proidea.ro catalog online de informatii produse

ABLOY – cea mai apreciata marca in Finlanda


2018. noiembrie 15.

Topul Celor mai Apreciate Marci in Finlanda in anul 2018

Unul dintre lideri in domeniul solutiilor de securitate, ABLOY, s-a plasat pe primul loc in topul Celor mai Apreciate Marci in Finlanda in anul 2018. Raportul a fost publicat in data de 5 octombrie de catre agentia de marketing de top, Markkinointi&Mainonta, in cooperare cu agentia de cercetare Taloustutkimus.Acest studiu de imagine a marcilor finlandeze a fost realizat pentru prima data in 1997. Editia anului 2018 a folosit o metoda inovatoare de cercetare. Studiul a fost desfasurat pe un grup de 6900 de respondenti finlandezi, cu varsta cuprinsa intre 15 si 79 de ani, in perioada aprilie-mai 2018. Respondentii au ales cele mai apreciate marci din 64 de grupe de produse diferite.
Construind o marca de renume mondial
ABLOY creaza solutii de securitate inovatoare de 111 ani. Aceasta companie finlandeza a furnizat sisteme de securitate pentru cladiri celebre din toata lumea precum British Museum, Palatul Versailles si Palatul Prezidential din Emiratele Arabe Unite. In prezent, ABLOY este implicat in proiectul de constructie al celui mai inalt zgarie-nori din Europa, la Sankt Petersburg. In ultimii ani, marca a investit in imaginea sa, atat intern cat si extern, cu ajutorul distribuitorilor sai. "Suntem recunoscatori pentru aceasta distinctie intr-un clasament atat de prestigios. Reusita aceasta de a fi nominalizati in topul celor mai apreciate marci din 2018, alaturi de alte companii reputabile, se datoreaza angajamentului si efortului muncii fiecarui angajat ABLOY. Marca este sinonima cu cel mai inalt nivel de securitate. Profesionistii din diferite domenii o apreciaza si o folosesc pentru a proteja infrastructura critica. Aceasta nominalizare nu face decat sa confirme increderea care ne-a facut sa fim alesi pentru a proteja entitati cheie din industrii precum telecomunicatii, energie, logistica, apa si canalizare, dar si alte sectoare", a declarat Norbert Kubiciel, Director ABLOY Europa de Est.Fabricat in Finlanda
ABLOY este un simbol al securitatii, nu doar in tara sa de origine, Finlanda, dar si in toata lumea. Este apreciat pentru calitatea produselor sale si pentru abordarea individuala a nevoilor fiecarui client. Pozitia in care se afla marca acum se datoreaza inovarii in design si securitate a tehnologiilor folosite. "Valoarea marcii este construita prin cooperarea intregii echipe, ceea ce asigura cel mai inalt standard de calitate pentru solutiile noastre. Acest lucru se traduce prin increderea, atat a contractantilor cat si a institutiilor prestigioase care aleg punctele forte ale marcii", a adaugat un reprezentant ABLOY.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre solutiile de securitate ABLOY, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ASSA ABLOY Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-062202 sector 6, Bucuresti, b-dul. Preciziei nr.5
Telefon: +40 21 316 0121
Fax: +40 21 316 0120
E-mail:
Web: www.assaabloy.ro
Web: www.yalelock.ro
Informatii
   
   
   
   
   
ASSA ABLOY este lider mondial in domeniul solutiilor de inchidere si deschidere a usilor, dedicat satisfacerii cerintelor de securitate, siguranta si confort ale utilizatorilor finali. ASSA ABLOY este reprezentata in toata lumea, pe piete mature si in crestere, avand pozitia de lider in Europa, America de Nord si in Australia. In procesul de crestere rapida a sigurantei electromecanice Grupul are pozitia de lider in controlul accesului, tehnologii de identificare, usi automate si siguranta hoteliera. De la fondare, in 1994, ASSA ABLOY a crescut de la o companie regionala la un grup international ce are 46000 de angajati si vanzari anuale de 7.3 miliarde euro. ASSA ABLOY ofera cea mai completa gama de solutii de inchidere si deschidere a usilor decat orice alta companie din piata.
Denumiri marca: URBIS, YALE, MUL-T-LOCK, ABLOY, TESA, HID, EFFEFF, MUL-T-LOCK, Mauer
Stire
Raport Incuietori Inteligente 2018 IFSEC - ASSA ABLOY
2018.10.31    
Noul design al amortizorilor hidraulici pentru usi ASSA ABLOY
2018.08.08    
Noua aplicatie CLIQ® Go de la ASSA ABLOY
2017.12.12    
ASSA ABLOY prezinta noul sistem de chei CLIQ® Go
2017.12.11    
Incuietori ABLOY EL560L cu consum redus de energie de la ASSA ABLOY
2016.02.01    
Cerinte fundamentale pentru evacuarea in caz de panica sau urgenta
2015.11.16    
Control acces dublu securizat ABLOY® PROTEC² CLIQ
2015.10.19    
ASSA ABLOY prezinta noua gama de manere cu silduri si broaste
2014.11.24    
Cuvinte cheie:  assa  abloy  apreciat  brand  marca  finlanda  2018  top  sistem  sisteme  securitate  incuietoare  incuietori  broasca  clanta  clante  yala  yale  iala  iale  top  topul  norbert  kubiciel