statice bune ale otelului fac posibila o dimensiune minima a profilelor.
Datorita rezistentei ridicate a otelului si a otelului inoxidabil, usile Jansen Janisol sunt perfecte pentru cladiri cu trafic ridicat, cum ar fi: institutii publice, spitale, scoli si centre sportive. Otelul inoxidabil adauga un aspect elegant si reduce intretinerea la minimum. Asadar, otelul inoxidabil Janisol este alegerea potrivita pentru centre comerciale, banci si hoteluri.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de profile din otel Jansen Janisol 2 EI 30 Sisteme de profile din otel Jansen Janisol C4 EI 60/90
 
Sisteme de usi rezistente la foc Jansen
2 produse

Jansen a recunoscut avantajele ceramicii si le-a exploata in folosul sau. Au rezultat profile rezistente la foc care imbina optim stabilitatea si caracteristici exceptionale de rezistenta la foc. Datorita materailului inovativ de umplere a profilului se obtine rezistenta la foc pana la EI90.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme Schüco de usi glisante si pliante Sistem de usi glisante Schüco ASS 77 PD Sistem izolat pentru usi glisante Schüco ASE 60 Sistem de usi glisante Schüco ASE 67 PD
 
Sisteme Schüco de usi glisante si pliante din aluminiu
7 produse

Usile glisante de la Schüco se impun prin polivalenta lor: ca treceri transparente sau separatori de spatii ele pun accente in spatiiul interior - sau creaza treceri generoase catre exterior. Mai mult, dotarea, designul si tehnologia sunt bineinteles de cea mai inalta calitate si nu lasa nici o doleanta nesatisfacuta. Design atractiv, posibilitati de creatie individuale, economiseste spatiu, posibilitati multiple de utilizare, ca usa de balcon sau terasa, in sera sau ca inchidere de spatiu, diverse variante de deschidere, larga diversitate cromatica, usor de folosit si silentios, siguranta a sistemului, inalta izolare termica, protectie antiefractie.

7 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sistem de ventilatie incastrat in fereastra Schüco VentoTherm Twist Sistem de ventilatie fonoizolant integrat in ferestre Schüco VentoFrame Asonic
 
Sisteme Schüco de ventilatie descentralizata
2 produse

Sistemele de ventilatie incastrate in fereastra cu recuperare de caldura Schüco VentoTherm Twist si Ventotec, si sistemul de ventilatie fonoizolant integrat in fereastra Schuco VentoFrame Asonic.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme pentru protectie solara externa Schüco AB ZDS Sistem de umbrire cu montaj integrat in sistemele de fereste Schüco Integralmaster Storuri si jaluzele exterioare Warema
 
Sisteme de umbrire Schüco si Warena
3 produse

Sistem de umbrire cu montaj integrat in sistemele de fereste Schüco, sistem de rulouri textile pentru protectie solara externa Schüco si storuri/jaluzele exterioare Warema.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sistem biometric pentru control acces Schüco Fingerprint Easy Sistem de management al usilor Schüco Door Control System Sistem de automatizare pentru usa de intrare Schüco BlueCon Dispozitiv de control al ferestrelor Schüco SensTrack wireless
 
Sisteme Schüco pentru automatizarea cladirilor
5 produse

Sisteme Schüco Door Control System, sisteme biometrice de acces Fingerprint, sistem de automatizare pentru usa de intrare BlueCon, feronerie motorizata complet ascunsa pentru ferestre Schüco TipTronic SimplySmart si dispozitiv de control al deschiderii si inchiderii ferestrelor Schüco SensTrack wireless.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...