proidea.ro catalog online de informatii produse

Ghid IMI - Un sistem HVAC perfect functionabil pentru temperaturile scazute din timpul iernii


2018. octombrie 22.

Iarna se apropie…ajuta-ti clientii sa se pregateasca!

Anticipand nevoile de iarna ale sistemului si rezolvand problemele inainte ca acestea sa se inrautateasca, poti incepe fara probleme sezonul de incalzire pentru tine si pentru clientii tai.

Acum poti descarca un ghid foarte util care te ajuta, pe tine si clientii tai, sa va bucurati de un sistem HVAC perfect functionabil pentru temperaturile scazute din timpul iernii.

O verificare atenta inainte de inceperea sezonului rece va asigura functionarea optima a sistemelor de incalzire si va evita interventiile neplanificate.

Ghid IMI - Un sistem HVAC perfect functionabil pentru temperaturile scazute din timpul ierni

Cateva sugestii rapide cu privire la posibilele consecinte ale unui sistem neverificat corespunzator:
  • O presiune necorespunzatoare poate provoca scurgeri si coroziune care submineaza performanta si longevitatea sistemului HVAC.
  • Depunerile de murdarie si namolul pot provoca daune echipamentelor critice, cum ar fi cazanele si pompele si pot afecta eficienta sistemului cu pana la 5%.
  • Capetele termostate produse inainte de 1988 pot provoca o pierdere de eficienta energetica de pana la 7%.
Descarcati ghidul de verificare acum!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele IMI, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Imi International Co Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Familie produse  TA - Echilibrare si control

Echilibrarea hidraulica reprezinta un set de mijloace si metode pentru a face sistemele hidraulice controlabile, astfel incat sa asigure temperatura interioara vizata la un cost minim de operare. Este o solutie realizata de toate persoanele implicate intr-un proiect. Pentru consultantul de proiectare, echilibrarea hidraulica reprezinta o polita de asigurare necostisitoare impotriva pierderii reputatiei profesionale. Pentru personalul de executie, reprezinta o asigurare puternica pentru o functionare fara defectiuni si o intretinere facila. Pentru proprietarul imobilului, reprezinta o garantie pe termen lung impotriva costurilor excesive de exploatare.
TA Hydronics este specializata in gestionare si control prin proiectarea tehnologiei, astfel incat sa echilibreze cu acuratete cerintele specifice ale unui sistem, controland in acelasi timp intregul sistem. Expertiza TA Hydronics acopera toate tipurile de sisteme hidraulice – cu debit constant si cu debit variabil, cu echilibrare statica si cu echilibrare dinamica.


Familie produse  Heimeier - Control termostatic

TA Hydronics se afla intr-un proces continuu de cercetare si dezvoltare de tehnologii noi si inovatoare in controlul termostatic, pentru a extinde gama extensiva de produse.
Gama de robinete termostatice include un spectru larg de peste 120 de corpuri de robinete termostatice diferite pe care se pot instala peste 40 de capete termostatice diferite. De asemenea, TA Hydronics asigura un sortiment extensiv de servomotoare, termostate de camera, fitinguri speciale, robinete de reglaj si robinete de inchidere, asigurand astfel detinerea unei solutii pentru aproape orice situatie.
Aceasta varietate de produse permite identificarea unei solutii optime pentru fiecare cerinta imaginabila. TA Hydronics incorporeaza de asemenea cerintele comunicate de client inginerului de instalatii in politica de produs.


Firma
Sediu: RO-031445 sector 3, Bucuresti, str. Aristide Pascal nr. 36
Telefon: +40 21 256 0141
Fax: +40 21 256 0151
E-mail:
Web: www.imi-hydronic.ro
Stefan Gaspar
director tehnic +40 75 803 7059
   
   
   
Pneumatex, TA si Heimeier sunt acum o singura companie de exceptie numita IMI Hydronic Engineering. TA, unul din liderii mondiali in solutii de echilibrare hidraulice si Heimeier, producatorul numarul unu din Germania pentru control termostatic, pentru a crea un brand premium. Operand sub noul nume IMI Hydronic Engineering, integrarea formala a celor trei lideri a ridicat standardul in domeniul hidraulicii. Cu cele mai bune creiere si produse din industrie unite sub un singur nume, IMI Hydronic Engineering este acum liderul mondial in expertiza sistemelor de distributie hidraulica.
Denumiri marca: Heimeier, Pneumatex, TA
Cuvinte cheie:  sistem  hvac  iarna  imi  international  ghid