Noua aplicatie CLIQ® Go de la ASSA ABLOY

CLIQ® Go permite gestionarea in timp real a problemelor de acces

Solutia ideala: CLIQ® Go
Utilizand solutia bazata pe interfata cloud se pot controla cheile CLIQ®, modifica drepturile de acces, vizualiza rapoarte si controla accesul intr-o cladire utilizand un dispozitiv mobil. Noua aplicatie CLIQ® Go imbunatateste securitatea printr-un nivel ridicat de protectie a datelor si posibilitatea controlului securitatii prin dispozitive mobile. Usor si rapid de instalat sistemul CLIQ® Go este cheia spre un control al accesului eficient, cu costuri rezonabile pentru controlul de la distanta prin dispozitive mobile.
Conectarea CLIQ® Go cu un Dispozitiv de Programare Mobil
Pentru a putea utiliza Dispozitivul Mobil de Programare CLIQ®, acesta trebuie mai intai conectat si licentiat cu aplicatia mobila CLIQ® Go.

1. Introduceti o cheie in Dispozitivul de Programare Mobil CLIQ®. Dispozitivul este activat automat.
2. In aplicatia mobile CLIQ® Go, se selecteaza "settings" si apoi "programming devices". Va fi afisata o lista cu unitatile CLIQ® mobile disponibile.
3. Se selecteaza numele unitatii mobile aflate in uz: unitatea mobila va fi inregistrata. Unitatea mobila CLIQ® este acum gata de utilizare.
Procesul de instalare a sistemului CLIQ® Go

Pasul 1
Clientul merge la un atelier de specialitate pentru a cumpara un sistem CLIQ® Go.

Pasul 2
Specialistul discuta cu clientul detaliile necesare pentru configurarea sistemului (numarul de cilindri pentru usi, cheile, drepturile de acces, etc.) si obtine datele de identificare ale acestuia (adresa, email, numar de telefon). Pe baza acestora, specialistul va configura sistemul necesar.

Pasul 3
Specialistul instaleaza sistemul (cilindrii, chei) la locatia clientului, activeaza si verifica corecta functionare a tuturor cheilor conform drepturilor de acces acordate.

Pasul 4
Clientul descarca si instaleaza aplicatia CLIQ® Go pe telefonul sau, din Play Store sau App store, conform cu cerintele sistemului de operare ale telefonului sau.

Pasul 5
Dupa descarcarea si instalarea aplicatiei, clientul introduce codul sau personal de activare (furnizat de catre specialist).

Pasul 6
Clientul receptioneaza OTP (one time password / parola de unica utilizare) pe telefonul mobil via SMS sau email (in functie de metoda de instalare).

Pasul 7
Dupa introducerea OTP in aplicatie, clientul este solicitat sa seteze parola sa personala in sistem. Dupa acest pas obligatoriu, sistemul este activat.

Pasul 8
Clientul monitorizeaza buna functionare a sistemului sau de securitate prin intermediul aplicatiei mobile CLIQ® Go.

Pasul 9
Deschiderea aplicatiei mobile si configurarea sistemului este conditionata de introducerea parolei corecte.
Descarcati gratuit aplicatia CLIQ® Go cu un simplu clic: Google play sau App Store.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre sistemul de chei CLIQ® Go, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei SSA ABLOY Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Sistem de chei CLIQ® Go
 
Sistem de chei CLIQ® Go

CLIQ® Go este parte a sistemului CLIQ® ce include cilindri, chei programabile si software pentru administrare. Este o alegere inteligenta pentru orice proprietar de cladire care are nevoie sa controleze accesul de la distanta. Utilizand solutia bazata pe interfata cloud se pot controla cheile CLIQ®, modifica drepturile de acces, vizualiza rapoarte si controla accesul intr-o cladire utilizand un dispozitiv mobil. Usor si rapid de instalat sistemul CLIQ® Go este cheia spre un control al accesului eficient, cu costuri rezonabile pentru controlul de la distanta prin dispozitive mobile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
ABLOY – cea mai apreciata marca in Finlanda
ABLOY – cea mai apreciata marca in Finlanda
Topul Celor mai Apreciate Marci in Finlanda in anul 2018
ABLOY – cea mai apreciata marca in Finlanda
ASSA ABLOY prezinta noul sistem de chei CLIQ® Go
ASSA ABLOY prezinta noul sistem de chei CLIQ® Go
Include cilindri, chei programabile si software pentru administrare
ASSA ABLOY prezinta noul sistem de chei CLIQ® Go
Categorii
Sistem de acces si parcare
Sistem de acces si parcare
Broasca
Broasca
Automatizare cladiri, sistem de securitate
Automatizare cladiri, sistem de securitate
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Fereastra, usa, luminator, feronerie
Instalatii electrice
Instalatii electrice
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...